Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buahahahaha ja bym na Twoim miejscu je porąbała i wrzuciła do pieca :D

a teraz ide spac bo już oczy nie mogę utrzymać otwartych ....

a Neronowi sie coś stało , juz ta godzina a on spi na dworze , to do niego nie podobne ;)

Dobranoc ;)

Posted

To gdzie to krzesło Cię tak Angi powaliło ? :P

Coś dzisiaj się u nas chmurzy , mam nadzieje ze padac nie będzie , nogi mam jeszcze bardziej popuchniete wiec nie wiem czy rolki na nogi włożę :P

Posted

Kurde dzisiaj rano mnie butelka z wodą zaatakowała :P wstałam rano , chciałam się napić wody , odkręcam butelke i połowa wyleciała na mnie :P 

Marta obroża już poświęcona :D 

DSC01496.JPG

Posted

Boże Aga hahha jak tego dokonałaś zdolniacho? :D

Fajna obroża :) Ona ma rączkę?

ktoś w nocy musiał mi zmącić tą butelkę :P

Taaak ma rączkę , to obroża od Marty <3

Guest TyŚka
Posted

Obroża z rączką to jaka? :p

Fajna, pasuje mu :p

Hahah, Aga Ciebie chyba wszystko atakuje :D

Posted

Patento pet

dokładnie ;)

Kurde mnie to powinno się gdzieś zamknac i wypuszczac pod nadzorem :P

Rano woda mnie zaatakowała , pózniej robiłam nalesniki z miesem  , mięso ładnie podsmażyłam , czas na nalesniki , wbiłam jajko , wlałam mleko , wodę i czas na mąkę , biore torebke i bach , coś za lekko wleciało  patrze a ja wsypałam cukier , i ciasto od nowa do roboty :/ 

Mało tego , szykuje sie na spacer , psikam sobie antyperspirantem pod pachy ale jakoś dziwnie pachnie , patrze a ja popsikałam sobie pod pachami suchym lakierem do włosów <załamka> 

Nie wiem o czym ja mysle ale na pewnie nie o tym co robie :P

później będą psie fotki ze spacerku ;)

Posted

Hejka :P

dokładnie ;)

Kurde mnie to powinno się gdzieś zamknac i wypuszczac pod nadzorem :P

Rano woda mnie zaatakowała , pózniej robiłam nalesniki z miesem  , mięso ładnie podsmażyłam , czas na nalesniki , wbiłam jajko , wlałam mleko , wodę i czas na mąkę , biore torebke i bach , coś za lekko wleciało  patrze a ja wsypałam cukier , i ciasto od nowa do roboty :/ 

Mało tego , szykuje sie na spacer , psikam sobie antyperspirantem pod pachy ale jakoś dziwnie pachnie , patrze a ja popsikałam sobie pod pachami suchym lakierem do włosów <załamka> 

Nie wiem o czym ja mysle ale na pewnie nie o tym co robie :P

później będą psie fotki ze spacerku ;)

Aga zalamka.gif

Posted

Angi nie polecam , daje fajny wygląd włosom na godzinkę , dwie góra ;) ja kupiłam go jak szłam do szpitala ale raz go użyłam i stwierdziłam że lepiej poświecić troche czasu i umyć włosy normalnie ;) no i stoi tak u mnie i zawadza udając antyperspirant :P

Magda nie załamuj się :P nie tylko ja jestem zdolna , Sebek jak dzisiaj pizgnął na rolkach to nie wiedziałam czy mam się śmiac czy pomóc mu się pozbierać :P

kurde miałam fotki dodac ale chyba mi sie pomniejszac nie chce :P

Posted

Ja kiedyś myłam szamponem z pokrzywy , zresztą , czego ja już nie próbowałam i co ? dalej włosy lecą jak głupie :/ teraz zażywam vitapil , i nadal lecą , gościara w aptece powiedziała mi że na efekt trzeba czekać minimum 3 miesiące więc musze wziąć półtorej opakowania , mam ostatni listek z pierwszego opakowania wiec jeszcze poczekam ale jak to nic nie da to wybiore sie do dermatologa :/

Posted

Ale u mnie widac az lysine :p wdupiam witaminke A, bo prawdopodobnie z tego powodu. Ale nie chodzilo mi o to tylko o to ze sie nie tluszcza ;) wczoraj nie mylam a dzis nie wygladaly na tluste