Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, śliczne kubki :)

I pamiętaj co Ci dziś napisałam ;)

A Ty Angi, spróbuj pisnąć choć słówko, to mój następny pobyt w Polsce, zakończy się odwiedzinami u Ciebie :mad: :P

Posted

Magda pamietam pamietam ;) A Angi sie na mnie obraziła bo jej w sklepie z zabawkami luszaków nie kupiłam ;( ale to byl sklep fisher price i tym podobnych zabawek i nawet tam za duzo pluzaków nie było :P

Posted

Hahahaha będzie siwy dym :D

oczywiscie przegapiłam Ani posta , najpierw wziełam z "Leonem" a pozniej patrze , jest jeszcze "Brando" i nie mogłam się oprzeć :D
Kosztowały nie całe 6 zł za sztukę :D w tesco w Kaliszu :D

Posted

hahahahahahahahahahha dobre :D

a w hurtowni widzialam te stacje , tzn te lokomotywy , masakra jakie ceny , za małą lokomotyle chyba była cena 38 pln jak dobrze pamietam ;)

Posted

Ja teraz młodemu kupiłam 2 części "Auta" (pirackie płyty się porysowały) i do tego właśnie całą płytę z "Bujdami na resorach". Tam są czasem takie teksty, że śmieję się sama jak to młody ogląda :D

Tutaj ciuchcia kosztuje 8-9 euro :/ Kupi człowiek 5 sztuk (co to jest 5 sztuk!) i już prawie 50 euro, a gdzie reszta?! :/

Idziesz jutro czy masz to wolne?

Posted

Ja powoli chyba musze też zacząć kolekcjonować płyty z bajkami ;)

Masakra , i tak zarabiaja na dzieciach ehhh

Kierownik do mnie nie dzwonił więc teoretycznie mam wolne , ale nie zdziwie sie jak jutro do mnie zadzwoni jak sie zorientuje że mnie nie pytał o nadgodziny ;)