Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też młodemu jutro zajrze do buźki i dokłądnie sprawdze czy jeszcze jakis nie wyszedł , na razie nie każe sobie tam za dobrze zajrzec bo mysli ze bedzie bolało ....

Posted

Tak , z trudem ale usnął , masz racje , tv mu przeszkadza , kulał sie kulał i marudził , tylko wyłązyłam tv i zasnal ,

Jednak przebiła mu sie jeszcze trójeczka więc mamy 11 ząbków , i ta trójeczka mu tak dokucza ;(

Posted

Dziecko musi mieć ciszę i spokój do spania ;)

Co innego drzemka w dzień, a co innego spanie wieczorno-nocne :)

Ja nie miałam kiedy looknąć ile miał Theoś :/ A teraz nie sprawdzę, bo książka, w której pisałam kiedy i jaki ząb się przebił jest w jego pokoju :P

Posted

Dokładnie tak , gdzies kiedys czytałam że mózg musi miec spokój do spania w innym wypadku nawet jeżeli spimy a w pomieszczeniu coś "gra" budzimy sie nie wyspani bo mózg wszystko kodował , dlatego też człowiek po nocce nie potrafi sie wyspać nawet jak śpi cały dzień ;)

Posted

Pierwszy w kolejce jest salon , młodemu na razie tylko położymy tapete i kupimy dywanik , reszte będzie się kompletowało "na raty" , za duże póki co mamy wydatki , sama wiesz ile "to , coś" ciągnie kasiorki ;)