łamAga Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Hejka laski ;) u mnie to norma robienie czegos głupiego :P Więc kazali mi wypisać urlop do 19stego czerwca i przyjśc 18stego wypisac dalszy urlop więc i tak nic nie wiem do kiedy bede go miała .... Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 a teraz musze isc młodego nakarmić i zaraz do was wróce ;) Quote
*Monia* Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Też wykorzystywałam zaległy urlop, ale zostawiłam sobie jeszcze kilka dni w razie czego. Odpoczniesz jeszcze trochę od pracy :P Ubranko-mop rewelacja. Maniula już nie raczkuje, więc niestety nie posprząta sobą a mamy jeszcze taki mopowaty sweter ;) Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Ja w ogóle zapomniałam że będę musiała wykorzystać stary urlop a jeszcze mi każą wziąć nowy , jeszcze troche sobie poleniuchuje ;) Dzisiaj mnie Sebastian przetargał z psami na spacerze po jakiś uliczkach nieznanych , 3 h łaziliśmy , nogi mi w tylek włażą :D mam filmik jak psy sie ciesza ze na spacer idą , to taka lagodna wersja była bo Qwendi coś mało skakała :D Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Aaa co do ubranka mopa to pewnie Maniulka jeszcze nie raz wypoleruję Ci podłogę ciuszkami :P Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 rano przyłapałam ich na zabawie ale za późno zaczęłam nagrywać ;) https://www.youtube.com/watch?v=1v6lLqhKOKo Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 No to dodam jeszcze jeden i ide spac bo juz mi oczy leca ;) https://youtu.be/IOytc89L9Dw Quote
łamAga Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Hmmm dodam jeszcze raz ;) https://youtu.be/1v6lLqhKOKo https://youtu.be/IOytc89L9Dw Quote
łamAga Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Wczoraj mnie tak Sebastian przeargał po tych polach i uliczkach że dzisiaj zdycham , kicham cały czas , nos mnie swedzi , głowa mnie boli , masakra jakaś :/ ale było warto , widoki były piękne <3 Quote
łamAga Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Hej hej ;) kupiłam sobie tabletki przeciw alergii ContraHist , miała któras juz takie ? bo nie wiem czy w ogóle warto brac ale normalnie umierom dzisiaj ;( Sebek przyniosł mi książke z psami i powiedział że mam przejrzeć i sie upewnic jaka rase chce hahahaha nic mi sie tam nie podobało a On mi wciska ze mam bulmastifa chcieć haha głupek :P Quote
Guest TyŚka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Bullmastify są fajne, ale u kogoś :D Prerąbane masz z tą alergią, jednak fakt - widoki śliczne. A filmiki fajne, cieszę się, że nie tylko Morus wydaje głupie dźwięki na widok smyczy. Quote
*Magda* Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Hejka Aga :) Mam pytanko: po co Wam podwójny płot na podwórku?? Quote
łamAga Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Bulmastify są za duże ;) Po tej tabletce lekko przeszło :) chciałam kupić te co reklamują niby 5 razy silniejsze niż leki antyhistaminowe ale nie pamietam jak sie nazywają ;) To było jeszcze skromnie :D Hejka Magda ;) ten drugi płocik jest do rozbiórki tylko nie ma kto tego zrobić ;) Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Hejka :) Ja nie pomogę z alergia, cierpię na nią bezlekowo ;) Quote
łamAga Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Bez leków bym nie dała rady , własnie powrocił wodotok z nosa hahahaha wyglądam jak jakiś czub , nienawidze jak mi sie chce kichnąć a nie umiem i stoje i wpatruje sie w lampe bo wtedy czasami mi sie uda wywołac kichnięcie hahahahahaha Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Hah i osoby z boku patrzą jak na głupią co się lampą zachwyca :p Quote
Oscar Patric Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Hej hej ;) kupiłam sobie tabletki przeciw alergii ContraHist , miała któras juz takie ? bo nie wiem czy w ogóle warto brac ale normalnie umierom dzisiaj ;( Sebek przyniosł mi książke z psami i powiedział że mam przejrzeć i sie upewnic jaka rase chce hahahaha nic mi sie tam nie podobało a On mi wciska ze mam bulmastifa chcieć haha głupek :P Myślałam że onek długowłosy to pewniak Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Ania uważaj i zastanów się czy chcesz na pewno mnie poznać :P Marta a Ciebie to już nie powinno dziwić :D Agnieszka Donek to prawie pewniak , dzisiaj na targu koleś szedł z młodym chyba Donkiem , ale byl przesłodziasty , i się nim oczywiście zachwycałam i mówie do Sebka ze to na pewno bedzie Donek bo małe są takie piekne a Sebek do mnie mówi " a widziałaś młodego CC " ? ja mówie że widziałam na co spytał i co? a ja że chyba są jeszcze piekniejsze , na co mi mówi " widzisz bo wszystkie małe pieski są piękne " :P a a propos tego tematu to jak Sebek mówi do mnie ze jestem mała to ja do niego mówie " mała to jest walizka a ja jestem niska " no i dzisiejsza rozmowa , dalszy ciąg od cytatu Sebek : " widzisz bo wszystkie małe pieski są piękne " Ja : " wszystko co małe jest piękne " i znacząco poprawiam sobie włosy .... Sebek : " Ty nie jesteś mała Ty jesteś niska" :D :D :D :D Quote
Recommended Posts