Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak pracowałam kiedyś w bajkolandzie to szefowa w nowy rok kazała nam przyjść na godz 10 do pracy na inwentaryzację :p nie zgodzilysmy się i zrobiła w sylwestra ale zajęło nam to do godz 16 więc luzik. :p

Posted

I to jest Wasz problem z jego zasypianiem :/

Bo on nie ma w pokoju kompletnej ciszy, żeby się wyciszyć przed snem :/

Aguś, on już jest duży ;) Pozwól mu dorosnąć i zróbcie mu pokój ;)

Posted

Aguś, on nie jest malutki :P To już jest duży chłopczyk, który oprócz mamusi, potrzebuje też swojej przestrzeni ;)

To jak już weźmiecie się za pokój dla niego, to proponuję już pełnowymiarowe łóżko ;) Oczywiście z zabezpieczeniami, żeby nie spadł. Ale jak już będą szły zmiany, to za jednym zamachem. Będzie łatwiej mu się zaklimatyzować ;)

Posted

no strasznie pracować w Wigilię, a do której???

Jeśli do mnie- kwestia jaka zmiana ;) Jeśli nocka tood 18 do 6 rano następnego dnia, jeśli dniówka to od 6 rano do 18 po południu (wieczorem? Jak zwał :)).

Aga, Fabian to duży chłopak :)
Posted

Boże Aga, błagam. Nie bądź jak jedna z mamulek bo cię przestanie lubić. Nienawidzę takich mamulek, bo potem dziecko wyrasta na ciote

Czyli mój Theodor nie będzie ciotą, bo śpi w swoim pokoju, zanim skończył 3 miesiące :)

A te dziecko, będzie od początku spało osobno :P