Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

My jutro pierwszy raz z Nathanem na basen ;) Ale aparatu nie biorę, więc zdjęć nie będzie :P

Nie, no jak ona nie chce pić, to jej zmuszać nie będę ;) Choć liczyłam, że w końcu będę miała kogoś do towarzystwa picia winka :/

Ja też chciałam jechac na basen , byłam nawet po strój kąpielowy ale jak sie w nim zobaczyłam to zawału dostałam i nie kupiłam ;( dzisiaj widziałam super z luźną góra , jednoczęsciowy ale kosztował 90 zł :/ troche duzo ja na rzecz którą będe zakładała raz na kiedyś :/ poza tym by mnie i ta nie wpuścili na basen bo wymagane są stroje obcisłe ehhh

Magda cos nie masz szczęscoia do osób pijących :P

A dzisiaj mijał nas samochodem koleś , i gdyby nie wiedziała że mieszkacie za granica to bym była pewna że to był Bodzian :P

Posted
Teraz, Aleksa. napisał:

Ja odkąd mogę pić na legalu nie lubię. Już tak nie smakuje, jak w gimnazjum :P

Dlatego pije z kielicha, bo szybko i po sprawie. :D

Widzę, że Magda mnie nauczu paru rzeczy..ciekawe ilu.dobrych hihihihi po alkoholu może być ciekawie :D

Jak wódka, to owszem z kielicha ;) Tylko, że ja wódkę piję sporadycznie :P Za to lubię usiąść wieczorem i wypić lampkę wina ;) Tylko lepiej smakuje jak mam towarzystwo :)

Ola, zmuszać Cię nie będę ;) I jak odmówisz, to się nie obrażę - nie bój się ;)

Posted

Tak w domowym zaciszu nie smakuje mi piwo. Piwo mogę pić na jakiś plenerowych imprezach wtedy całkiem inaczej smakuje :p choć też nie jest to mój ulubiony trunek :p po większości win boli mnie głowa xd więc u mnie tylko wodka i najlepiej z kieliszka bo drinka jednego potrafię pić całą noc :p

Aga to udanej zabawy jutro na festynie :)

Posted

Aga, to jaki ten strój był luźny, że by Cię na basen nie wpuścili?

No, nie mam szczęścia :( A z Polski 10 butelek wina przywiozłam :) I z kim to pić? :P

Aga, Ty pamiętasz jak on wygląda? :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ola, zabierz strój do mnie ;) Może pojedziemy na basen :)

Ok. Tylko jest jedno 'ale'... Nie umiem pływać. Chyba że z deską haha

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Ok. Tylko jest jedno 'ale'... Nie umiem pływać. Chyba że z deską haha

Bogdan też nie umie ;) Poza tym z dziećmi, to ja tylko w małych basenach :P

Posted

Dziekuję Ania :*

No trudno mi to tak opisać ale to w całości wyglądało jak by na górze była luźna koszulka , super był ;) jak bede w tesco to spojrzę na firmę moze w necie taki znajdę ;)

On nie był jaki mega luźny ale u Nas a konkretnie w Kaliszu i w Pleszewie w aquaparckach jest obowiązek obcisłych strojów kąpielowych , bratowa pojechała na asen i zabrała brata , On miał takie szorty lużniejsze kapielowe to go wyprosili i musiał w sklepiku na terenie aquaparku kupić drogie obcisłe spodenki :/

No pewnei że pamietam :D

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Ale to tak, że facet ma mieć obcisłe gatki, to często słyszę ;) Nigdy jednak nie spotkałam się z tym, że to kobieta ma mieć "obcisłe" ;)

tez się zdziwiłam :/

coś w ty stylu On był ale troszkę inny ;)

6225624468

Posted
1 minutę temu, Angi napisał:

Tu jestem ahahah tylko zalezy tez jakie.

Najbardziej lubię słodkie lub półsłodkie, białe czy czerwone - bez różnicy ;) Ale tak lubię wina, że pijam praktycznie też wytrawne jak trzeba :)

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Najbardziej lubię słodkie lub półsłodkie, białe czy czerwone - bez różnicy ;) Ale tak lubię wina, że pijam praktycznie też wytrawne jak trzeba :)

woohoo, tez lubie slodkie badz polslodkie! :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Moja mama nauczyła mnie pić wytrawne wina :p jedno takie dobre przywozi zawsze z Niemiec. Kiedyś to nawet nie przelknelam bo jak już to tylko polslodkie albo słodkie właśnie :p 

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

planuje trip nad morze* wiec moze sie spotkamy ahahah

*ale samemu lipa.

Mozesz dołączyć do mnie i koleżanki..na pewno jakiś spontan do sopotu robimy :P

A bilet można jeszcze kupić :P