*Magda* Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Dzięki Madziu :* A no bo Fabian to taki maluszek jest .... KOCHAM Dony no ale .... Ja w innej szklance kawy nie wypije ! :P więc zaopatrz się w taka komunistyczną szklanke bo jak wjade do Ciebie to chce sie kawy napić ! :P Nie będę wydawać tyle kasy na szklanki :P Bo prędzej ja przyjadę do Ciebie, niż Ty do mnie :P A wtedy ja chcę kawę z takiego kubka jak mam w domu ;) Quote
angineuuka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Te szklanki są koszmarne, nie dziwie się ze rozlewasz co chwile xd Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Magda żebys sie nie zdziwiła :P Dobra w razie co ja wezme do Ciebie moją szklanke a Ty do mnie swój kubek :P Angi kiedy mi kawa smakuje tylko z takich szklanek buuuu , musze tylko nowe koszyczki sobie kupić ale szklanek nie zmienie ! never :P gościom robie kawę w kubkach :P filiżanek nie posiadam :P Quote
*Magda* Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Magda żebys sie nie zdziwiła :P Mało co, jest mnie w stanie zdziwić ;) Więc Aga, postaraj się to zmienić :P Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Ja się moge postarać ale co z tych moich starań wyniknie to już nie wiadomo :P Jutro ide farbować łeb na jasne kapuccino , ciekawe czy mi takie wyjdzie na moje ciemne kłaki ;) Quote
angineuuka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Szklanki jak szklanki, trzymanie za te koszyczki to zuo Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Jak mi włosy nie wylecą to bedzie foto :D Angi wlasnie przez te koszyczki zawsze kawe wyleje bo mi sie palec zachaczy o uszko i bach :P Quote
jolkablaszczyk Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 To ja też się dołączam do czekających na foto z nowym kolorem włosów! Koniecznie! Kawy nie piję wcale a wcale więc mój laptop o tyle bezpieczniejszy :) No my nie żałujemy wyboru rottka, mimo iż to pierwszy pies w ogóle mojego Bartka a mój pierwszy rottek. Póki co śmiem twierdzić, że to świetna rasa. :)Ale jak będę śledzić Twój wątek to może dowiem sie czegoś fajnego o kanarach :D kiedy planujecie małego stworka kupić? Jakieś konkretniejsze daty, terminy? Albo inaczej .. na co czekacie? :D Quote
*Magda* Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Hej Aguś :) Myję rano młodemu zęby i mi się przypomniało :) Poszukaj (np. w aptece) takiej szczoteczki I przyzwyczajaj już Fabiana do mycia zębów ;) Teraz będziesz mu tym masować dziąsła i pierwsze zęby. A koło roczku, jak już będzie przyzwyczajony do grzebania w buzi, będziesz mogła wprowadzić zwykłą szczoteczkę i pastę do zębów ;) Quote
łamAga Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Marta żebyś wiedziała , często sobie to pytanie zadaje :P fotka jest ale jeszcze nie pomniejszona :P Jak można kawy nie pić ? ja piję 4 dziennie <pycha> Rottki to bardzo fajna rasa , Sebek przed Tybetanem miał własnie Rottwailerkę , ja niestety jej nie zdążyłam poznać ale podobno była psem do rany przyłóż , spokojna , usłuchana , dosłownie przychodziła do człowieka , właziła mu na kolana i chciała żeby ją miziać ;) Sebek mi powiedział że nie bedzie wiecej psa bo nie ma kto po nich ogródka sprzatać więc obiecałam mu ze ja to bede robiła , no to powiedział że ok bedzie pies jak przez 2 lata bede sprzatała ogródek po psach :D ale i tak prędzej go namówię :P Magda wlasnie miałam Cie kiedys pytać o szczoteczke jaka najlepiej kupić i zapomniałam , dzieki :* Hej Marta i Hejka Ania i wszystkim hejka :D Tyśka , włosy ok , nie wyleciały ale sporo się skróciły :/ Quote
łamAga Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Ale nie wiem czy bedzie widac różnice długości ;) Wczoraj dzisiaj ;) w kolorze też może nie byc widac bo na fotkach to tak nie idzie pokazać :) Quote
łamAga Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 No nic nie poradzę , ja się z obietnicy wywiązałam :P Quote
łamAga Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Przebiłam sobie dzisiaj kolejną dziurkę w uchu :D Mam nadzieję że mi sie nie wda jakieś zakażenie i mi ucha nie odetną :P igle ładnie wygotowałam , kolczyka też :P 1 Quote
Recommended Posts