Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

mama nie daje oglądać fona to ze Stasiem pooglądam :P

Mama ma takie samo zdanie jak ja ;) Theodor nie ma prawa bawić się telefonem :P Wolę, żeby budował wieżę z klocków, niż patrzył w telefon. Zresztą, on wystarczająco dużo (za dużo :/) ogląda TV :P

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

Mama ma takie samo zdanie jak ja ;) Theodor nie ma prawa bawić się telefonem :P Wolę, żeby budował wieżę z klocków, niż patrzył w telefon. Zresztą, on wystarczająco dużo (za dużo :/) ogląda TV :P

Fabian czasami nosi mój tel ale nie pozwalam mu go włączać , On juz i tak jest uzależniony od tv , jak lecą reklamy to siedzi jak zahipnotyzowany , miałam Wam to pokazać ale zawsze zapomne nagrać , dzisiaj go wołałam , mówiłam chodz am , nic go nie ruszało a jak sie reklamy skonczyły to przyleciał biegiem po am :/

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Ale też jestem zdania ze dzieci powinny bawić się zabawkami przeznaczonymi dla nich a nie smartfonem czy tabletem. 

Na poprzednie święta (2014) jak jechaliśmy do PL, to pytałam brata, co mam kupić mojej chrześnicy pod choinkę. Miała wtedy 3 lata. A mój brat wymyślił właśnie tablet. Niby taki dla dzieci, ale jednak elektronika :/ Nie kupiłam! Kupiłam za to matę grającą :)

Posted

Tylko że dzieci teraz są takie że nie chcą się zabawkami bawić , zabawek calutki pokój że przejść nie idzie a Fabian bawi się szafkami , kupiłam mu drewniane klocki , nawet na nie nie spojrzał , grających zabawek ma dużo i też go nie interesują a daj mu pilota od tv to taka radośc jak by w totka milion wygrał :/

Posted

Wiesz Aguś, 10x się nie pobawi, a za 11 już tak ;) To od rodziców zależy czym się będzie bawił. Jak mu pozwolisz bawić się np. pilotem, za każdym razem jak tego chce, to będzie się tego domagał coraz bardziej :/

Theodor np. jest już na takim etapie, że jak zrobi coś źle, to dostaje karę. Największą karą dla niego, to brak wieczorynki albo zabranie jego ulubionego Zygzaka McQueena. I jak ma karę, to wtedy wszystkie inne zabawki nagle są najfajniejsze do zabawy :D Coś, czym się normalnie nie bawi, nagle jest fajne.

Posted

Nie ja mu nie daje pilota , miało być w sensie ze jak zabierze , zawsze musze mu brać i jest ryk , ale dzisiaj np bawił sie w najlepsze koszem na pranie , bo przecież On jest taki ciekawy a zabawki leżały obok , już sie Sebek śmiał że trzeba by mu zabawek nakupić bo biedne dziecko nie ma się czym bawić hehehehe rano troche go zajmie szczeniaczek uczniaczek , jak sie przebudzi to mu go daje zeby sie zajął zanim mu kaszke zrobię to go przytula i slucha piosenek ale pozniej w dzien to na niego nawet nie spojrzy ;)

No a teraz ide spać bo o 5 pobudka , miałam dwa dni wolnego a nawet ich nie odczułam hehe

Do jutra ;)

Posted

Nie ja mu nie daje pilota , miało być w sensie ze jak zabierze , zawsze musze mu brać i jest ryk , ale dzisiaj np bawił sie w najlepsze koszem na pranie , bo przecież On jest taki ciekawy a zabawki leżały obok , już sie Sebek śmiał że trzeba by mu zabawek nakupić bo biedne dziecko nie ma się czym bawić hehehehe rano troche go zajmie szczeniaczek uczniaczek , jak sie przebudzi to mu go daje zeby sie zajął zanim mu kaszke zrobię to go przytula i slucha piosenek ale pozniej w dzien to na niego nawet nie spojrzy ;)

No a teraz ide spać bo o 5 pobudka , miałam dwa dni wolnego a nawet ich nie odczułam hehe

Do jutra ;)

Posted

Hej hej ;)

a żyjemy nadal na wariackich papierach , dzisiaj wyjeba...iśmy z pokoju obok w którym chcemy zrobić remont meble teściowej buahahaha ale się zdziwi jak wróci :P

pracoholizm w toku , w sobote ide do pracy :P ale na rano ;)

Dzisiaj u nas w miescie niedaleko mojej pracy był masakryczny wypadek :/ kolesia tak tir na pasach jebn...al że go rozczłonkował :/ jak jechałam do domu to jeszcze go nie pozbierali ale na szczescie był okrążony płachtą i nie było widac , bo oczy uciekały w tamtą strone ale nie chciała bym raczej tego oglądać bo dalej nie moge dojść do siebie po widoku tego ogrodzenia , karetek , straży :/ masakra :/

Posted

Aga, a gdzie te meble wystawiliście?

Co do wypadku, to pamiętam jak miałam 5-6 lat, to u nas motocyklista miał wypadek. Wszędzie krew itp. Nie zdążyli jeszcze nic "schować", a my to z braćmi widzieliśmy :/

Posted
3 minuty temu, magdabroy napisał:

Aga, a gdzie te meble wystawiliście?

Co do wypadku, to pamiętam jak miałam 5-6 lat, to u nas motocyklista miał wypadek. Wszędzie krew itp. Nie zdążyli jeszcze nic "schować", a my to z braćmi widzieliśmy :/

Jedną szafe jej wystawilismy do wiatrołapu bo w sumie tylko z niej korzystała to bedzie ją miała w domu , reszta poleciała na strych ;)
Masakra , później to siedzi w głowie człowieka , a dzieci to dopiero ciekawskie to patrzą :/ 

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

Ja z tego wypadku już pamiętam tylko, że było pełno krwi :/ Nic więcej. I może lepiej ;)

A wiecie chociaż gdzie pojechała?

Pewnie że lepiej ;)

Ola Ona na pewno się wkurzy :P

Nie wiemy , w nocy wstała i pojechala , pewnie do wuja nad morze ale to tylko przypuszczenia ;)