łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Te pierwsze dwa co mu wyszły w ogóle nie dały objawów a teraz masakra , ale każda mama musi przez to przejść ;) Bratowa ze Staskiem ma to samo , jemu idą 4 zęby na raz , nocke miała zarwaną tak samo jak My ;) tylko że u nas temperatury młody miał 38 a Stas miał 39 ponad i niczym nie szło mu zbić tak jak i u nas ;) Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 lepiej bo szybciej jest bez bólu :P mój brat powiedział że jak dzisiejszą noc Stasiu całą przepłacze to weźmie kombinerki i sam mu te ząbki wyciągnie :D Quote
angineuuka Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Wyjdzie wszystko naraz to potem bedzie spokoj :p Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Taaa :D No to dodaje koncówke zdjęć z tamtego spacerku ;) cdn ..... Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 no i tyle z biegania bo pojawi się koleś który uczył mnie kiedyś w-f - u :P hyhy :P tyle ;) Quote
*Monia* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 To niezła jazda z ząbkami, a to dopiero początek... Współczuję, bo przeważnie im dasze zębole tym gorzej dzieć znosi :( U nas nie ma wody, bez porządnego deszczu to i kałuży do taplania się nie znajdzie :/. Ale przynajmniej mam psy po spacerach czyste i nie muszę z ręcznikami i ścierami za nimi biegać :P Quote
łamAga Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Właśnie słyszałam że kły są najgorsze , ale ta Kamilia na bolesne ząbkowanie jest super , zakropiłamm młodemu dziąsełka i spał do samej 8smej rano <wow> aż w nocy sprawdzałam czy oddycha :D No własnie Monika , coś za coś , widzisz na fotkach jak nasze ogry wyglądały , lepiej jednak nie mieć wody w pobliżu :D Quote
marta1624 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Hejka :) Fotki super, Nerona szaleńczość jest boska :D Quote
Oscar Patric Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 A Quwendi to zawsze taka dostojna i dumna :) Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 https://lh3.googleusercontent.com/-Gif_X7yFmkk/VUUnf9HJfnI/AAAAAAAAFEQ/WZWaPTRE2Y0/w640-h403-no/DSC01549.JPG jaki szczęśliwy :D Quote
*Magda* Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Hejka Aguś ;) Jakie czyściutkie psy :D Co do ząbkowania, to oby poszło mu to szybko ;) Aguś, poczytaj sobie o "trzydniówce" ;) Też Was to czeka, a wtedy nie ma co jechać do lekarza :P Każde dziecko to przechodzi, więc Was też nie ominie :/ Quote
łamAga Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Hej laski ;) Nagram Wam Nerona w akcji , na filmiku będzie bardziej widać jaki z niego wariat :D Magda az się boję czytać o tej trzydniówce :P Quote
łamAga Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Na pewno to zrobie przy kolejnym spacerku :) Quote
łamAga Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Kurde ale u nas się pogoda skiepściła :/ w nocy jak Nerona na dwór wypuszczałam to tak niemiłosiernie lało że dawno takiego deszczu nie widziałam a teraz od rana wiatr i zimno a wczoraj smigalam w krótkim rękawku .... Quote
marta1624 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Hejka :) Matko, ale niedźwiedzia w parku spotkaliście! :O :p :D Quote
Recommended Posts