Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My też z psami nie bylismy ale chyba kiedys sie wybierzemy bo u nas brak opcji ....

Dużeeeego Theodora w pięknych Torkowych bodach <3 jak nastepny raz go zobacze to pewnie bede pod wrażeniem jego "wielkości " bo On wysoki chłopak jest <3

Posted

Dużeeeego Theodora w pięknych Torkowych bodach <3 jak nastepny raz go zobacze to pewnie bede pod wrażeniem jego "wielkości " bo On wysoki chłopak jest <3

Miałaś wtedy 2w1 :D

Oj kawał chłopa z niego ;) Już prawie metr ma i ponad 16kg :P

Posted

Marta i uwazasz sie za gruba ? Nie przesadzaj :) to ja jestem 3cm wyzsza i ważę 57kg :) i jestem normalnej budowy ani gruba ani chuda :p :p

Hej Aga w ten potwornie upalny dzień ! :)

Posted

To co ja mam powiedzieć , mam 153 cm wzrostu i waże 55 kg ;( buuuuuuuuuu ja chce ważyć znowu 45 ;(

....i hejka ;)

dzień faktycznie upalny , aż młodemu nalałam do wanienki wody i sie pluskał na dworze , był bardzo niepocieszony bo Neron przed nim uciekał i nie chciał do niego podejść , bał się że go wykąpiemy :D

a pozniej ja miałam przymusową kąpiel i pranie , ostatni raz posłuchałam Sebka , mówie ze założe mu pieluszkę jak siedzi u mnie na kolanach a Sebek że nieeee po co mu mecze dupke pieluchą i długo nie musiałam czekac na "pachnącego " strzała :P