łamAga Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Wiem Angi ale teraz pracować bez nadgodzin i dostać gołą pensje to masakra jakas . jutro pójdę ale za tydzien już nie , będę sie zgadzała na co drugą sobote popoludniu , a rano ewentualnie jeszcze mogę iść .... Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 melduje ze jestem ale sie nie odzywam bo mąż wytrącił mnie z równowagi i odechciało mi się wszystkiego ;) Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 To teraz Ty jego wyprowadź z równowagi ;) Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Już go wyprowadziłam i tak sobie jesteśmy oboje wyprowadzeni hehehehe a jaka miałam dzisiaj fajną sytuacje ;) ide z młodym do domu , w pewnym momencie mija mnie na rowerku mały chlopiec , moze miał z 3 latka , za nim jechala jego mama z małym pieseczkiem w koszyczku , no i mijają mnie : chłopiec ( do mnie ) : dzień dobry ja : dzień dobry ;) chłopiec : mamo no powiedz Pani dzień dobry mama chłopca : no dobrze , dzień dobry Pani Ja : dzień dobry :D i pizgam hahahaha no i sobie pojechali ;) Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 To chyba dzieci w tym wieku tak mają :D Theodor jak mija ludzi to też się wita, a jak ja się nie odezwę, to potem jest pytanie "Mamo, dlaczego nie powiedziałaś Hallo" :D Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Hahahahahahaha to moze byliscie Wy tylko Was nie poznałam :D Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nie my, bo Theodor nie mówi "dzień dobry" tylko "guten morgen" :P Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Poza tym, jak Ty byś nas nie poznała, to pamiętaj, że ja poznam Ciebie :P W końcu, kto pierwszy do Ciebie podbił na wystawie w Opolu :D :P Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Nooooo bo ja ślepa jestem :P ale poznała bym Was na pewno :P , ja mam po prostu cos takiego że ide i nikogo nie widze dlatego w Opolu też bym Was minęła :P rozglądałam sie za "naszym" ringiem bo wiedziałam że gdzies tam musicie być :P Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Wczoraj wieczorem już mi się nie chciało ponownie wchodzić na dogo :P Ale Aga, nie boisz się podawać Fabianowi Lipomal? Przecież on jeszcze nie ma roczku i jest za malutki na ten lek :( Quote
Oscar Patric Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Hejka, u Nas moda na dzień dobry w lesie panuje, mama wszystkim odpowiada, bo mi się nie chce Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Magda lekarka pediatra mu ten lek przepisała więc mu podaje , widziałam że jest na nim napisane że podawac od 1 roku życia ale lekarka pytała o wage i powiedziała że spokojnie może go pić ;) Agnieszka ludzie ostatnio czesciej okazują sympatię innym ;) zdrówko :P Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 No cześć laski ;) relaksuje się piwkiem :P Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Ja po całym tygodniu ( zwłaszcza takim jak ten ) musiałam sie odchamić chociaż jednym browarkiem :D Quote
Ania :) Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ja rzadko pije piwo xd wolę już się drinka napić :P Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 laski w pracy wlasnie dzisiaj nadawały o drineczkach ale ja na samą myśl o wódce mam ciarki ;) Magda sama robisz ? :D Quote
Recommended Posts