łamAga Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 cześć laseczki ;) dzisiaj juz myslalam ze bedziemy musieli pożegnac sie z Qwendi ;( chociaż i tak cierpi biedna ;( jakiś czas temu pisałam u Ani na wątku że Qwendi znowu zeżarła nam furtkę , no i dwa dni temu jakoś tak dziwnie charczała , pisze Sebkowi że Qwendi ma jakis taki dziwny kaszel na co mi odpisał że Edek rano też sie dusił że to nic takiego , ale wczoraj wieczorem Qwendi już tak charczała że zaczełam sie poważnie denerwować , całą noc charczała i Sebek aż rano do mnie powiedział że Qwendi chyba bedzie musiała mieć operacje bo wydaje mu sie że obżerała tą furtkę dalej i pewnie połknęła duży kawał drewna który ugrzązł jej w przełyku i nie potrafi go ani wysrac ani wyrzygać ;( od samego rana poleciał do weta , wet mówi ze jest nadzieja , dał jej jakies leki i zastrzyki rozkurczowe , jutro ma sie okazać czy rozkurczenie przełyku spowodowało przemieszczenie tego drewna czy trzeba bedzie ciąć ;( Od kiedy wróciłam do domu jeszcze nie słyszałam żeby charczała więc jestem dobrej myśli ;) Quote
*Magda* Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 No to Qwendi zaszalała :/ A nie zrobili prześwietlenia, gdzie to jest umiejscowione? Quote
angineuuka Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Co te nasze psy w odjebuja ostatnio.. Quote
Ania :) Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 No to narobiła... oby było wszystko dobrze ! Quote
łamAga Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Qwendi wali znowu na dekiel bo ma cieczke :/ nie wiem w sumie za duzo bo Sebek mi tylko zadzwonił na szybko powiedziec co i jak , ale Oni chyba nie maja sprzetu do przeswietlen nawet :/ Quote
angineuuka Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Ja tu bym zdjęcie pstrykla czy chociaż jakoś usg zrobiła.. Trzymamy kciuki! Quote
*Magda* Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Ja, to bym tą Qwendi chyba już dawno ubiła :D Quote
łamAga Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Poczekamy do jutra i zobaczymy ;) Fakt , to ciężki przypadek , czasami mam ochote ją tak trzasnąć żeby nie wstała , ostatnio ciągle waliła w bramke bo Ona juz chciała jesc a było o pół godziny za wczesnie , co wyszłam to siadala i nie chciała wejsc do domu , za 8 razem nie wytrzymałam , jak wyleciałam , już miałam jej dokopac do dupska a ta się położyła na przednich łapach , dupa do góry , zaczęła merdac ogonem i chciała sie ze mną bawić , zaczeła biegac w około mnie , robić wiraże , skakac na mnie , i jak tu takiej walnąć ? :P Quote
*Magda* Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Może ona potrzebuje kaftan bezpieczeństwa? :D Aga, a ten kojec macie czy Sebek go nie zrobił? Quote
łamAga Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Taaaaak z bardzooo długimi rękawkami :P mamy kojec mamy , ale jak ja do kojca wsadzimy to zdziczeje do reszty :/ Quote
marta1624 Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Dobre pocieszenie, ale czekam na obszerniejsze wieści :) Quote
angineuuka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Bedzie zyc, drewno sie rozpuscilo ;) tylko przelyk pocharatala durna pala :D Quote
łamAga Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Durna pała hahahahaha dobre :P Taaa jeszcze troche chrząka bo wydaje jej sie że coś tam ma ale jest coraz lepiej ;) Odebrałam dzisiaj nowy dowód , ja pierdziele jakie one są nie fajne , zdjecie wyglada w ogole jak z kartoteki kryminalnej hehehehe Quote
Ania :) Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 To dobrze ze z Qwendi już dobrze :) Mi się nie podobają te nowe dowody :P Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nowy dowód, szkoda gadac, tak jak by stary był zły Quote
*Magda* Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 A ja nowy dowód zobaczę dopiero za 7 lat, więc do tego czasu pewnie jego wygląd zmieni się kilka razy :D :P Quote
angineuuka Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 A ja zobacze chyba juz w tym roku. Pekniecie jest coraz wieksze :< Quote
*Magda* Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Aga, daj sobie w końcu spokój z tymi sobotami w pracy :P Ile można pracować?! I wbijaj na dogo, bo tęsknię :( Quote
łamAga Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 ja też tęsknie :( ale kurcze całkowity brak czasu mnie pochlonął ;( nieługo będę częściej , a soboty pracujące chyba niedłygo zakonczebo od 1wszego juz oficjalnie jestesmy przenoszeni " tam dalej' więc raczej nie bedzie mi się chciało jechac tyle km jak bedzie np padało albo termometr wskaże -15 ;) Nawet nie mam czasu fot porobić ;( mam co chciałam ! , to jest nauczka żeby uważać o co się prosi :P Quote
*Magda* Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 To jak masz co chciałaś, to nie narzekaj :P Mam ochotę na płatki owsiane, więc idę sobie zrobić i za kilka chwil wracam ;) Quote
łamAga Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Kurcze ale nie myślałam że to bedzie tak męczące ! :P smacznego :D Quote
Recommended Posts