Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje laski za pocieszenie :* :* :* :* 

blizny miał nie będzie na pewno bo Ona mu się wbiła pazurami w główkę na głębokość a na szczęscie nie zdążyła pociągnąć , na poczatku sie wystraszyłam bo mu spuchło to miejsce ale juz jest ok ;)

Blizny są poza tym sexy :D

Ja tez mam kilka blizn na ręce po psach ;)

Kalina ten owczarek wpuścił Ci jad w krew i się od tej miłości już nie uwolnisz :P ;)

mnie kiedyś kot konkretnie udrapnął, że do dzisiaj mam bliznę, trójwymiarową :(

Hihihi to Fabian tak będzie mieć z kotami :)

Blizny sexy? skąd to wzięłaś?

Posted

Jak kot drapnie to nie jest ciekawie , mi w kąpieli Pepsi się wbiła w szyje ale blizna na szczescie nie została ....

No własnie sie tego obawiam że młody wiecznie bedzie podrapany ;(

Nie no kiedys gdzies w jakims artykule czytałam że mężczyzna z bliznami jest bardzo sexy :P

Będziesz w kaliszu na wystawie ? ;)

Posted

Jak kot drapnie to nie jest ciekawie , mi w kąpieli Pepsi się wbiła w szyje ale blizna na szczescie nie została ....

No własnie sie tego obawiam że młody wiecznie bedzie podrapany ;(

Nie no kiedys gdzies w jakims artykule czytałam że mężczyzna z bliznami jest bardzo sexy :P

Będziesz w kaliszu na wystawie ? ;)

No tak MĘŻCZYZNA :lol:

u kobiety to kiepsko wygląda, a ja niedługo jak będę wyglądać jak z domu patologicznego :P

raczej nie planuję.. a kiedy jest?

Posted

Kalyna przyjedź :D za tydzień w niedziele jest :)

a to zong...

gdyby była teraz w niedzielę, albo za 2 tygodnie to przyjechałabym, a tak to mi wybitnie nie pasuje :(

zakryj blizny dziarami :D

gdyby mój przypadek nie był wybitny to nie przejmowałabym się się draśnięciami :P

Posted

szkoda że Ci nie pasuje :/

jak ja nabedę szczeniaka tez bede miała blizny :D

noo akurat tata będzie w domu, goście itp. plync... a w sobotę jestem w szkole, na dywaniku u promotora :P

ludzie strzeżcie się od szczeniaków... choć jak Sonia i Ciap byli mali i potem przez całe życie nie narobili mi tyle uszczerbków co Gandi w miesiącu... wykończy mnie ten pies :lol:

Posted

na dywaniku hahahahahaha :D :P

Mnie neron jako szczeniak gryzł wiecznie i kurcze nie mam ani jednej blizny po nim , te blizny które mam po innych psach tez jakoś juz są nie widoczne za bardzo , nawet jak sobie uciachałam palucha krajalnicą to " odrósł" jestem jakims dziwnym przypadkiem :P

Posted

na dywaniku hahahahahaha :D :P

Mnie neron jako szczeniak gryzł wiecznie i kurcze nie mam ani jednej blizny po nim , te blizny które mam po innych psach tez jakoś juz są nie widoczne za bardzo , nawet jak sobie uciachałam palucha krajalnicą to " odrósł" jestem jakims dziwnym przypadkiem :P

noo pracę mam do oddania :D

szczeniakowe nie są takie złe, późniejsze są gorsze :P tu mnie udrapną, tu przejechał kłem, tu się pomulił, tu coś i tam... niektóre mam niewidoczne, a niektóre są dość widoczne :/ może zbledną z czasem, oby :lol:

Posted

Ja juz tez na dzien dzisiejsy dziękuję za szczeniaka xd
Wykanczajace było ciągłe sprzątanie kup i sik :p gryzienie dywanow iinnych rzeczy jeszcze mu nie przeszło... mam nadzieje , że do września mu przejdzie bo na nowym domu bedzie w klatce zamykany inaczej xd niech on już będzie dorosły.....

Posted

O, bannerek i avek, aż Cię nie poznałam :P

Aga, jeszcze nie raz Fabian będzie sprawdzał koty i psy, bo niestety dzieci nie uczą się tak szybko na błędach ;). Mania teraz zaczęła szczypać psy i uważa to za super zabawę, a ja się zastanawiam czy jej nie ugryźć zanim pies to zrobi :/. A wcześniej tak ładnie z nimi żyła..

Jak tam jedzenie Fabiankowe? :)