marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Tylko mamusia dzielnie świętowała do północy :D Magda mi ją już pozwoliła wziąć kilka postów wyżej, to czekam na paczkę :lol: Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Tylko mamusia dzielnie świętowała do północy :D Magda mi ją już pozwoliła wziąć kilka postów wyżej, to czekam na paczkę :lol: A ja myślałam, ze szybko padnie :D Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Ja bym jeszcze siedziala :D ale z rozsądku poszłam spać bo wiedziałam że rano będe miała pobudke koło 5 :P Marta gdybyś mieszkała bliżej to bym Ci ją przywiozła :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Aga, czas się wybrać na wystawę w okolice Katowic ;) Wtedy podrzucisz Ibri :) Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ola też tak myślałam, zwłaszcza czytając o piffffkach :lol: O i to jest myśl! Aga do Katowic (albo chociaż na Śląsk!) Madzia też byś mogła odwiedzić, zapraszam :) Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ola też tak myślałam, zwłaszcza czytając o piffffkach :lol: O i to jest myśl! Aga do Katowic (albo chociaż na Śląsk!) Madzia też byś mogła odwiedzić, zapraszam :) To miałam na myśli :D bo to aż dwa jednak :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Martuś, będę w PL w maju, a potem cholera wie kiedy :P Nawet jeśli będzie w tym czasie jakaś wystawa na Śląsku, to z dwumiesięcznym maluchem na nią nie pojadę :( Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Kiedyś wyciągnę na taką wystawę Sebka i będziesz postawiona przed faktem dokonanym ! będziesz musiała wziąć Ibri ! Oj tam na integracji wypiłam 3 piwa :D i było ok :P wróciłam do domu trzeźwa :P Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Martuś, będę w PL w maju, a potem cholera wie kiedy :P Nawet jeśli będzie w tym czasie jakaś wystawa na Śląsku, to z dwumiesięcznym maluchem na nią nie pojadę :( Gdzie będziesz w maju ? :) jakaś specjalna okazja ? :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Gdzie będziesz w maju ? :) jakaś specjalna okazja ? :) W Opolu, w sumie to pod Opolem ;) Komunia mojego bratanka ;) Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 W Opolu, w sumie to pod Opolem ;) Komunia mojego bratanka ;) Ahh, to dla mnie daleko :D Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Magda i z Nikodemem na wystawe do Opola :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Madzia wiem, rozumiem :) Aga to czekam :D PS. Działa wam multicytat? Bo ja mogę tylko po jednym poście cytować, a jeszcze 20 minut temu było ok. Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Marta błagam , multicytat ? mi nic nie działa :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ahh, to dla mnie daleko :D No, daleko :( Magda i z Nikodemem na wystawe do Opola :D Wystawa jest ponad 2 tyg. przed naszym przyjazdem :P A to już postanowione ze Nikodem ? :D Nie do końca :P PS. Działa wam multicytat? Bo ja mogę tylko po jednym poście cytować, a jeszcze 20 minut temu było ok. Mi działa :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Marta wbijemy do Magdy na chate xd Dobra! :D Na którą? Tą w Polsce czy w Niemczech? Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Madzia- bliżej w Polsce :D Angi, może akurat będziesz :) Quote
łamAga Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Się postaram ! A teraz próba generalna dodawania fotek :D Quote
Recommended Posts