marta1624 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 U mnie w ogóle nie było jak poszłam, znajoma mi kupiła u siebie :) Quote
łamAga Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 u nas byl ostatni i laska za mną stała w kolejce i jej sie spodobał , poszła szukać ale już Onka nie znalazła , wzięła cos innego ;) Quote
łamAga Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 wedle gazety jest :P ale u mnie nie było ani jednego kota , nie wiem czy wszystkie wykupili czy w ogóle nie dojechały :/ Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Dziękuje laski za pocieszenie :* :* :* :* blizny miał nie będzie na pewno bo Ona mu się wbiła pazurami w główkę na głębokość a na szczęscie nie zdążyła pociągnąć , na poczatku sie wystraszyłam bo mu spuchło to miejsce ale juz jest ok ;) Blizny są poza tym sexy :D Ja tez mam kilka blizn na ręce po psach ;) Kalina ten owczarek wpuścił Ci jad w krew i się od tej miłości już nie uwolnisz :P ;) mnie kiedyś kot konkretnie udrapnął, że do dzisiaj mam bliznę, trójwymiarową :( Hihihi to Fabian tak będzie mieć z kotami :) Blizny sexy? skąd to wzięłaś? Quote
łamAga Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Jak kot drapnie to nie jest ciekawie , mi w kąpieli Pepsi się wbiła w szyje ale blizna na szczescie nie została .... No własnie sie tego obawiam że młody wiecznie bedzie podrapany ;( Nie no kiedys gdzies w jakims artykule czytałam że mężczyzna z bliznami jest bardzo sexy :P Będziesz w kaliszu na wystawie ? ;) Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Jak kot drapnie to nie jest ciekawie , mi w kąpieli Pepsi się wbiła w szyje ale blizna na szczescie nie została .... No własnie sie tego obawiam że młody wiecznie bedzie podrapany ;( Nie no kiedys gdzies w jakims artykule czytałam że mężczyzna z bliznami jest bardzo sexy :P Będziesz w kaliszu na wystawie ? ;) No tak MĘŻCZYZNA :lol: u kobiety to kiepsko wygląda, a ja niedługo jak będę wyglądać jak z domu patologicznego :P raczej nie planuję.. a kiedy jest? Quote
Ania :) Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Kalyna przyjedź :D za tydzień w niedziele jest :) Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Kalyna przyjedź :D za tydzień w niedziele jest :) a to zong... gdyby była teraz w niedzielę, albo za 2 tygodnie to przyjechałabym, a tak to mi wybitnie nie pasuje :( zakryj blizny dziarami :D gdyby mój przypadek nie był wybitny to nie przejmowałabym się się draśnięciami :P Quote
łamAga Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 szkoda że Ci nie pasuje :/ jak ja nabedę szczeniaka tez bede miała blizny :D Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 szkoda że Ci nie pasuje :/ jak ja nabedę szczeniaka tez bede miała blizny :D noo akurat tata będzie w domu, goście itp. plync... a w sobotę jestem w szkole, na dywaniku u promotora :P ludzie strzeżcie się od szczeniaków... choć jak Sonia i Ciap byli mali i potem przez całe życie nie narobili mi tyle uszczerbków co Gandi w miesiącu... wykończy mnie ten pies :lol: Quote
Ania :) Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 ja mam do dzisiaj jakieś podrapania i ciąge nowe przychodzą przez Branda :P Quote
łamAga Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 na dywaniku hahahahahaha :D :P Mnie neron jako szczeniak gryzł wiecznie i kurcze nie mam ani jednej blizny po nim , te blizny które mam po innych psach tez jakoś juz są nie widoczne za bardzo , nawet jak sobie uciachałam palucha krajalnicą to " odrósł" jestem jakims dziwnym przypadkiem :P Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 na dywaniku hahahahahaha :D :P Mnie neron jako szczeniak gryzł wiecznie i kurcze nie mam ani jednej blizny po nim , te blizny które mam po innych psach tez jakoś juz są nie widoczne za bardzo , nawet jak sobie uciachałam palucha krajalnicą to " odrósł" jestem jakims dziwnym przypadkiem :P noo pracę mam do oddania :D szczeniakowe nie są takie złe, późniejsze są gorsze :P tu mnie udrapną, tu przejechał kłem, tu się pomulił, tu coś i tam... niektóre mam niewidoczne, a niektóre są dość widoczne :/ może zbledną z czasem, oby :lol: Quote
Ania :) Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ja juz tez na dzien dzisiejsy dziękuję za szczeniaka xd Wykanczajace było ciągłe sprzątanie kup i sik :p gryzienie dywanow iinnych rzeczy jeszcze mu nie przeszło... mam nadzieje , że do września mu przejdzie bo na nowym domu bedzie w klatce zamykany inaczej xd niech on już będzie dorosły..... Quote
*Monia* Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 O, bannerek i avek, aż Cię nie poznałam :P Aga, jeszcze nie raz Fabian będzie sprawdzał koty i psy, bo niestety dzieci nie uczą się tak szybko na błędach ;). Mania teraz zaczęła szczypać psy i uważa to za super zabawę, a ja się zastanawiam czy jej nie ugryźć zanim pies to zrobi :/. A wcześniej tak ładnie z nimi żyła.. Jak tam jedzenie Fabiankowe? :) Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ja też chcę maskotkę ONka :( kup se lepiej prawdziwego :P Quote
Recommended Posts