Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahahahaha noo :D Od samego rana byłam mega zła ze sie na ta integracje zgodziłam iść ale nie było tak zle ;)

Tylko że musiałam tanczyć ;( masakra , gdyby nie to było by super :P

Posted

laski miałam wolne ale miałam integracje , rano zakupy itd a na 18 na integracje szłam , wróciłam o 00:30 lekko podchmielona :D

A gdzie ta integracja była, w pracy?

Podchmielona....To ile piw wypiłaś? dwa? :D :P

Posted

hahahahahaha noo :D Od samego rana byłam mega zła ze sie na ta integracje zgodziłam iść ale nie było tak zle ;)

Tylko że musiałam tanczyć ;( masakra , gdyby nie to było by super :P

też nie chciałam jechać na swoją integracje,ale w sumie było zajebiście :)

Posted

Ola ruch wolę "uprawiać" w innej formie :P

Integracje mieliśmy w restauracji , takiej już lepszejszej , wypasionej ;)

Wypiłam UWAGA 3 piwa :D i w tym dwa duże 650 ml i jedno 500ml :D , teraz dopijam ostatnie jakie mi zostało i nie wypiłam , tam piwa nie mieli więc My laski sobie piwa przyniosłysmy i jak nam zostało o wziełysmy do domu :)

Posted

Marta sama sie sobie dziwie :D ale dziwi mnie fakt że nie wypiłam całego piwa jakie miałam bo jak załapie to mi rozum ucieka :P a ja po 3cim powiedziałam stop , jade do domu , no to koleżanka stwierdziła ze tez jedzie i ze jej narzeczony po nia przyjedzie i mnie odwiozą , głupi ma zawsze szczescie :D

Posted

Poszalałam i jestem padnieta bardziej po tym wekendzie niz po całym tygodniu pracy , a teraz cały tydzien mnie tutaj nie bedzie , Ania zabijesz mnie ale nie mam nawet kiedy sie odezwac zeby spokojnie pogadac ;(

Posted

drugą ale do piatku mam wiesz co :P od 8smej 3 godzinki , pozniej szybko obiadek i do pracy , wracam o 23:30 i znowu pobudka o 5 żeby zjesc sniadanie , ogarnac młodego i podrzucić go do mamy ....