Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dobrze zrobiłaś,a co teściowa ma dogadania Tobie...jakby nie mogła mieszkać se cicho i nerwów nie psuć ludziom 

szczyt-zlosliwosci.jpeg

Posted

Dokładnie Magda , teraz przynajmniej obie wiemy że nigdy sie ze sobą nie dogadamy ;)

Sebek szczęśliwy , od miesiąca słyszałm tylko że jestem mocna w gębie przy nim a jej nic nie potrafie w twarz powiedzieć , no to powiedzialam ;)

Co do e-maila to ok bo i tak będe ze starego korzystała często ;)

Marta jesteś boska hahahaha

Sebek dzisiaj powiedział że mnie na allegro wystawi i może jakiś głupi sie znajdzie co mnie weźmie za darmo :P

Piekłam placek jednocześnie pisząc sms-y z koleżanką i zamiast wsypać 6 łyżek cukru to wsypałam 6 szklanek :D

później kąpałam młodego a Sebek siedział na końcu wanienki , ja postanowiłam młodemu zrobić z wanienki zjezdzalnie o tak sie bawilismy że jak zrobilismy fale to pół wody chlusnęło Sebkowi w twarz :D

No , ale dzisiaj była piękna pogoda i poszlismy na wystawki Niemiecki , kupiłam młlodemu chrumkającą , chodzącą świnie z fisherprice za 15 zł :D a Sebek kupił sobie jakiegoś dziwnego ufoludka pod usb bo myslał ze to moze jakas pamiec albo lampka a jak podlaczylismy to pod lapka to nam pokazalo ze to jakas gra jest buahahahaha więc bedzie stało dla ozdoby i zabawy tylko haha 

Posted

A Sebek taki mocny w gębie? Sam z mamusią sprawy nie umie załatwić? :P

No widzisz , ja musiałam wkroczyć :P też u to powiedziałam :P

Mamy nowego Tybka w okolicy :D import obydwoje rodzice chińczycy :D przesłodka złota kuleczka <3

Posted

Piesek , ale była z nim przed dome córka tego gościa i taka jakaś niesmiała była ze niewiele się dowiedzielismy , to Ci sami co kiedyś o nich pisałam że mają tybetana Theo , ktoś im go ukradł lub wyszedł z posesji i uciekł , od zeszłego lata go szukali , dawali ogłoszenia i się nie znalazł więc kupili nowego ;)

Marta słodkiego nigdy dosyć , co dla niektórych :D

Angi dawaj rasy jakie były z naszego miasta ? :D strzelam że miedzy nimi na pewno był mastif angielski :D