Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chętnie bym uderzyła na Warszawę ale to za daleko na Fabiana , w ogóle raczej już z nim na razie jeździć nie bedziemy , mówiłam Sebkowi ze On jest za mały na wystawy , uparł sie ze ma z nami jechac to mu powiedziałam ze ok ale On sie nim tam zajmuje zeby zobaczyl że to jest nie miejsce na tak małe dziecko i musze powiedziec ze sprostał zadaniu , nawet go przewinął , wygladałam jak wyrodna matka która sie dzieckiem nie zajmuje ale taka była umowa , mówił że spoko nie ma problemu ale widziałam że sam nie może się skoncentrowac na wystawie :P

a labki to takie całuśniki są <3 Brando i Tigra zwłaszcza <3 

Gdybym popracowala z sama szefową to bym jakos przywykła ale poczatek byl by koszmarem dla mnie ;)

Posted

Ahhh szkoda, że teraz była ta wystawa... jeszcze wczoraj myślałam,że zobaczę a dzisiaj mi się o niej przypomniało o 14. Wiem, szybka jestem :lol:

No ale mam nadzieję, że za rok może uda mi się być...

Ale o fotki prosimyyyyy, masz foty ONków?

bo wiem, ze faaaaajne były :)

Posted

Hejka laseczki :D

Buhahahahhaha Angi ta Pani nie miała siusiaka :P

ale miała nie fajną pupe :P

DSC02656.JPG\\

Kalyna za rok musisz być ! wtedy juz wykrętów nie chce słyszec :P

Onki byłam i podziwiałam ale zdjęć mam może z 4ry , nie idzie tak jechac na wystaw z psem , dzieckiem i jeszcze focić :/ no i do tego miałam zły obiektyw :/ ale były piękne <3

Posted

noo... zdecydowaniw nie fajna pupa... ale nie ylko pupa..... kurcze ludzie jednak z=są dziwni.. ubrała by się jakoś bardziej luźno... a nie wszystko obcisłe i tylko bardziej uwtdatnia wielkie uda, fałdy brzuchu i biodrach, no że zadku nie wspomnę bo tu ewidentnie spodnie nie dały biedne rady.....  tragedia....

a tak swoją drogą to ja wieki całe nie byłam juz na wystawie.... ehh.. czasem tęskno..

Posted

Dokładnie , ludzie sie nie czują , tym bardziej ze jak wstała to calkiem fajna babka z niej była , fajna zgrabna i w ogóle a jak usiadla to tragedia heh no ale jak ktoś w domu lusterka nie ma to jego problem ;)

Ja kocham wystawy , w zeszłym roku bylismy tylko chyba na dwoch wystawach , w tym roku tez nie szykuje sie więcej , do Poznania pojedziemy na pewno ( chyba że wolnego nie dostanę to nie pojade ) do Wrocławia chciałam jechac ale nie wiem czy Sebek bedzie chciał jechać no i to chyba tyle :/

Posted

Magda a nie pizdłas mi już czasami ? bo taka jakas pizdnięta sie czuje :P

Pizdłam i chyba dostałam rykoszetem :P

a niesmiala jestem , Magda moze to potwierdzić :P

Niech Ci będzie, potwierdzam :P