łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 A Fabian się tak teraz nauczył że budzi sie na mleko koło 4rtej , po czym zasypia na godzinke , półtorej i się budzi ze śpiewem na buzi i już nie chce spac ;) Ty bedziesz miała coraz lepiej bo Theoś bedzie spał coraz dłuzej ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 No chyba, że "produkcja" się uda, to długo się nie nacieszę :P Quote
łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Bedziesz miała jeszcze całe 9 miesięcy :P Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Zajebistą sklerozę :D Zarąbistą :P Dobranoc :) Quote
łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 To się podobno leczy , ale po co , zawsze można zwalić coś na sklerozę :D wypiłam kawkę i będę uciekała :) dobranoc ;) Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Hejjjka laski ;) byliśmy na spacerku , miejscówka fajna ale nikt nam nie powiedział że ta na pierwszy rzut oka piekna woda okaże się gęstym , czarnym , smierdzacym mułem :P Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 sprawdzmy czy idzie dodac fotke z photobucketa ;) Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Super fotki :loveu Czarny, śmierdzący muł to coś co goldenka lubi najbardziej :lol: Quote
*Magda* Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Aguś, pytanko :P Gdzie masz umiejscowiony fotelik, w którym siedzi Fabian na zdjęciu? Na środku? Quote
Guest TyŚka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Uśmiechnięty Fabianek :) A Staś to ogromny chłop już ;p Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Jak taki biały golden wskoczył by w ten mół to współczuje :D a jaki zapach teraz mamy :P Noo Staś to kawał chłopa jest ;) Magda fotelik mamy zamontowany z przodu , mamy wyłączoną poduszkę powietrzną ;) Quote
*Monia* Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Spóźnione najlepsze życzenia! Spełnienia marzeń i czego sobie tam jeszcze życzysz <3 Fabian rośnie jak na drożdżach, i jaki wesołek z niego :D Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Monika dziekuję :* :* :* :* Teraz jak Fabian poszedł w górę to co wyciągne ciuszki to za małe :D Marta to ja moze wolała bym nie wiedzieć co goldenka jeszcze potrafi wymyślić :D Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 chciałam dodać fotki ale tego photobucketa też nie ogarniam :/ Quote
Recommended Posts