łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Jestem jestem , musiałam uporać się z bolem głowy , za cholere nie chciała przestać mnie boleć ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 4 minuty temu, magdabroy napisał: Ale już dobrze? Jak humor? Tak wziełam magiczną pigułke i dopiero przeszło ;) Humoru brak ale kilka dni i minie <buziak> Jak ktoś się beznadziejny urodził to nic nie poradzisz ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Dostaniesz zaraz po łepku za ten tekst na swój temat :mad: Quote
angineuuka Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Aga, ja tez beznadzieja wiec glowa do gory :* Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Dobra dobra już mnie nie bijcie :P czasami tak jak dzisiaj jestem mega zła na siebie i musze sobie troche naubliżać ;) Angi to się dopiero okaże , pewnie okażesz się zajebiaszcza ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Jak sobie naubliżasz, to się tym nie podbudujesz, tylko jeszcze bardziej zdołujesz. A to Ci nie pomoże :P Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Masz racje ;) Może jutro wstane i za oknem będzie wiosna , to mnie podbuduje :P Quote
*Magda* Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Myślę, że już sam widok słoneczka poprawi Ci humor :* Quote
angineuuka Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 U mnie sniegu nie ma, ale rano na drodze troche slisko bylo. Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 No nie wiem czy słoneczko będzie ;) A u nas dzisiaj snieg nie padał ale i tak dużo go leży wszedzie , ja chce już wiosne ! Quote
*Magda* Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: U mnie nawet deszcz padal :p U mnie dziś też :/ Ale troszkę słoneczka też było ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 w obecnej sytuacji już bym wolała deszcz bo w takiej chlapie nie da sie jechac rowerem :P Quote
*Magda* Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Uuuuu, to ciężko, żeby iść z buta w taką pogodę :/ Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Ojjj ciężko , wole jednak się przemęczyć rowerem , jak jest tak jak było dwa dni temu to troche jechałam troche prowadziłam rower i jakoś dotarłam heh Quote
*Magda* Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 A nikt z pracy nie jeździ gdzieś z okolic Twoich rodziców, żeby Cię mogli zabierać do pracy? Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 W tym tygodniu bylo by ciężko bo chodze od 14-22 a wszyscy normalnie , no i jak by mnie nawet ktoś wziął bo mieszka Emil koło mojej mamy to nie miała bym jak wrócić bo wracam z kolei do siebie ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Jakies 2 km ale przez pola więc po 22 raczej bym wolała tam nie iść ;) Quote
łamAga Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Życie jest okrutne ;( w takich momentach człowiek zastanawia się gdzie jest Bóg , dlaczego pozwala na takie sytuacje ;( Wczoraj w dzień swoich pierwszych urodzić odeszła córeczka mojego kolegi ;( kolegi który sam kiedyś poświęcił swoje życie Bogu i wstąpił do seminarium , po czym odstąpił od służby Bogi i założył rodzinę , teraz Bóg odebrał mu Zośke ;( straszne ;( Quote
Recommended Posts