Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Jakie czyste psiaki z poprzedniej sesji foto :D Macie fajny park, ale wiem, że bym tam chodziła: nie lubię ptactwa, a mój kundelus się boi wody :D Quote
łamAga Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Już się wykruszyły z tego błota :D My z reguły nie chodzimy do tego parku ale jakos tak wtedy tam wylądowalismy :D Właśnie mi koleżanka uświadomiła że w przyszły piątek ide do pracy buuuuuuuuuuuuuuu ;( Quote
łamAga Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Tak szybko? :o Noooo <chlipchlip> miałam półroczne macieżyńskie a 14stego młody kończy 6 miesięcy więc ja 15stego wracam do pracy ehhh Quote
łamAga Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Ano , nic sie nie zrobi :/ dziecko mi sie obudziło z płaczem , zmierzyłam mu gorączkę okazało się że ma 38 , zakropiłam mu dziąsełka , dałam czopka , ululałam , położyłam do łóżeczka a ten leży i śpiewa , a teraz sie położył na brzuszku i próbuje dojrzeć tv buahahahahahahaha :D Quote
marta1624 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Haha co ogląda? :D Byle Fabianowi szybko przeszło ;) Quote
łamAga Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Avengers czy jakoś tak :P ale własnie go ululałam bo zaczął już marudzić ;) przypomniało mi się że w biedronce są mega !!!!!!!!! zabawki dla psów , Sebastian mnie za włosy od nich odciągał , jeszcze z kasy chciałam sie po jedną wrócić ale mi nie pozwolił , ja wiem że nasze psy się nie bawią ale te zabawki były tak fajne a tylko 9 coś tam kosztowała sztuka , kurcze czemu nasze psy sie nie bawią ;( .... Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Mój też się nie bawi. Przynajmniej nie zbankrutujemy :p Quote
*Magda* Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Magda az się boję czytać o tej trzydniówce :P Nie bój się, tylko poczytaj ;) Żebyś potem nie robiła z siebie wariatki i nie leciała do lekarza :P "Trzydniówka" tylko tak strasznie brzmi i wygląda. Theoś miał np. wysypkę nawet na siusiaku :D Quote
Oscar Patric Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Avengers czy jakoś tak :P ale własnie go ululałam bo zaczął już marudzić ;) przypomniało mi się że w biedronce są mega !!!!!!!!! zabawki dla psów , Sebastian mnie za włosy od nich odciągał , jeszcze z kasy chciałam sie po jedną wrócić ale mi nie pozwolił , ja wiem że nasze psy się nie bawią ale te zabawki były tak fajne a tylko 9 coś tam kosztowała sztuka , kurcze czemu nasze psy sie nie bawią ;( .... to tak jak mój Oscar Quote
*Monia* Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Cześć błotniaki :D Moje się bawią ale obecnie najchętniej Mani zabawkami, więc sprawdzamy wytrzymałość dziecięcych gadżetów. O-ball ten największy rządzi bo użytkowany codziennie i zero oznak zepsucia ;) Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Czytałam Magda , mam nadzieje że nie prędko będziemy to przechodzić , na razie mamy dosyć rewolucji ;) Hello laski ;) dzisiaj znowu w biedronce stałam przy zabawkach grrrr niech szybciej je wykupują bo się skusze ;P A dzisiaj dostałyśmy super przesyłkę :D buciki jakie kupiłam od Justyś-ki i prezencik w postaci przeslicznych body i mega super czerwone spodenki <3 dzisiaj wam ich nie pokaże , może jutro będę miała więcej czasu to wam pokaże :P Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 A ja nie byłam w biedronce, już żałuję... Jutro skoczę, ale pewnie nic nie będzie :/ Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 dzisiaj byłam w dwóch biedronkach i jeszcze sporo było więc u was też pewnie bedzie , ale rozwaliły mnie dwie zabawki , nie wiem czy to dla kota czy psa ale jedna składała się z kawałka oskubanej kukurydzy a druga z kawałka kartonika , nosz kurde grosza bym za to nie dała , a akurat Qwendi by sie tymi zabawami chętnie zajęła hehe :D Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 No dokładnie , 9 , 99 za kawałek czegoś :P ale inne zabawki rewelacja :D Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Angina gratuluję! Ja jutro skoczę, zobaczymy :) Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Mnie Sebastian za włosy odciągał od półki :P a jutro w koncu mam okazje trafić na przejazd rolkarski a ma padac ;( Quote
Ania :) Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 A u mnie na zadupiu nie ma w biedronce zabawek, dzisiaj byłam i pytałam :( a moje pieski na pewno by się z chęcią pobawiły, bo mają świra na tym punkcie :( Staś genialny <3 Quote
Recommended Posts