łamAga Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 No ja myślę że chyba z głową lokują później takie psy , chociaż cholera wie .... Quote
łamAga Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 ohhhhh wybacz :P To czekam na lizaka :P No pół, bo w połowie zgadłam :P Aga a jakie minusy DONka widzisz oprócz na pewno żaby w łapach tylnych? :) Nie ma problemu jutro nabędę :D - niespożyta energia ( ja wracam do pracy ) - hałaśliwość ( co się tylko ruszy za płotem musi być obszczekane ) - wystawy ( lipny sposób wystawiania ) - no i to co wspomniałaś ( ciężko dostac prostego Donka ) pewnie jeszcze by coś się znalazło .... Quote
marta1624 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nie dziwię się że chcesz doga :) Myślę że dobry wybór :) Mnie teraz zainteresowały staroniemieckie owczary, ale tu z wystawami problem :( Quote
łamAga Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 ja Kocham Onki / Donki i zawsze będzie to dla mnie rasa numer1 no ale niestety im dłużej sie zastanawiam tym bardziej jestem pewna że to nie dla mnie rasa ;( Kurcze nie wiem co te "przyjaciółki" mają w sobie ale nie mogę wzroku od nich oderwać a jak by mnie ktoś z boku obserwował to by pizgał z moich min jakie trzaskam na nim , sama sie na nich łapie i sie smieje hahahaha Quote
Ania :) Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 :D Marta wygralysmy na pół lizaka :D Ja uwielbiam przyjaciółki.:) zawsze na ipli oglądałam odcinek do przodu i żałuję, że już koniec sezonu.. Quote
łamAga Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Tylko jak wam przesłac po połowie lizaka :P Ja też żałuję , zwłaszcza ze się tak nie fajnie skończył ;( faceci to jednak świnie ! :P Quote
Ania :) Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 W niedziele będę w Ostrowie to możesz osobiscie mi dac pół lizaka xd No fakt... a ja z trzema facetami mieszkam, masochistka ze mnie :P Quote
marta1624 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 :D Marta wygralysmy na pół lizaka :D Ja uwielbiam przyjaciółki. :) zawsze na ipli oglądałam odcinek do przodu i żałuję, że już koniec sezonu.. Mojej połowy nie oddam! :p Tylko jak wam przesłac po połowie lizaka :P Ja też żałuję , zwłaszcza ze się tak nie fajnie skończył ;( faceci to jednak świnie ! :P Aga myśl teraz jak wyślesz :p Quote
Guest TyŚka Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja z seriali oglądam jedynie "O mnie się nie martw", "czas honoru" i "w garniturach" :D Co do rasy... Proste ONy istnieją, więc na to rada się znajdzie. Jednak inne chyba są nie do przeskoczenia. Ja widzę w takim razie u Ciebie molosa ;) Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Oooo Ania w Ostrowie bedziesz ? :D a co tutaj bedziesz robiła ? ;) O matko z trzema facetami ? współczuję :P Marta sprawdze czy mam Twój adres i Ci wyśle całego :P Tyska tylko ? chyba az te seriale :D Ja oglądam tylko "Przyjaciółki" i " Pierwszą miłość " :D Co do psa to zobaczymy , kyrcze za dużo pręgusów występuje w Kanarach , mam nadzieje ze wiedza z góry jaką maść będzie miał szczeniak jak dorośnie ;) Wczoraj po przyjaciółkach obejrzałam na Ipli dzisiejszy odcinek "pierwszej miłości" i poszłam spać tak bez pożegnania bo mnie zmuliło :P A dzisiaj na 16stą idę do Maryśki przedszkola na bibkę :D Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Przyłapane na zabawie :D https://www.youtube.com/watch?v=bW742bUiJ6M&feature=youtu.be Quote
Ania :) Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Haha tez pierwsza miłość oglądam :P i jeszcze m jak milosc i na dobre i na zle ale to nieregularnie ;) W Ostrowie bede, zeby zobaczyc jak mi sypialnie zrobili fachowcy xD no i przy okazji jesli w miare pogoda dopisze to wezmiemy psy i na piaski sie przejdziemy :) Uuuu a co to za bibka ? :D Quote
marta1624 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Aaaaaaa psy się gryzą! :D A na serio to Kajka z goldenka bawi się tak samo :) I moja utożsamia się z Neronem w stylu zabawy :D Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Haha tez pierwsza miłość oglądam i jeszcze m jak milosc i na dobre i na zle ale to nieregularnie W Ostrowie bede, zeby zobaczyc jak mi sypialnie zrobili fachowcy xD no i przy okazji jesli w miare pogoda dopisze to wezmiemy psy i na piaski sie przejdziemy Uuuu a co to za bibka ? Ja nałogowo tylko teraz już oglądam "pierwszą miłość" :D ale czasami wlasnie czasu nie mam to oglądam na ipli ;) M jak milosc mnie jakos nigdy nie wciągnęło a na dobre i na złe to już w ogóle :P Aaaa to się wybudowaliście czy remontujecie coś ? ;) oooo to może wpadniemy na siebie na piaskach bo mamy w planach iśc z młodym na rolki bo z psami na piaskach to lipa żeby puścić bo za dużo bydła :/ ale co to wyjdzie to zobaczymy bo pogody za fajnej nie zapowiadają no i zawsze może coś innego wypaść .... ale w razie co lizaka będę miała przy sobie :P A bibka to chyba z okazji dnia dziecka , dnia mamy i dnia Ojca , wszystko razem , i mogli pozapraszac rodzine w ilosci nieokreślonej więc bierzemy z bratową Stasia i Fabiana i idziemy zobaczyc co tam się bedzie działo ;) Marta to by się ale świetnie bawiły ze sobą :D Quwa przed chwilą znowu mój laptop by poległ :D było blisko :D Quote
Ania :) Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Remontujemy :) to moze wpadniemy na siebie kto wie xd w razie czego to mnie zaczep, bo ja ludzi na ulicy raczej nie poznaje :p a jak bede z Brando to juz w ogole bo glupie nie umie sie zachowac na smyczy xD Ja sie dziwie, ze ta kawa na podlodze nie wylądowała xD Quote
jolkablaszczyk Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ja tu nowa, co do wyobru rasy też sie zastanawialiśmy nad kanarem, ale uznaliśmy że tu na Norwegię to będzie mu zimno jesienią i zimą, że jednak cos z podszerstkiem będzie odpowiedniejsze. a że rottków tu jest bardzo dużo to uznaliśmy, że chyba dają radę no i jest rottek. Fajnie się bawi neron z tybetanką :) Quote
Guest wolfheart Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Quwa przed chwilą znowu mój laptop by poległ :D było blisko :D oj oj...popraw się łamAga.... :D Quote
Guest TyŚka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Już myślałam, że poczęstowałaś laptop kawą :D Co do seriali, ja miałam kiedyś fazę na "Pierwszą miłość", ale krótko, bo oglądałam może z 4msc xd Potem przestałam i więcej mnie nie ciągnęło. A filmiku nie obejrzę niestety, bo nie mam dźwięku, a ja tak nie lubię... xd Quote
*Magda* Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 https://lh4.googleusercontent.com/-ERM_In0sY6Q/VV2ZhNJ437I/AAAAAAAAFM4/R5tQsW6vevI/w384-h577-no/DSC01797.JPGśliczności :loveu: Tylko jakiś mały jeszcze w tym krzesełku :D Aga, bierz DONka :mad: Nie mogę patrzeć na tę Twoją komunistyczną szklankę :P Quote
marta1624 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Aga próbuj jeszcze raz :D To ja oczekuje na paczkę z lizakiem :p :lol: Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Ania ;) Jak was dojrze to do was podjade z lizakiem w zębach :D ja zawsze tak trzasnę tą szklanke że kawa zamiast na podłogę to leci w laptopa .... Hejka Angi ;) Witamy nowych dogomaniaków ;) nad Rottwailerem też sie zastanawialismy bo chcielismy wlasnie psa z podszerstkiem ale jakoś tak zeszło na kanary .... zapraszamy częściej .... Sylwia ja już chyba nigdy nie zmądrzeje :P Tyska mój laptop na szczęście stwierdził że już za dużo kawy wypił i pogardził dzisiaj :D A na filmiku dzwieku praktycznie i tak nie ma :P Dzięki Madziu :* A no bo Fabian to taki maluszek jest .... KOCHAM Dony no ale .... Ja w innej szklance kawy nie wypije ! :P więc zaopatrz się w taka komunistyczną szklanke bo jak wjade do Ciebie to chce sie kawy napić ! :P Quote
łamAga Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Marta lepiej nie :P Tylko adresu musze oszukac bo nie pamietam gdzie wsadziłam :P Quote
Recommended Posts