Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te pierwsze dwa co mu wyszły w ogóle nie dały objawów a teraz masakra , ale każda mama musi przez to przejść ;)

Bratowa ze Staskiem ma to samo , jemu idą 4 zęby na raz , nocke miała zarwaną tak samo jak My ;) tylko że u nas temperatury młody miał 38 a Stas miał 39 ponad i niczym nie szło mu zbić tak jak i u nas ;)

Posted

lepiej bo szybciej jest bez bólu :P mój brat powiedział że jak dzisiejszą noc Stasiu całą przepłacze to weźmie kombinerki i sam mu te ząbki wyciągnie :D 

Posted

To niezła jazda z ząbkami, a to dopiero początek... Współczuję, bo przeważnie im dasze zębole tym gorzej dzieć znosi :(

U nas nie ma wody, bez porządnego deszczu to i kałuży do taplania się nie znajdzie :/. Ale przynajmniej mam psy po spacerach czyste i nie muszę z ręcznikami i ścierami za nimi biegać :P

Posted

Właśnie słyszałam że kły są najgorsze , ale ta Kamilia na bolesne ząbkowanie  jest super , zakropiłamm młodemu dziąsełka i spał do samej 8smej rano <wow> aż w nocy sprawdzałam czy oddycha :D

No własnie Monika , coś za coś , widzisz na fotkach jak nasze ogry wyglądały , lepiej jednak nie mieć wody w pobliżu :D 

Posted

Hejka Aguś ;)

Jakie czyściutkie psy :D

Co do ząbkowania, to oby poszło mu to szybko ;)

Aguś, poczytaj sobie o "trzydniówce" ;) Też Was to czeka, a wtedy nie ma co jechać do lekarza :P

Każde dziecko to przechodzi, więc Was też nie ominie :/

Posted

Hej laski ;)

Nagram Wam Nerona w akcji , na filmiku będzie bardziej widać jaki z niego wariat :D

Magda az się boję czytać o tej trzydniówce :P

Posted

Kurde ale u nas się pogoda skiepściła :/ w nocy jak Nerona na dwór wypuszczałam to tak niemiłosiernie lało że dawno takiego deszczu nie widziałam a teraz od rana wiatr i zimno a wczoraj smigalam w krótkim rękawku ....