łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Chętnie bym uderzyła na Warszawę ale to za daleko na Fabiana , w ogóle raczej już z nim na razie jeździć nie bedziemy , mówiłam Sebkowi ze On jest za mały na wystawy , uparł sie ze ma z nami jechac to mu powiedziałam ze ok ale On sie nim tam zajmuje zeby zobaczyl że to jest nie miejsce na tak małe dziecko i musze powiedziec ze sprostał zadaniu , nawet go przewinął , wygladałam jak wyrodna matka która sie dzieckiem nie zajmuje ale taka była umowa , mówił że spoko nie ma problemu ale widziałam że sam nie może się skoncentrowac na wystawie :P a labki to takie całuśniki są <3 Brando i Tigra zwłaszcza <3 Gdybym popracowala z sama szefową to bym jakos przywykła ale poczatek byl by koszmarem dla mnie ;) Quote
marta1624 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Aaaaaa tylko jedna fotka labka, padam :lol: Fabian <3 Quote
marta1624 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 A i ja też nieśmiała, dopiero po jakimś czasie się otwiera i robię się gadatliwa :lol: Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Aga ma jedno świetne zdjęcie :D ale pewnie publicznie, go nie pokaże, chociaż... :D :P Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 No doobra jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B :P Jedna Pani siedziała po prostu bardzo niekorzystnie i "coś" jej wyskoczyło ze spodni xd Quote
kalyna Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ahhh szkoda, że teraz była ta wystawa... jeszcze wczoraj myślałam,że zobaczę a dzisiaj mi się o niej przypomniało o 14. Wiem, szybka jestem :lol: No ale mam nadzieję, że za rok może uda mi się być... Ale o fotki prosimyyyyy, masz foty ONków? bo wiem, ze faaaaajne były :) Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Hejka laseczki :D Buhahahahhaha Angi ta Pani nie miała siusiaka :P ale miała nie fajną pupe :P \\ Kalyna za rok musisz być ! wtedy juz wykrętów nie chce słyszec :P Onki byłam i podziwiałam ale zdjęć mam może z 4ry , nie idzie tak jechac na wystaw z psem , dzieckiem i jeszcze focić :/ no i do tego miałam zły obiektyw :/ ale były piękne <3 Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Przejrzałam fotki i niestety nie mam nic ciekawego z onków :/ jedynie takie .... ;) Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 noo... zdecydowaniw nie fajna pupa... ale nie ylko pupa..... kurcze ludzie jednak z=są dziwni.. ubrała by się jakoś bardziej luźno... a nie wszystko obcisłe i tylko bardziej uwtdatnia wielkie uda, fałdy brzuchu i biodrach, no że zadku nie wspomnę bo tu ewidentnie spodnie nie dały biedne rady..... tragedia.... a tak swoją drogą to ja wieki całe nie byłam juz na wystawie.... ehh.. czasem tęskno.. Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Dokładnie , ludzie sie nie czują , tym bardziej ze jak wstała to calkiem fajna babka z niej była , fajna zgrabna i w ogóle a jak usiadla to tragedia heh no ale jak ktoś w domu lusterka nie ma to jego problem ;) Ja kocham wystawy , w zeszłym roku bylismy tylko chyba na dwoch wystawach , w tym roku tez nie szykuje sie więcej , do Poznania pojedziemy na pewno ( chyba że wolnego nie dostanę to nie pojade ) do Wrocławia chciałam jechac ale nie wiem czy Sebek bedzie chciał jechać no i to chyba tyle :/ Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 .... i tak od samego rana :D https://www.youtube.com/watch?v=_gLxQazC5X0&feature=youtu.be a teraz chce isc na spacer to juz ponad godzine spi hehe Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Majtki widziałam ale takich rozstępów na pupie nie :P Quote
Ania :) Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Biedna kobieta o jej rozstepach na tylku gadaja na forum xd Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 https://lh4.googleusercontent.com/-utq0nI2MM88/VXVMGS78lnI/AAAAAAAAFcc/1JrfdVueUxc/w640-h459-no/DSC02581.JPG aaaaaaaaa ONki :D Quote
marta1624 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Hahaha cieszcie się że to nie kobita z dogo :lol: Już się doczekać wystawy nie mogę, a to dopiero pod koniec lipca :( Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Magda a nie pizdłas mi już czasami ? bo taka jakas pizdnięta sie czuje :P Pizdłam i chyba dostałam rykoszetem :P a niesmiala jestem , Magda moze to potwierdzić :P Niech Ci będzie, potwierdzam :P Quote
marta1624 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Jedz ze mną do Krakowa :D Za daleko :/ I chyba tylko bus... Quote
Recommended Posts