Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem Angi ale teraz pracować bez nadgodzin i dostać gołą pensje to masakra jakas . jutro pójdę ale za tydzien już nie , będę sie zgadzała na co drugą sobote popoludniu , a rano ewentualnie jeszcze mogę iść ....

Posted

Już go wyprowadziłam i tak sobie jesteśmy oboje wyprowadzeni hehehehe

a jaka miałam dzisiaj fajną sytuacje ;)

ide z młodym do domu , w pewnym momencie mija mnie na rowerku mały chlopiec , moze miał z 3 latka , za nim jechala jego mama z małym pieseczkiem w koszyczku , no i mijają mnie :

chłopiec ( do mnie ) : dzień dobry

ja : dzień dobry ;)

chłopiec : mamo no powiedz Pani dzień dobry

mama chłopca : no dobrze , dzień dobry Pani

Ja : dzień dobry :D i pizgam hahahaha

no i sobie pojechali ;)

Posted

To chyba dzieci w tym wieku tak mają :D

Theodor jak mija ludzi to też się wita, a jak ja się nie odezwę, to potem jest pytanie "Mamo, dlaczego nie powiedziałaś Hallo" :D

Posted

Nooooo bo ja ślepa jestem :P ale poznała bym Was na pewno :P , ja mam po prostu cos takiego że ide i nikogo nie widze dlatego w Opolu też bym Was minęła :P rozglądałam sie za "naszym" ringiem bo wiedziałam że gdzies tam musicie być :P

Posted

Wczoraj wieczorem już mi się nie chciało ponownie wchodzić na dogo :P

Ale Aga, nie boisz się podawać Fabianowi Lipomal? Przecież on jeszcze nie ma roczku i jest za malutki na ten lek :(

Posted

Magda lekarka pediatra mu ten lek przepisała więc mu podaje , widziałam że jest na nim napisane że podawac od 1 roku życia ale lekarka pytała o wage i powiedziała że spokojnie może go pić ;)

Agnieszka ludzie ostatnio czesciej okazują sympatię innym ;)

zdrówko :P