Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

Propos picia- ja jestem niepijąca, ale wczoraj tak wyszło że wypiłam 5 kieliszków czystej i jeden łyk z gwinta- dzisiaj żałowałam :p Słabą mam głowę ;)

Mega slaba ahah a
Posted

Ja sie jeszcze nie upilam tak zeby wymiotowac :P jak czuje, ze zbliza sie kryzys to robie pauze :D max 11 kieliszkow naliczylam, a ile ich rzeczywiście bylo, to nie wiem :D

Posted

Jeju to jak jesteś nie pijąca a wypiłaś tyle to podziwiam Cię że dałaś rade dzisiaj wstać z łożka , jeszcze po wódce :D

I jeszcze pojechałam autem na spacer na Pogorię :lol:

Angi to ty mocna jesteś :D
Posted

Ja rzadko piję, bo nie przepadam..aale jak juz mam pic ze znajomymi to tylko z kieliszka :D ostatnia impreza nauczyła mnie pic czystą, a.nie tylko smakowa:D

Polać jej, bo dobrze gada :)

I jeszcze pojechałam autem na spacer na Pogorię :lol:

Chyba chcesz szybko stracić prawko, że siadasz za kółko po wódce :/ :mad:

Posted

Ale Marta na kacu jechala :P po alko to na nawet na rower nie wsiadam ahah a a co dopiero auto

Tak, jechałam na drugi dzień, i nie rano a koło 11 ;) A alkohol piłam koło 18 dzień wcześniej ;) Po alko nie wsiadam za kółko, sama się zabić to szczerze nawet mi nie zależy (tak, mam depresję), ale innych i psiorów w życiu ;)