*Magda* Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 A nie masz w domu czopka o nazwie Viburcol? albo Twoja bratowa dla Stasia może ma ;) Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Mam tylko Eferalgan , moja bratowa podawała to samo , jutro dokupie Camillie na dziąsełka , mówisz że Viburcol jest dobry na takie bóle ? , coś mi sie kojarzy że moja siostra dawała taki lek Maryśce jak była mała , młody sie cały czas budzi . Quote
*Magda* Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Viburcol: Czopki działające wspomagająco w stanach niepokoju u niemowląt i małych dzieci przebiegających z gorączki lub bez gorączki, występujących w przebiegu np. ząbkowania, kolki niemowlęcej lub przeziębienia. Aga, 3 lata temu były na receptę, wcześniej dostępne bez recepty, bo to lek homeopatyczny ;) Jak jest z nimi na chwilę obecną, to nie wiem :/ Jak trafisz na fajną farmaceutkę, to Ci je sprzeda bez recepty, nawet jeśli byś potrzebowała ;) A jak nie sprzeda, to lekarz , nie bez problemu Ci receptę wypisze ;) Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Jutro się przejde do apteki ;) Kurde dzieci nie powinno nic boleć , mogło by to przechodzić na rodziców ;) Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 No niestety ;) To w ogóle jest złośliwe , młody miał w poprzednim tygodniu szczepienie , musiałam przełożyć na przyszły , no i teraz ma gorączke to go nie zaszczepią , caly czas pod górkę :/ mało tego prawdopodobnie sobota i niedziela bedzie dla mnie pracująca :/ Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 No ;( Mamy inwenturę w przyszły poniedziałek i wtorek wiec dwa dni w dupe z produkcja na co firma nie moze sobie pozwolić ehhh Quote
*Magda* Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ale to znaczy, że ten pon. i wt. masz wolny? Quote
angineuuka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Niedziela powinna byc Wolna a nie Dr zapierdalasz.. Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Taaak powiedzialek i wtorek bede miała "wolny" , wezme sie za sprzatanie ;) Niedziela dzien swiety ale jak mus to mus ;) Ten weekend mialam długi bo już od piątku wiec nie jest najgorzej jeszcze ;) Quote
*Magda* Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Tylko w tym całym sprzątaniu nie zapomnij o dogo :P Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Nie no wieczory będą dla Was :D jak mały terrorysta mi na to pozwoli hyhyhyhy Okna musze umyć obowiązkowo więc ma nie padac ! Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Je chcę myć okna w tym tygodniu ;) już skończyłam w sumie 90% mam posprzątane Quote
łamAga Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 No cześć lasencje ;) Powiedzmy że jestem ;) ale jeszcze z doskoku ;) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 To zrób wszystko, żebyś już nie była z doskoku :P Quote
łamAga Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 żeby to było takie łatwe , młody gada i gada i nie mysli spac chyba dzisia w ogole ;) ale najważniejsze ze juz nie placze , tylko sie smieje ;) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 A nie przebił się jakiś ząb? Ile on ma w ogóle już zębów? Quote
Recommended Posts