Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Jakie czyste psiaki z poprzedniej sesji  foto :D

Macie fajny park, ale wiem, że bym tam chodziła: nie lubię ptactwa, a mój kundelus się boi wody :D

Posted

Już się wykruszyły z tego błota :D

My z reguły nie chodzimy do tego parku ale jakos tak wtedy tam wylądowalismy :D

Właśnie mi koleżanka uświadomiła że w przyszły piątek ide do pracy buuuuuuuuuuuuuuu ;(

Posted

Ano , nic sie nie zrobi :/ 

dziecko mi sie obudziło z płaczem , zmierzyłam mu gorączkę okazało się że ma 38 , zakropiłam mu dziąsełka , dałam czopka , ululałam , położyłam do łóżeczka a ten leży i śpiewa , a teraz sie położył na brzuszku i próbuje dojrzeć tv buahahahahahahaha :D

Posted

Avengers czy jakoś tak :P ale własnie go ululałam bo zaczął już marudzić ;)

przypomniało mi się że w biedronce są mega !!!!!!!!! zabawki dla psów , Sebastian mnie za włosy od nich odciągał , jeszcze z kasy chciałam sie po jedną wrócić ale mi nie pozwolił , ja wiem że nasze psy się nie bawią ale te zabawki były tak fajne a tylko 9 coś tam kosztowała sztuka , kurcze czemu nasze psy sie nie bawią  ;( ....

Guest TyŚka
Posted

Mój też się nie bawi. Przynajmniej nie zbankrutujemy :p

Posted

Magda az się boję czytać o tej trzydniówce :P

Nie bój się, tylko poczytaj ;)

Żebyś potem nie robiła z siebie wariatki i nie leciała do lekarza :P

"Trzydniówka" tylko tak strasznie brzmi i wygląda. Theoś miał np. wysypkę nawet na siusiaku :D

Posted

Avengers czy jakoś tak :P ale własnie go ululałam bo zaczął już marudzić ;)

przypomniało mi się że w biedronce są mega !!!!!!!!! zabawki dla psów , Sebastian mnie za włosy od nich odciągał , jeszcze z kasy chciałam sie po jedną wrócić ale mi nie pozwolił , ja wiem że nasze psy się nie bawią ale te zabawki były tak fajne a tylko 9 coś tam kosztowała sztuka , kurcze czemu nasze psy sie nie bawią  ;( ....

to tak jak mój Oscar

Posted

Cześć błotniaki :D

Moje się bawią ale obecnie najchętniej Mani zabawkami, więc sprawdzamy wytrzymałość dziecięcych gadżetów. O-ball ten największy rządzi bo użytkowany codziennie i zero oznak zepsucia ;)

Posted

Czytałam Magda , mam nadzieje że nie prędko będziemy to przechodzić , na razie mamy dosyć rewolucji ;)

Hello laski ;)

dzisiaj znowu w biedronce stałam przy zabawkach grrrr niech szybciej je wykupują bo się skusze ;P

A dzisiaj dostałyśmy super przesyłkę :D

buciki jakie kupiłam od Justyś-ki i prezencik w postaci przeslicznych body i mega super czerwone spodenki <3 

dzisiaj wam ich nie pokaże , może jutro będę miała więcej czasu to wam pokaże :P

Posted

dzisiaj byłam w dwóch biedronkach i jeszcze sporo było więc u was też pewnie bedzie , ale rozwaliły mnie dwie zabawki , nie wiem czy to dla kota czy psa ale jedna składała się z kawałka oskubanej kukurydzy a druga z kawałka kartonika , nosz kurde grosza bym za to nie dała , a akurat Qwendi by sie tymi zabawami chętnie zajęła hehe :D

Posted

A u mnie na zadupiu nie ma w biedronce zabawek, dzisiaj byłam i pytałam :( a moje pieski na pewno by się z chęcią pobawiły, bo mają świra na tym punkcie :( 

Staś genialny <3