Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laseczki ;)

Miałam dzisiaj wolne , w ostatnim momencie zdecydowałam że jednak odmówie nadgodzin a tyle musiałam ogarnąć że dopiero usiadłam hehe tyle miałam z wolnej soboty :P

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

A ja byłam prawie pewna, że dziś też jesteś w pracy :P

Miałam być :P ale zrezygnowałam , później żałowałam , ale przynajmniej zrobiłam dzisiaj wszystko i jutro będę miała lżej ;) ale na rano miałam iść ;)

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

Jak można żałować, że się nie poszło w weekend do pracy mdleje.gif

chyba znowu zaczynam popadać w pracoholizm :P już mnie Sebek zjebał dzisiaj że nie musze łazić do pracy co weekend hehe

Posted
5 minut temu, Angi napisał:

To jest Aga...

Brak słów mdleje.gif

4 minuty temu, dOgLoV napisał:

chyba znowu zaczynam popadać w pracoholizm :P już mnie Sebek zjebał dzisiaj że nie musze łazić do pracy co weekend hehe

I dobrze, że Cię zjebał. Też bym to zrobiła, jakbyś była moją żoną jezyk.gif

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ej no nie przesadzajcie to jest tylko 8h :P w niedziele zawsze odmawiam ;)

Oprócz pracy, masz jeszcze męża i (przede wszystkim) dziecko! Im też się należy trochę Twojego czasu :P

Posted

Jak jestem w domu w sobote to te 8h i tak zapierdalam i dziecko nic ze mnie nie ma :/ a jak ide do pracy to Sebek chociaż posprząta i mi obiad zostaje jedynie do zrobienia i pranie :P

Posted
4 minuty temu, magdabroy napisał:

Gdzieś Cię tam widzi, a to już coś ;)

W sumie to tak , dzisiaj Fabian robił ze mną obiad :P powyciagał mi wszystkie garnki na podłogę i się bawił hehehehe

Posted
14 minut temu, magdabroy napisał:

U nas, do dnia dzisiejszego, najniższa szuflada zawiera wszystko co plastikowe i Theodor zawsze wyciągał i bawił się plastikowymi miskami, pojemnikami itp. ;)

O wodzisz nawet dobre wyjście tylko że na razie to mamy otwierane wszystkie możliwe szafki , w pokoju mamy pozastawiane i poblokowane czym tylko się da hehehhe pokój wygląda jak rupieciarnia :P

Posted

Kłaki od Tory niestety są :/ Jedyny plus to taki, że Tora stopniowo miała ograniczoną przestrzeń i teraz się nie kładzie już ani koło kanapy, ani TV, więc w salonie kłaków jest tylko tyle, co my na nogach wniesiemy ;)

Posted

Ja ogarnialam w czwartek i piątek sprzątanie bo week pracujący ;) 

U mnie psy mają do dyspozycji cały dol, a na górę nie mają wstepu , więc tam jest przynajmniej spokój od włosów i piachu :) 

Posted

No My mamy jeden poziom gdzie psy maja dostęp i niestety kłaki i piach są wszędzie , codziennie odkurzam a za chwile jest to samo , cyba Nerona na zero opitole i koty przy okazji :P

Ola czekam za fotką :D

dzisiaj mi tak młody pomagał w kuchni że zbił solniczkę a miałam taka ładną w komplecie z pieprzniczką :/