Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taaaak , aż mam wyrzuty sumienia że wyłaczylam tv i go uspiłam , a moze On jeszcze nie chciał spac a ja mu ciemnie zrobiłam , czuje sie teraz jak bym go uspila zeby miec czas dla siebie :/

Posted

To nie miej wyrzutów :mad:

Dziecko ma mieć stałą godzinę spania. I według mnie, godzina 19-20 to najlepszy czas, żeby dziecko szło spać ;)

Theodor zawsze chodzi spać o 20. Pamiętam, że ja chodziłam już do szkoły i zawsze po wieczorynce chodziłam spać. Czyli o 19:30 ;)

Posted

Ja go zawsze usypiałam o 19 i zasypiał przy mleku a od jakiegos czasu wariuje czasami i do 21 wic postanowiłam tak jak zasugerowałas wyłączać tv i skutkuje , dzisiaj padł po 20 , to i tak późno a mimo to mam wyrzuty , pewnie dlatego że tak mało czasu z nim spędzam ;(

Posted

Jak ja pracowałam, to też mało czasu spędzałam z młodym :(

Ale Aguś, lepiej żeby dziecko miało stałą porę spania. To i lepiej dla Ciebie, bo możesz coś zaplanować. Ale przede wszystkim lepiej dla młodego, bo ma rutynę i powinien być bardziej wyspany, jak będzie zawsze szedł spać o tej samej porze ;)

Posted

Ja na cud bym nie liczyła ;) pianka pewnie foty na pwp wrzucala.

Jakiś czas temu pisałam do admina skargę na pewnego użytkownika forum i następnego dnia już był ban :D

Więc oni tu są, tylko dziwnym trafem ich nie widać :D