Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Madziu :*

A no bo Fabian to taki maluszek jest ....

KOCHAM Dony no ale ....

Ja w innej szklance kawy nie wypije ! :P więc zaopatrz się w taka komunistyczną szklanke bo jak wjade do Ciebie to chce sie kawy napić ! :P

Nie będę wydawać tyle kasy na szklanki :P

Bo prędzej ja przyjadę do Ciebie, niż Ty do mnie :P

A wtedy ja chcę kawę z takiego kubka jak mam w domu ;)

Posted

Magda żebys sie nie zdziwiła :P

Dobra w razie co ja wezme do Ciebie moją szklanke a Ty do mnie swój kubek :P

Angi kiedy mi kawa smakuje tylko z takich szklanek buuuu , musze tylko nowe koszyczki sobie kupić ale szklanek nie zmienie ! never :P

gościom robie kawę w kubkach :P filiżanek nie posiadam :P

Posted

Ja się moge postarać ale co z tych moich starań wyniknie to już nie wiadomo :P

Jutro ide farbować łeb na jasne kapuccino , ciekawe czy mi takie wyjdzie na moje ciemne kłaki ;)

Posted

To ja też się dołączam do czekających na foto z nowym kolorem włosów! Koniecznie!

Kawy nie piję wcale  a wcale więc mój laptop o tyle bezpieczniejszy :)

No my nie żałujemy wyboru rottka, mimo iż to pierwszy pies w ogóle mojego Bartka a mój pierwszy rottek. Póki co śmiem twierdzić, że to świetna rasa. :)Ale jak będę śledzić Twój wątek to może dowiem sie czegoś fajnego o kanarach :D kiedy planujecie małego stworka kupić? Jakieś konkretniejsze daty, terminy? Albo inaczej .. na co czekacie? :D

Posted

Hej Aguś :)

Myję rano młodemu zęby i mi się przypomniało :)

Poszukaj (np. w aptece) takiej szczoteczki

canpol-pierwsza-silikonowa-szczoteczka-n

I przyzwyczajaj już Fabiana do mycia zębów ;) Teraz będziesz mu tym masować dziąsła i pierwsze zęby.

A koło roczku, jak już będzie przyzwyczajony do grzebania w buzi, będziesz mogła wprowadzić zwykłą szczoteczkę i pastę do zębów ;)

Posted

Marta żebyś wiedziała , często sobie to pytanie zadaje :P

fotka jest ale jeszcze nie pomniejszona :P

Jak można kawy nie pić ? ja piję 4 dziennie <pycha>

Rottki to bardzo fajna rasa , Sebek przed Tybetanem miał własnie Rottwailerkę , ja niestety jej nie zdążyłam poznać ale podobno była psem do rany przyłóż , spokojna , usłuchana , dosłownie przychodziła do człowieka , właziła mu na kolana i chciała żeby ją miziać ;)

Sebek mi powiedział że nie bedzie wiecej psa bo nie ma kto po nich ogródka sprzatać więc obiecałam mu ze ja to bede robiła , no to powiedział że ok bedzie pies jak przez 2 lata bede sprzatała ogródek po psach :D ale i tak prędzej go namówię :P

Magda wlasnie miałam Cie kiedys pytać o szczoteczke jaka najlepiej kupić i zapomniałam , dzieki :*

Hej Marta i Hejka Ania i wszystkim hejka :D

Tyśka , włosy ok , nie wyleciały ale sporo się skróciły :/

Posted

Ale nie wiem czy bedzie widac różnice długości ;)

Wczoraj 

DSC01806.JPG

dzisiaj ;)

WP_20150523_001.jpg

w kolorze też może nie byc widac bo na fotkach to tak nie idzie pokazać :)

Posted

Przebiłam sobie dzisiaj kolejną dziurkę w uchu :D

Mam nadzieję że mi sie nie wda jakieś zakażenie i mi ucha nie odetną :P igle ładnie wygotowałam , kolczyka też :P

• Upvote 1