Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laski ;)

u mnie to norma robienie czegos głupiego :P

Więc kazali mi wypisać urlop do 19stego czerwca i przyjśc 18stego wypisac dalszy urlop więc i tak nic nie wiem do kiedy bede go miała ....

Posted

Też wykorzystywałam zaległy urlop, ale zostawiłam sobie jeszcze kilka dni w razie czego. Odpoczniesz jeszcze trochę od pracy :P

Ubranko-mop rewelacja. Maniula już nie raczkuje, więc niestety nie posprząta sobą a mamy jeszcze taki mopowaty sweter ;)

Posted

Ja w ogóle zapomniałam że będę musiała wykorzystać stary urlop a jeszcze mi każą wziąć nowy , jeszcze troche sobie poleniuchuje ;)

Dzisiaj mnie Sebastian przetargał z psami na spacerze po jakiś uliczkach nieznanych , 3 h łaziliśmy , nogi mi w tylek włażą :D mam filmik jak psy sie ciesza ze na spacer idą , to taka lagodna wersja była bo Qwendi coś mało skakała :D 

Posted

Wczoraj mnie tak Sebastian przeargał po tych polach i uliczkach że dzisiaj zdycham , kicham cały czas  , nos mnie swedzi , głowa mnie boli , masakra jakaś :/

ale było warto , widoki były piękne <3 

IMG_20150514_180535.jpg

Posted

Hej hej ;)

kupiłam sobie tabletki przeciw alergii ContraHist , miała któras juz takie ? bo nie wiem czy w ogóle warto brac ale normalnie umierom dzisiaj ;(

Sebek przyniosł mi książke z psami i powiedział że mam przejrzeć i sie upewnic jaka rase chce hahahaha nic mi sie tam nie podobało a On mi wciska ze mam bulmastifa chcieć haha głupek :P

Guest TyŚka
Posted

Bullmastify są fajne, ale u kogoś :D

Prerąbane masz z tą alergią, jednak fakt - widoki śliczne.
A filmiki fajne, cieszę się, że nie tylko Morus wydaje głupie dźwięki na widok smyczy.

Posted

Bulmastify są za duże ;)

Po tej tabletce lekko przeszło :) chciałam kupić te co reklamują niby 5 razy silniejsze niż leki antyhistaminowe ale nie pamietam jak sie nazywają ;)

To było jeszcze skromnie :D

Hejka Magda ;)

ten drugi płocik jest do rozbiórki tylko nie ma kto tego zrobić ;)

Posted

Bez leków bym nie dała rady , własnie powrocił wodotok z nosa hahahaha wyglądam jak jakiś czub , nienawidze jak mi sie chce kichnąć a nie umiem i stoje i wpatruje sie w lampe bo wtedy czasami mi sie uda wywołac kichnięcie hahahahahaha

Posted

Hej hej ;)

kupiłam sobie tabletki przeciw alergii ContraHist , miała któras juz takie ? bo nie wiem czy w ogóle warto brac ale normalnie umierom dzisiaj ;(

Sebek przyniosł mi książke z psami i powiedział że mam przejrzeć i sie upewnic jaka rase chce hahahaha nic mi sie tam nie podobało a On mi wciska ze mam bulmastifa chcieć haha głupek :P

Myślałam że onek długowłosy to pewniak
Posted

Ania uważaj i zastanów się czy chcesz na pewno mnie poznać :P

Marta a Ciebie to już nie powinno dziwić :D

Agnieszka Donek to prawie pewniak , dzisiaj na targu koleś szedł z młodym chyba Donkiem , ale byl przesłodziasty , i się nim oczywiście zachwycałam i mówie do Sebka ze to na pewno bedzie Donek bo małe są takie piekne a Sebek do mnie mówi " a widziałaś młodego CC " ? ja mówie że widziałam na co spytał i co? a ja że chyba są jeszcze piekniejsze  , na co mi mówi " widzisz bo wszystkie małe pieski są piękne " :P

a a propos tego tematu to jak Sebek mówi do mnie ze jestem mała to ja do niego mówie " mała to jest walizka a ja jestem niska " no i dzisiejsza rozmowa , dalszy ciąg od cytatu

Sebek : " widzisz bo wszystkie małe pieski są piękne " 

Ja :  " wszystko co małe jest piękne " i znacząco poprawiam sobie włosy ....

Sebek : " Ty nie jesteś mała Ty jesteś niska" 

:D :D :D :D