Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć laseczki ;)

dzisiaj juz myslalam ze bedziemy musieli pożegnac sie z Qwendi ;( chociaż i tak cierpi biedna ;( jakiś czas temu pisałam u Ani na wątku że Qwendi znowu zeżarła nam furtkę , no i dwa dni temu jakoś tak dziwnie charczała , pisze Sebkowi że Qwendi ma jakis taki dziwny kaszel na co mi odpisał że Edek rano też sie dusił że to nic takiego , ale wczoraj wieczorem Qwendi już tak charczała że zaczełam sie poważnie denerwować , całą noc charczała i Sebek aż rano do mnie powiedział że Qwendi chyba bedzie musiała mieć operacje bo wydaje mu sie że obżerała tą furtkę dalej i pewnie połknęła duży kawał drewna który ugrzązł jej w przełyku i nie potrafi go ani wysrac ani wyrzygać ;( od samego rana poleciał do weta , wet mówi ze jest nadzieja , dał jej jakies leki i zastrzyki rozkurczowe , jutro ma sie okazać czy rozkurczenie przełyku spowodowało przemieszczenie tego drewna czy trzeba bedzie ciąć ;(
Od kiedy wróciłam do domu jeszcze nie słyszałam żeby charczała więc jestem dobrej myśli ;)

Posted

Qwendi wali znowu na dekiel bo ma cieczke :/

nie wiem w sumie za duzo bo Sebek mi tylko zadzwonił na szybko powiedziec co i jak , ale Oni chyba nie maja sprzetu do przeswietlen nawet :/

Posted

Poczekamy do jutra i zobaczymy ;)

Fakt , to ciężki przypadek , czasami mam ochote ją tak trzasnąć żeby nie wstała , ostatnio ciągle waliła w bramke bo Ona juz chciała jesc a było o pół godziny za wczesnie , co wyszłam to siadala i nie chciała wejsc do domu , za 8 razem nie wytrzymałam , jak wyleciałam , już miałam jej dokopac do dupska a ta się położyła na przednich łapach , dupa do góry , zaczęła merdac ogonem i chciała sie ze mną bawić , zaczeła biegac w około mnie , robić wiraże , skakac na mnie , i jak tu takiej walnąć ? :P

Posted

Durna pała hahahahaha dobre :P

Taaa jeszcze troche chrząka bo wydaje jej sie że coś tam ma ale jest coraz lepiej ;)

Odebrałam dzisiaj nowy dowód , ja pierdziele jakie one są nie fajne , zdjecie wyglada w ogole jak z kartoteki kryminalnej hehehehe

Posted

ja też tęsknie :( ale kurcze całkowity brak czasu mnie pochlonął ;( nieługo będę częściej , a soboty pracujące chyba niedłygo zakonczebo od 1wszego juz oficjalnie jestesmy przenoszeni " tam dalej' więc raczej nie bedzie mi się chciało jechac tyle km jak bedzie np padało albo termometr wskaże -15 ;)
Nawet nie mam czasu fot porobić ;(
mam co chciałam ! , to jest nauczka żeby uważać o co się prosi :P