angineuuka Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Ogólnie Iza ma małe zamieszanie, nie ciekawie. Ale Kisiel się wozi i szaleje, dzieci od Kissa także i Liliane szaleją ;) Quote
łamAga Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Nie śledze jej wątku i nawet nie wiedziałam ;) Na mnie juz czas , takie wydarzenia mnie przygnębiają i jestem juz pozamiatana na dzisiaj ;( dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Ja chyba też się zawijam, więc kolorowych Aga ;) Quote
Guest TyŚka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Wszystkiego najlepszego, byś szybko się zapsiła przedstawicielem wymarzonej rasy (ale nie wiem w końcu co to za rasa, więc nie konkretyzuję :p) i byś mogła jeść wszystko bez wyrzeczeń :D Quote
jolkablaszczyk Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 oo widzę jakieś urodzinki.. :) no to wszystkiego czego tam sobie zamarzysz :) buziaki Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Dziękuję dziewczyny :* wreszcie jestem pełnoletnia :D :P Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Nooo od razu Pani w biedronce mi piwo sprzedała :P i dobrze bo dowodu przy sobie nie miałam :P Quote
Recommended Posts