angineuuka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Nie, bo mnie znokatowalo xD sine + strupek :p Quote
łamAga Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Buahahahaha ja bym na Twoim miejscu je porąbała i wrzuciła do pieca :D a teraz ide spac bo już oczy nie mogę utrzymać otwartych .... a Neronowi sie coś stało , juz ta godzina a on spi na dworze , to do niego nie podobne ;) Dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Moje krzeszla nie maja ostrych rogow, o nie bylo w domu :p Quote
marta1624 Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Haha mnie też niekiedy sprzęty atakują :p Dobranoc :) Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 To gdzie to krzesło Cię tak Angi powaliło ? :P Coś dzisiaj się u nas chmurzy , mam nadzieje ze padac nie będzie , nogi mam jeszcze bardziej popuchniete wiec nie wiem czy rolki na nogi włożę :P Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Kurde dzisiaj rano mnie butelka z wodą zaatakowała :P wstałam rano , chciałam się napić wody , odkręcam butelke i połowa wyleciała na mnie :P Marta obroża już poświęcona :D Quote
vege* Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Boże Aga hahha jak tego dokonałaś zdolniacho? :D Fajna obroża :) Ona ma rączkę? Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Boże Aga hahha jak tego dokonałaś zdolniacho? :D Fajna obroża :) Ona ma rączkę? ktoś w nocy musiał mi zmącić tą butelkę :P Taaak ma rączkę , to obroża od Marty <3 Quote
Guest TyŚka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Obroża z rączką to jaka? :p Fajna, pasuje mu :p Hahah, Aga Ciebie chyba wszystko atakuje :D Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Patento pet dokładnie ;) Kurde mnie to powinno się gdzieś zamknac i wypuszczac pod nadzorem :P Rano woda mnie zaatakowała , pózniej robiłam nalesniki z miesem , mięso ładnie podsmażyłam , czas na nalesniki , wbiłam jajko , wlałam mleko , wodę i czas na mąkę , biore torebke i bach , coś za lekko wleciało patrze a ja wsypałam cukier , i ciasto od nowa do roboty :/ Mało tego , szykuje sie na spacer , psikam sobie antyperspirantem pod pachy ale jakoś dziwnie pachnie , patrze a ja popsikałam sobie pod pachami suchym lakierem do włosów <załamka> Nie wiem o czym ja mysle ale na pewnie nie o tym co robie :P później będą psie fotki ze spacerku ;) Quote
angineuuka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Jak sie nie ogolilas to sie przydal ahaha Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 No własnie Sebek sie smiał że przynajmniej bede miała świeże włosy pod pachami :P bo mi się jeblo mialam napisac suchy szampon nie lakier :P Quote
angineuuka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ahaha Uzywalas suchego szamponu? Mozesz polecic czy to szit jakis? :d Quote
*Magda* Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Hejka :P dokładnie ;) Kurde mnie to powinno się gdzieś zamknac i wypuszczac pod nadzorem :P Rano woda mnie zaatakowała , pózniej robiłam nalesniki z miesem , mięso ładnie podsmażyłam , czas na nalesniki , wbiłam jajko , wlałam mleko , wodę i czas na mąkę , biore torebke i bach , coś za lekko wleciało patrze a ja wsypałam cukier , i ciasto od nowa do roboty :/ Mało tego , szykuje sie na spacer , psikam sobie antyperspirantem pod pachy ale jakoś dziwnie pachnie , patrze a ja popsikałam sobie pod pachami suchym lakierem do włosów <załamka> Nie wiem o czym ja mysle ale na pewnie nie o tym co robie :P później będą psie fotki ze spacerku ;) Aga Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Angi nie polecam , daje fajny wygląd włosom na godzinkę , dwie góra ;) ja kupiłam go jak szłam do szpitala ale raz go użyłam i stwierdziłam że lepiej poświecić troche czasu i umyć włosy normalnie ;) no i stoi tak u mnie i zawadza udając antyperspirant :P Magda nie załamuj się :P nie tylko ja jestem zdolna , Sebek jak dzisiaj pizgnął na rolkach to nie wiedziałam czy mam się śmiac czy pomóc mu się pozbierać :P kurde miałam fotki dodac ale chyba mi sie pomniejszac nie chce :P Quote
angineuuka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 To nawet nie kupuje :p nie o taki efekt mo chodzi. zostaje przy szamponie z pokrzywy ???? Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 A ja zostaje przy mydełku naturalnym :P Quote
angineuuka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Chcialam sobie kupic ale jezeli widze poprawe w wlosach (poza lysina :p ) to zoataje :p w koncu chyba bede mogla myc hary co dwa dni, nie tluszcza sie ???????? Quote
łamAga Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Ja kiedyś myłam szamponem z pokrzywy , zresztą , czego ja już nie próbowałam i co ? dalej włosy lecą jak głupie :/ teraz zażywam vitapil , i nadal lecą , gościara w aptece powiedziała mi że na efekt trzeba czekać minimum 3 miesiące więc musze wziąć półtorej opakowania , mam ostatni listek z pierwszego opakowania wiec jeszcze poczekam ale jak to nic nie da to wybiore sie do dermatologa :/ Quote
marta1624 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Aga super obroża mu pasuje <3 A z tym szamponem rozwaliłaś system :D Quote
angineuuka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ale u mnie widac az lysine :p wdupiam witaminke A, bo prawdopodobnie z tego powodu. Ale nie chodzilo mi o to tylko o to ze sie nie tluszcza ;) wczoraj nie mylam a dzis nie wygladaly na tluste Quote
Recommended Posts