łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Teraz, *Magda* napisał: My jutro pierwszy raz z Nathanem na basen ;) Ale aparatu nie biorę, więc zdjęć nie będzie :P Nie, no jak ona nie chce pić, to jej zmuszać nie będę ;) Choć liczyłam, że w końcu będę miała kogoś do towarzystwa picia winka :/ Ja też chciałam jechac na basen , byłam nawet po strój kąpielowy ale jak sie w nim zobaczyłam to zawału dostałam i nie kupiłam ;( dzisiaj widziałam super z luźną góra , jednoczęsciowy ale kosztował 90 zł :/ troche duzo ja na rzecz którą będe zakładała raz na kiedyś :/ poza tym by mnie i ta nie wpuścili na basen bo wymagane są stroje obcisłe ehhh Magda cos nie masz szczęscoia do osób pijących :P A dzisiaj mijał nas samochodem koleś , i gdyby nie wiedziała że mieszkacie za granica to bym była pewna że to był Bodzian :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Ja odkąd mogę pić na legalu nie lubię. Już tak nie smakuje, jak w gimnazjum :P Dlatego pije z kielicha, bo szybko i po sprawie. :D Widzę, że Magda mnie nauczu paru rzeczy..ciekawe ilu.dobrych hihihihi po alkoholu może być ciekawie :D Jak wódka, to owszem z kielicha ;) Tylko, że ja wódkę piję sporadycznie :P Za to lubię usiąść wieczorem i wypić lampkę wina ;) Tylko lepiej smakuje jak mam towarzystwo :) Ola, zmuszać Cię nie będę ;) I jak odmówisz, to się nie obrażę - nie bój się ;) Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Tak w domowym zaciszu nie smakuje mi piwo. Piwo mogę pić na jakiś plenerowych imprezach wtedy całkiem inaczej smakuje :p choć też nie jest to mój ulubiony trunek :p po większości win boli mnie głowa xd więc u mnie tylko wodka i najlepiej z kieliszka bo drinka jednego potrafię pić całą noc :p Aga to udanej zabawy jutro na festynie :) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Aga, to jaki ten strój był luźny, że by Cię na basen nie wpuścili? No, nie mam szczęścia :( A z Polski 10 butelek wina przywiozłam :) I z kim to pić? :P Aga, Ty pamiętasz jak on wygląda? :D Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 No co Ty, ja się nie boję :P A ja sobie kupiłam nowy strój kąpielowy, przed tym.wyjazdem do hotelu..do którego nie doszło :) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ola, zabierz strój do mnie ;) Może pojedziemy na basen :) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ola, zabierz strój do mnie ;) Może pojedziemy na basen :) Ok. Tylko jest jedno 'ale'... Nie umiem pływać. Chyba że z deską haha Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ok. Tylko jest jedno 'ale'... Nie umiem pływać. Chyba że z deską haha Bogdan też nie umie ;) Poza tym z dziećmi, to ja tylko w małych basenach :P Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Dziekuję Ania :* No trudno mi to tak opisać ale to w całości wyglądało jak by na górze była luźna koszulka , super był ;) jak bede w tesco to spojrzę na firmę moze w necie taki znajdę ;) On nie był jaki mega luźny ale u Nas a konkretnie w Kaliszu i w Pleszewie w aquaparckach jest obowiązek obcisłych strojów kąpielowych , bratowa pojechała na asen i zabrała brata , On miał takie szorty lużniejsze kapielowe to go wyprosili i musiał w sklepiku na terenie aquaparku kupić drogie obcisłe spodenki :/ No pewnei że pamietam :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ale to tak, że facet ma mieć obcisłe gatki, to często słyszę ;) Nigdy jednak nie spotkałam się z tym, że to kobieta ma mieć "obcisłe" ;) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ale to tak, że facet ma mieć obcisłe gatki, to często słyszę ;) Nigdy jednak nie spotkałam się z tym, że to kobieta ma mieć "obcisłe" ;) tez się zdziwiłam :/ coś w ty stylu On był ale troszkę inny ;) Quote
angineuuka Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 31 minut temu, *Magda* napisał: Wiecznie nie mam towarzystwa do wina :( Tu jestem ahahah tylko zalezy tez jakie. Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 szkoda że to z allegro , ja musiała bym przymierzyć ;) Angi Mogen david czy jakoś tak jest pyszne ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Tu jestem ahahah tylko zalezy tez jakie. Najbardziej lubię słodkie lub półsłodkie, białe czy czerwone - bez różnicy ;) Ale tak lubię wina, że pijam praktycznie też wytrawne jak trzeba :) Quote
angineuuka Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Najbardziej lubię słodkie lub półsłodkie, białe czy czerwone - bez różnicy ;) Ale tak lubię wina, że pijam praktycznie też wytrawne jak trzeba :) woohoo, tez lubie slodkie badz polslodkie! :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: woohoo, tez lubie slodkie badz polslodkie! :D Widzisz Angi, mogłaś kupić bilet i przylecieć z Olą ;) Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Najbardziej lubię słodkie lub półsłodkie, białe czy czerwone - bez różnicy ;) Ale tak lubię wina, że pijam praktycznie też wytrawne jak trzeba :) Moja mama nauczyła mnie pić wytrawne wina :p jedno takie dobre przywozi zawsze z Niemiec. Kiedyś to nawet nie przelknelam bo jak już to tylko polslodkie albo słodkie właśnie :p Quote
angineuuka Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 planuje trip nad morze* wiec moze sie spotkamy ahahah *ale samemu lipa. Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 My w ty roku jednak chyba pojedziemy nad morze chociaż na 4 dni ;) szkoda ze w ogóle sie na to nie ciesze .... Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: planuje trip nad morze* wiec moze sie spotkamy ahahah *ale samemu lipa. Mozesz dołączyć do mnie i koleżanki..na pewno jakiś spontan do sopotu robimy :P A bilet można jeszcze kupić :P Quote
angineuuka Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Tylko, ze musialabym jechac na poczatku lipca, bo pod koniec misia ma operacje ;) Quote
Recommended Posts