Guest wolfheart Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 dobrze zrobiłaś,a co teściowa ma dogadania Tobie...jakby nie mogła mieszkać se cicho i nerwów nie psuć ludziom Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Dokładnie Magda , teraz przynajmniej obie wiemy że nigdy sie ze sobą nie dogadamy ;) Sebek szczęśliwy , od miesiąca słyszałm tylko że jestem mocna w gębie przy nim a jej nic nie potrafie w twarz powiedzieć , no to powiedzialam ;) Co do e-maila to ok bo i tak będe ze starego korzystała często ;) Marta jesteś boska hahahaha Sebek dzisiaj powiedział że mnie na allegro wystawi i może jakiś głupi sie znajdzie co mnie weźmie za darmo :P Piekłam placek jednocześnie pisząc sms-y z koleżanką i zamiast wsypać 6 łyżek cukru to wsypałam 6 szklanek :D później kąpałam młodego a Sebek siedział na końcu wanienki , ja postanowiłam młodemu zrobić z wanienki zjezdzalnie o tak sie bawilismy że jak zrobilismy fale to pół wody chlusnęło Sebkowi w twarz :D No , ale dzisiaj była piękna pogoda i poszlismy na wystawki Niemiecki , kupiłam młlodemu chrumkającą , chodzącą świnie z fisherprice za 15 zł :D a Sebek kupił sobie jakiegoś dziwnego ufoludka pod usb bo myslał ze to moze jakas pamiec albo lampka a jak podlaczylismy to pod lapka to nam pokazalo ze to jakas gra jest buahahahaha więc bedzie stało dla ozdoby i zabawy tylko haha Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 A Sebek taki mocny w gębie? Sam z mamusią sprawy nie umie załatwić? :P Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 A Sebek taki mocny w gębie? Sam z mamusią sprawy nie umie załatwić? :P No widzisz , ja musiałam wkroczyć :P też u to powiedziałam :P Mamy nowego Tybka w okolicy :D import obydwoje rodzice chińczycy :D przesłodka złota kuleczka <3 Quote
marta1624 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Haha Aga jesteś mistrzem, cóż to za różnica 6 łyżek czy szklanek :D Quote
angineuuka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 przejzałam katalog z Katowic, kilka psów z twojego miasta sie znalazło :lol: Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Piesek , ale była z nim przed dome córka tego gościa i taka jakaś niesmiała była ze niewiele się dowiedzielismy , to Ci sami co kiedyś o nich pisałam że mają tybetana Theo , ktoś im go ukradł lub wyszedł z posesji i uciekł , od zeszłego lata go szukali , dawali ogłoszenia i się nie znalazł więc kupili nowego ;) Marta słodkiego nigdy dosyć , co dla niektórych :D Angi dawaj rasy jakie były z naszego miasta ? :D strzelam że miedzy nimi na pewno był mastif angielski :D Quote
łamAga Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 A to takiego w okolicy nie kojarze :P Quote
łamAga Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 U nas było dzisiaj tak za oknami ale bardzo mroźno ;) Quote
marta1624 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 To w sumie dobrze :p W końcu dogomania :D Quote
Recommended Posts