Ania :) Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Podali juz stawke na kalisz widziałaś? My jestesmy sami w klasie :P. Ja jestem tylko przerażona pogodą... mogłoby być chłodniej a zapowiadają upał... a tam zero praktycznie cienia i zastanawiam się co na klatke położyć, bo koc to może być zły pomysł a jakiejś plandeki czy czegoś takiego nie mam.. i wanne wody zabrać. :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ania, weź ręcznik kąpielowy ;) Powinien w miarę przepuszczać powietrze, a da cień ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 patrzyłam na stawkę , też jesteśmy jedyni w swojej klasie :D My nie bierzemy klatki , zawsze bierzemy właśnie duży ręcznik , moczymy go w zimnej wodzie i kładziemy na Qwendi głowie , zapowiadali najpierw 32 stopnie i burze a dzisiaj już pokazywali że bez burz i 27 stopni :D z woda mamy o tyle dobrze że Qwendi na wystawie gardzi jaką kolwiek wodą , jak by sie bała że ja otrujemy :P może być nie wiem jak ciepło to sie nie napije :/ jak byliśmy kiedyś w Toruniu na wystawie to dostała udaru biedna ;( ale co sie nie napiła to sie nie napiła ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 to z lodówką to prawda :D a z rzeczywistością się nie pogodziłam , zatrzymałam sie na wieku 25 lat :P czaicie że jak ktoś mnie pyta o wiek to muszę sie chwilę zastanowić ile mam lat ? :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 czaicie że jak ktoś mnie pyta o wiek to muszę sie chwilę zastanowić ile mam lat ? :P Ty, ja też tak mam :D To chyba starość :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ja tak mam jak pisze papiery jakieś i musze wpisać rok urodzenia taty. Zawsze mam problem :p Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Magda jaka starość ? przecież my młode dupy jesteśmy ! :D Angi ja dat rodziców urodzin w ogóle nie pamietam , mam na to kalendarz :P ja mam nawet problem jak mi sie pytaja o date urodzin męża :P Quote
Ania :) Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Dzieki dziewczyny :D A ja zawsze sie dziwilam jak można nie pamiętać daty urodzin rodzicow i tzta :p ja mam słabą pamięc ale o takich rzeczach pamiętam xd Quote
marta1624 Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Hejka :) Aga nie tylko ty się zastanawiasz ile masz lat :p Ja ciągle mówię że 21, dopiero potem zastanowienie i jednak nie :D Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ja nie mam problemu ze swoim wiekiem, ale jak pytają mnie o rodziców wiek, to fakt potrzebuję chwili by się zastanowić i policzyć :P Quote
łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 No to ja się pogrążę tym co napisze ale jak jeszcze nie byliśmy po ślubie to jednego roku o urodzinach Tżta przypomniał mi .................. facebook :D :D :D :D Ja na prawde takich dat nie pamietam i nic nie mogę z tym zrobić ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 No to ja się pogrążę tym co napisze ale jak jeszcze nie byliśmy po ślubie to jednego roku o urodzinach Tżta przypomniał mi .................. facebook :D :D :D :D Ja na prawde takich dat nie pamietam i nic nie mogę z tym zrobić ;) A to nie była czasem nk, a nie fb? :P Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 A to nie była czasem nk, a nie fb? :P Właśnie miałam spytac :P Quote
łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Ej fakt to była chyba n-k , facebooka wtedy chyba nie miałam a jak ja miałam to Sebek raczej wtedy jeszcze na pewno nie miał :D widzicie jaką ja mam zajebi...tą pamięć :P Quote
Naklejka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 to z lodówką to prawda :D a z rzeczywistością się nie pogodziłam , zatrzymałam sie na wieku 25 lat :P czaicie że jak ktoś mnie pyta o wiek to muszę sie chwilę zastanowić ile mam lat ? :P Buhaha, też tak mam. Zatrzymałam się na 16 :P bo te 4lata jakoś za szybko przeleciały. Zresztą, ja wyglądam na 16! :D ale daty urodzenia rodziców, rodzeństwa i najbliższych znajomych pamiętam ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ej fakt to była chyba n-k , facebooka wtedy chyba nie miałam a jak ja miałam to Sebek raczej wtedy jeszcze na pewno nie miał :D widzicie jaką ja mam zajebi...tą pamięć :P Zajebistą sklerozę :D Quote
łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Mojej sklerozy nikt nie przebije , ja położę gdzieś telefon i za minute go szukam :P Własnie wróciłam z rolek , kurde ale super miejscówkę odkryliśmy w czasie jazdy :D jutro wstajemy skoro swit i idziemy tam z psami :D Quote
łamAga Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Będzie z nami :P skoro świt to taka przenośnia była :P tak koło 7dmej pojedziemy , młody mnie budzi 5-6 to zrobie śniadanie , wypije kawe i pojedziemy ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 No to fajnie :) Moje dziecię dziś spało do 7:10 :) Quote
Recommended Posts