łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 hahahahahaha noo :D Od samego rana byłam mega zła ze sie na ta integracje zgodziłam iść ale nie było tak zle ;) Tylko że musiałam tanczyć ;( masakra , gdyby nie to było by super :P Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 laski miałam wolne ale miałam integracje , rano zakupy itd a na 18 na integracje szłam , wróciłam o 00:30 lekko podchmielona :D A gdzie ta integracja była, w pracy? Podchmielona....To ile piw wypiłaś? dwa? :D :P Quote
Oscar Patric Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 hahahahahaha noo :D Od samego rana byłam mega zła ze sie na ta integracje zgodziłam iść ale nie było tak zle ;) Tylko że musiałam tanczyć ;( masakra , gdyby nie to było by super :P też nie chciałam jechać na swoją integracje,ale w sumie było zajebiście :) Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Ola ruch wolę "uprawiać" w innej formie :P Integracje mieliśmy w restauracji , takiej już lepszejszej , wypasionej ;) Wypiłam UWAGA 3 piwa :D i w tym dwa duże 650 ml i jedno 500ml :D , teraz dopijam ostatnie jakie mi zostało i nie wypiłam , tam piwa nie mieli więc My laski sobie piwa przyniosłysmy i jak nam zostało o wziełysmy do domu :) Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Marta sama sie sobie dziwie :D ale dziwi mnie fakt że nie wypiłam całego piwa jakie miałam bo jak załapie to mi rozum ucieka :P a ja po 3cim powiedziałam stop , jade do domu , no to koleżanka stwierdziła ze tez jedzie i ze jej narzeczony po nia przyjedzie i mnie odwiozą , głupi ma zawsze szczescie :D Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 3 piwa! Aga uważaj, bo wpadniesz w alkoholizm :D Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Poszalałam i jestem padnieta bardziej po tym wekendzie niz po całym tygodniu pracy , a teraz cały tydzien mnie tutaj nie bedzie , Ania zabijesz mnie ale nie mam nawet kiedy sie odezwac zeby spokojnie pogadac ;( Quote
marta1624 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Patrząc na to że jest niedziela... Do piątku daleko :/ Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Do piatku daleko , ale Magda ma racje , oby do piątku :D Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Oby , bedziesz pierwsza która sie dowie czy dałam rade ;) Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Już milcze :D ide nynać bo o 5 pobudka :/ Dobranoc laseczki ;) Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 A czemu o 5? Ty masz teraz drugą zmianę :mad: Quote
łamAga Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 drugą ale do piatku mam wiesz co :P od 8smej 3 godzinki , pozniej szybko obiadek i do pracy , wracam o 23:30 i znowu pobudka o 5 żeby zjesc sniadanie , ogarnac młodego i podrzucić go do mamy .... Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Spoko Aga to w sumie nie jest jakieś pilne więc bez stresu :P Też pierwsze co to o prawku pomyślałam xd Quote
Recommended Posts