łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Hejka laseczki ;) Miałam dzisiaj wolne , w ostatnim momencie zdecydowałam że jednak odmówie nadgodzin a tyle musiałam ogarnąć że dopiero usiadłam hehe tyle miałam z wolnej soboty :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 A ja byłam prawie pewna, że dziś też jesteś w pracy :P Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: A ja byłam prawie pewna, że dziś też jesteś w pracy :P Miałam być :P ale zrezygnowałam , później żałowałam , ale przynajmniej zrobiłam dzisiaj wszystko i jutro będę miała lżej ;) ale na rano miałam iść ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Jak można żałować, że się nie poszło w weekend do pracy Quote
angineuuka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Jak można żałować, że się nie poszło w weekend do pracy To jest Aga... Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Jak można żałować, że się nie poszło w weekend do pracy chyba znowu zaczynam popadać w pracoholizm :P już mnie Sebek zjebał dzisiaj że nie musze łazić do pracy co weekend hehe Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 5 minut temu, Angi napisał: To jest Aga... Brak słów 4 minuty temu, dOgLoV napisał: chyba znowu zaczynam popadać w pracoholizm :P już mnie Sebek zjebał dzisiaj że nie musze łazić do pracy co weekend hehe I dobrze, że Cię zjebał. Też bym to zrobiła, jakbyś była moją żoną Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Ej no nie przesadzajcie to jest tylko 8h :P w niedziele zawsze odmawiam ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ej no nie przesadzajcie to jest tylko 8h :P w niedziele zawsze odmawiam ;) Oprócz pracy, masz jeszcze męża i (przede wszystkim) dziecko! Im też się należy trochę Twojego czasu :P Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Jak jestem w domu w sobote to te 8h i tak zapierdalam i dziecko nic ze mnie nie ma :/ a jak ide do pracy to Sebek chociaż posprząta i mi obiad zostaje jedynie do zrobienia i pranie :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Gdzieś Cię tam widzi, a to już coś ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 4 minuty temu, magdabroy napisał: Gdzieś Cię tam widzi, a to już coś ;) W sumie to tak , dzisiaj Fabian robił ze mną obiad :P powyciagał mi wszystkie garnki na podłogę i się bawił hehehehe Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 U nas, do dnia dzisiejszego, najniższa szuflada zawiera wszystko co plastikowe i Theodor zawsze wyciągał i bawił się plastikowymi miskami, pojemnikami itp. ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 14 minut temu, magdabroy napisał: U nas, do dnia dzisiejszego, najniższa szuflada zawiera wszystko co plastikowe i Theodor zawsze wyciągał i bawił się plastikowymi miskami, pojemnikami itp. ;) O wodzisz nawet dobre wyjście tylko że na razie to mamy otwierane wszystkie możliwe szafki , w pokoju mamy pozastawiane i poblokowane czym tylko się da hehehhe pokój wygląda jak rupieciarnia :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ci co mają dzieci, to to rozumieją, więc się nie martw ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Ci co mają dzieci, to to rozumieją, więc się nie martw ;) Niby wiem ale strasznie mnie to wqurza , ciągły rozpiździel ehhh Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Widzisz, my nie dawno przestaliśmy mieć takie problemy, to teraz wszystko zacznie się od nowa :D Quote
łamAga Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Już wam współczuję :P ale nie macie chociaż problemów z kłakami i piachem w domu :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Kłaki od Tory niestety są :/ Jedyny plus to taki, że Tora stopniowo miała ograniczoną przestrzeń i teraz się nie kładzie już ani koło kanapy, ani TV, więc w salonie kłaków jest tylko tyle, co my na nogach wniesiemy ;) Quote
Ania :) Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ja ogarnialam w czwartek i piątek sprzątanie bo week pracujący ;) U mnie psy mają do dyspozycji cały dol, a na górę nie mają wstepu , więc tam jest przynajmniej spokój od włosów i piachu :) Quote
Aleksa. Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 To moze zastawiac szafki, to kupcie takie gumowe zabezpieczenia? :) Dzisiaj bede u Pedra, to zrobie Ci fote jak zabezpieczone sa szafki w.kuchni przed marceleem Quote
łamAga Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 No My mamy jeden poziom gdzie psy maja dostęp i niestety kłaki i piach są wszędzie , codziennie odkurzam a za chwile jest to samo , cyba Nerona na zero opitole i koty przy okazji :P Ola czekam za fotką :D dzisiaj mi tak młody pomagał w kuchni że zbił solniczkę a miałam taka ładną w komplecie z pieprzniczką :/ Quote
*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 To masz pretekst, żeby kupić sobie nowy komplecik :) Quote
Aleksa. Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Podaj nr tel to na whatsappie wysle :) Quote
łamAga Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Słuchamy muzy :P mama nie daje oglądać fona to ze Stasiem pooglądam :P 1 Quote
Recommended Posts