*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: mama nie daje oglądać fona to ze Stasiem pooglądam :P Mama ma takie samo zdanie jak ja ;) Theodor nie ma prawa bawić się telefonem :P Wolę, żeby budował wieżę z klocków, niż patrzył w telefon. Zresztą, on wystarczająco dużo (za dużo :/) ogląda TV :P Quote
łamAga Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Mama ma takie samo zdanie jak ja ;) Theodor nie ma prawa bawić się telefonem :P Wolę, żeby budował wieżę z klocków, niż patrzył w telefon. Zresztą, on wystarczająco dużo (za dużo :/) ogląda TV :P Fabian czasami nosi mój tel ale nie pozwalam mu go włączać , On juz i tak jest uzależniony od tv , jak lecą reklamy to siedzi jak zahipnotyzowany , miałam Wam to pokazać ale zawsze zapomne nagrać , dzisiaj go wołałam , mówiłam chodz am , nic go nie ruszało a jak sie reklamy skonczyły to przyleciał biegiem po am :/ Quote
Ania :) Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Hahaha małe agenty :P Ale też jestem zdania ze dzieci powinny bawić się zabawkami przeznaczonymi dla nich a nie smartfonem czy tabletem. Quote
*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: Ale też jestem zdania ze dzieci powinny bawić się zabawkami przeznaczonymi dla nich a nie smartfonem czy tabletem. Na poprzednie święta (2014) jak jechaliśmy do PL, to pytałam brata, co mam kupić mojej chrześnicy pod choinkę. Miała wtedy 3 lata. A mój brat wymyślił właśnie tablet. Niby taki dla dzieci, ale jednak elektronika :/ Nie kupiłam! Kupiłam za to matę grającą :) Quote
łamAga Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Tylko że dzieci teraz są takie że nie chcą się zabawkami bawić , zabawek calutki pokój że przejść nie idzie a Fabian bawi się szafkami , kupiłam mu drewniane klocki , nawet na nie nie spojrzał , grających zabawek ma dużo i też go nie interesują a daj mu pilota od tv to taka radośc jak by w totka milion wygrał :/ Quote
*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Wiesz Aguś, 10x się nie pobawi, a za 11 już tak ;) To od rodziców zależy czym się będzie bawił. Jak mu pozwolisz bawić się np. pilotem, za każdym razem jak tego chce, to będzie się tego domagał coraz bardziej :/ Theodor np. jest już na takim etapie, że jak zrobi coś źle, to dostaje karę. Największą karą dla niego, to brak wieczorynki albo zabranie jego ulubionego Zygzaka McQueena. I jak ma karę, to wtedy wszystkie inne zabawki nagle są najfajniejsze do zabawy :D Coś, czym się normalnie nie bawi, nagle jest fajne. Quote
łamAga Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Nie ja mu nie daje pilota , miało być w sensie ze jak zabierze , zawsze musze mu brać i jest ryk , ale dzisiaj np bawił sie w najlepsze koszem na pranie , bo przecież On jest taki ciekawy a zabawki leżały obok , już sie Sebek śmiał że trzeba by mu zabawek nakupić bo biedne dziecko nie ma się czym bawić hehehehe rano troche go zajmie szczeniaczek uczniaczek , jak sie przebudzi to mu go daje zeby sie zajął zanim mu kaszke zrobię to go przytula i slucha piosenek ale pozniej w dzien to na niego nawet nie spojrzy ;) No a teraz ide spać bo o 5 pobudka , miałam dwa dni wolnego a nawet ich nie odczułam hehe Do jutra ;) Quote
łamAga Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Nie ja mu nie daje pilota , miało być w sensie ze jak zabierze , zawsze musze mu brać i jest ryk , ale dzisiaj np bawił sie w najlepsze koszem na pranie , bo przecież On jest taki ciekawy a zabawki leżały obok , już sie Sebek śmiał że trzeba by mu zabawek nakupić bo biedne dziecko nie ma się czym bawić hehehehe rano troche go zajmie szczeniaczek uczniaczek , jak sie przebudzi to mu go daje zeby sie zajął zanim mu kaszke zrobię to go przytula i slucha piosenek ale pozniej w dzien to na niego nawet nie spojrzy ;) No a teraz ide spać bo o 5 pobudka , miałam dwa dni wolnego a nawet ich nie odczułam hehe Do jutra ;) Quote
*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Dobranoc :) Ja pewnie też zaraz zniknę, bo w nocy mam pobudki i wędrówki do wc :/ Quote
łamAga Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Hej hej ;) a żyjemy nadal na wariackich papierach , dzisiaj wyjeba...iśmy z pokoju obok w którym chcemy zrobić remont meble teściowej buahahaha ale się zdziwi jak wróci :P pracoholizm w toku , w sobote ide do pracy :P ale na rano ;) Dzisiaj u nas w miescie niedaleko mojej pracy był masakryczny wypadek :/ kolesia tak tir na pasach jebn...al że go rozczłonkował :/ jak jechałam do domu to jeszcze go nie pozbierali ale na szczescie był okrążony płachtą i nie było widac , bo oczy uciekały w tamtą strone ale nie chciała bym raczej tego oglądać bo dalej nie moge dojść do siebie po widoku tego ogrodzenia , karetek , straży :/ masakra :/ Quote
*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Aga, a gdzie te meble wystawiliście? Co do wypadku, to pamiętam jak miałam 5-6 lat, to u nas motocyklista miał wypadek. Wszędzie krew itp. Nie zdążyli jeszcze nic "schować", a my to z braćmi widzieliśmy :/ Quote
Aleksa. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Teściowa jeszcze sie wkurzy i dopiero bedzie :P Quote
łamAga Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Aga, a gdzie te meble wystawiliście? Co do wypadku, to pamiętam jak miałam 5-6 lat, to u nas motocyklista miał wypadek. Wszędzie krew itp. Nie zdążyli jeszcze nic "schować", a my to z braćmi widzieliśmy :/ Jedną szafe jej wystawilismy do wiatrołapu bo w sumie tylko z niej korzystała to bedzie ją miała w domu , reszta poleciała na strych ;) Masakra , później to siedzi w głowie człowieka , a dzieci to dopiero ciekawskie to patrzą :/ Quote
*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 To może w końcu wkurzy się tak, że się wyprowadzi ;) Quote
łamAga Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: To może w końcu wkurzy się tak, że się wyprowadzi ;) Oby ! dwa tygodnie juz jej nie ma , gdzies pojechala , spokój i cisza ;) Quote
*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ja z tego wypadku już pamiętam tylko, że było pełno krwi :/ Nic więcej. I może lepiej ;) A wiecie chociaż gdzie pojechała? Quote
łamAga Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Ja z tego wypadku już pamiętam tylko, że było pełno krwi :/ Nic więcej. I może lepiej ;) A wiecie chociaż gdzie pojechała? Pewnie że lepiej ;) Ola Ona na pewno się wkurzy :P Nie wiemy , w nocy wstała i pojechala , pewnie do wuja nad morze ale to tylko przypuszczenia ;) Quote
angineuuka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ja pamietam, jak tir babe pierdol... Flaki I takie tam.. Quote
Recommended Posts