łamAga Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Dzieki laski ;) wlasnie wrociłam od lekarza , w aptece nie mileli ani jednego leku jaki mi przepisała hahahahaha Quote
łamAga Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 No dzisiaj nie , ale jutro już tak bo pani mi zamówiła i jutro mam do odbioru :D ale mnie alergolog pocieszyła że prawdopodobnie jestem już uczulona też na brzoze i pyłki trawy i że jak nie poddam sie odczulaniu to co roku bedzie dochodziło coś nowego ;( we wrześniu mam przyjść na testy .... Quote
marta1624 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Nie no jakie pocieszenie :p Ja mam na wszystkie rośliny więc nie mam problemu :lol: Quote
*Magda* Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Pierwsza czarna gorzka kwa zamną :D nie było tak zle jak myślalam :D Sebastian pytał się mnie 4 razy czy na prwde chce czarną i gorzką i czy mi miske do pokoju przynieść :D Czyli przeżyłaś :) Zobaczysz, z każdą kolejną będzie lepiej ;) wlasnie wrociłam od lekarza , w aptece nie mileli ani jednego leku jaki mi przepisała hahahahaha A "u mnie" miałabyś leki za kilka godzin, a nie następnego dnia :P Quote
łamAga Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Marta jakoś mnie taki brak problemu mało by cieszył :D Magda u was to pewnie bym nawet alergi nie mała :D Quote
marta1624 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Oj tam, przynajmniej się nie głowisz na co możesz mieć :p Quote
Ania :) Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Współczuje z tymi alergiami. Mojej szefowej pare miesiecy temu wyszło uczulenie na nikiel ... i z wielu rzeczy musiała zrezygnować i musi uwazać co je/pije. Quote
łamAga Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Najgorsze jest to że nie wiadomo skąd sie te alergie biorą :/ ja tez mam alergię krzyżową , mam alergię na pyłek bylicy a tym samym nie mogę jeść jabłek , marchwii , selera , przypraw a zwlaszcza oregano , najlepiej jak bym używała tylko soli i pieprzu no i w czasie pylenia bylicy nie powinnam pić alkoholu bo alergen plus alkohol czy nadmierny wysiłek fizyczny równa się znaczne pogłębienie objawów a niekiedy moze doprowadzic do zapaści .... dziwne to wszystko .... Quote
Ania :) Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Mam nadzieję, że mnie nigdy nie dopadnie żadna alergia, to jest okropne. Wiadomo z czasem się człowiek przyzwyczaja, ale jednak musi z wielu rzeczy zrezygnować. Quote
marta1624 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Mniepo jabłkach piecze w gardle ;) Za to po truskawkach twarz obsypuje... A czereśnie znowu swędzi gardło ;) Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Ania ja alergii nabawiłam się na "starość" tzn jak byłam niemowlakiem to miałam skazę białkową , później jak byłam starsza to miałam powrót ale żeby mieć alergię na jakieś pyłki to nic takiego nie miałam , a od kilku lat jest masakra , jak miałam testy robione to miejsce gdzie mi wstrzyknęli pyłek bylicy tak mi spuchło że się wystraszyłam , myslalam ze mi będą musieli ręke amputowac taką banie miałam hahahaha ale oczywiscie nie życzę Ci nic takiego przechodzić ;) Marta to już w ogóle masz przerąbane :/ ciocia Magda patrz jak rosnę :D już bodziaki mi są dobre :D Quote
marta1624 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Fabian <3 Aga ją w pewnym sensie się przyzwyczaiłam ;) Jak i do łzawienia oczu, ich pieczeniu ;) Ale czereśnie i kwaśne jabłka uwielbiam więc jem i cierpię :lol: I cześć :) Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Hejka ;) Mi przepisała do oczu krople Allergodil , zobaczymy czy skuteczne ;) Ja też nie powinnam jesc ani jablek ani marchwi a jem surówkę z marchwi i jabłek :D Quote
Ania :) Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Tez macie fajna miejscowke na spacery chyba co ? :) Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 fajna była kiedyś , teraz powoli już tej miejscówki robi się coraz mniej ;( Quote
marta1624 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Qwendi jak zwykle żywotna :D Super fotki :) Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Taaaa , i to jest własnie różnica między Onkowatym a Molosem :P tak jak i na tym filmiku ;) https://www.youtube.com/watch?v=MIqI2vY5cNU&feature=youtu.be Quote
jolkablaszczyk Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 oj tam.. moja masza nie molos a też sobie tylko spaceruje i tupta... mało jakiejś żywszej eksploracji otoczenia.. :) Quote
Recommended Posts