łamAga Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 chyba już żyję poniedziałkiem i jakaś taka rozkojarzona jestem :/ Quote
łamAga Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Jeszcze nie wiem , mam czekac na telefon ale jutro sama zadzwonie bo cos sie nie kwapia zeby mnie poinformować ale pewnie na rano ;) Quote
łamAga Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Tak , do 4rtego roku życia dziecka nie muszę chodzić na nocki i mam zamiar z tego skorzystać ;) godzine na karmienie sobie daruję ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 To jak zaczniesz w następnym tygodniu na rano, to co drugi tydzień w ogóle się na dogo nie spotkamy :( Quote
łamAga Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 na 99% bede miała tylko 1wszą zmianę wiec mam nadzieje ze jednak sie spotkamy ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Jak to tylko pierwszą zmianę? A co z Fabianem, jak Sebek też będzie miał pierwszą zmianę? Quote
łamAga Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Sebek bedzie miał przej...ne bo jak ja bede miała tylko 1wszą zmiane to On bedzie miał tylko drugą :P Ale się okaże wszystko jak już bede w pracy , muszą mnie dac na inną hale i nie wiadomo jakie zmiany tam będą ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 A on tak może u siebie? No to, jakbyś tak pracowała, to będziemy się spotykać :D Quote
łamAga Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Tak , tym bardziej jak miał by robić tylko popoludniówki , w takim układzie jego kolega bedzie robił tylko na rano ;) jakoś się na pewno zgramy ;) Quote
Ptysiak Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Iza jaka starość ? to Ci na "górze forum" utrudniają nam korzystanie z dogo :P Skutecznie utrudniaja... ledwo wrocilam a juz mam dosc dogo :P Quote
jolkablaszczyk Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 No nie jestes sama w tych odczuciach... irytujące jest strasznie... Quote
łamAga Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Tylko mi czasami nie rezygnujcie z dogo !!!! :P Musimy być twarde :D Quote
Ania :) Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Dla Ciebie to super, że tylko na rano, ale Sebkowi współczuję. W ogóle jak to zlecialo, ja bylam pewna ze jeszcze okolo miesiąca masz wolne :p Quote
łamAga Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Hejooo Olka :D Ania własnie miałam dzisiaj problem co do zmiany , Sebek sie nastawil ze ide na rano , ja dzwonie do kierownika a ten że mam przyjśc na popołudniu i problem , Sebek już sie umówił że przyjdzie na popołudniu , musiałam dzwonić i prosić czy moge przyjśc na rano i sie udało , w ogóle byłam u dentysty i mialam sie umówić na kolejny termin i nie mogłam bo w ogóle nie mam pojęcia jak mi zmiany poustawiają :/ Ale za to mam dentyste fajnego mrrrrr :D :P A teraz idziemy z psami i młodym na działke do mamy bo ma przyjśc tez brat z dziewczynami :D może będe miała fotki ;) Quote
Recommended Posts