łamAga Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Naleśniki tylko w "Grabówce" w Opolu ;) myślałam ze na wystawie ;) Quote
marta1624 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Ja właśnie jem czekoladę, więc takie połączenie niezbyt :D Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 No fakt , sledzia z czekolada jeszcze nie jadłam :P A ja oglądam przyjaciółki ale nie mogę sie skoncentrować bo głowa mi chce doslownie eksplodować .... więc .... dobranoc ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Nie śpie :P Miałam ciężkie popołudnie ;) Magda możesz być ze mnie dumna ! wygarnęłam tesciowej wszystko co mnie bolało , dosłownie wszystko ! ale czy jest mi lżej ? nie bardzo .... Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Oczywiście że ona mi też ;) nie , nie wyprowadzi się , co zresztą wiedziałam od samego początku , tylko po co tak pierdoli jak każdy wie ze tego nie zrobi a pozniej przed rodziną jest że My ją wywalamy z domu .... Quote
agaciaaa Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Dlatego jestem zagorzałą przeciwniczką mieszkania z rodzicami/teściami ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Sama nie wiem dlaczego sie na to zgodzilismy ale czasu nie cofniemy ;) ale przynajmniej powiedziałam jej co mi na sercu leży ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Zdziwiła się twoim wygarnianiem? ;) Była bardziej zdziwiona niż ja sama ;) do teraz nie wierze ze to zrobiłam ale nawet na tak spokojną osobę jak ja było za dużo tego wszystkiego i wybuchłam ;) Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Szkoda tylko że niewiele ci ulżyło, ale zawsze to jasna i klarowna sytuacja ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Szkoda tylko że niewiele ci ulżyło, ale zawsze to jasna i klarowna sytuacja ;) O tyle mi jest wlasnie łatwiej ze wszystko wiem co i jak ;) A z innej beczki to załozyc poczte w tych czasach graniczy z cudem , quzwa co login to zajety , dopiero chyba za 50tym razem trafiłam ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Haha za banalny login chciałaś :P myślałam własnie że jak dam banalny to będzie wolny a tu masz :P a musiałam zmienic bo Sebek mi truł tyłek ze mam login taki że siara go podawać ludziom hahahaha Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Sebkowi sie dziwnie kojarzył z introligatorem hahahaha teraz mam [email protected] jak by ktoś chciał ;) ale ze starego bede korzystać tak czy tak bo sporo osób ma stary i nie zamierzam im mieszać adresów ;) Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Pewnie i tak zapomnę jaki masz, więc w razie czego się będę pytać :D Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Jak ja nie zapomne to na pewno podam :D Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Magda możesz być ze mnie dumna ! wygarnęłam tesciowej wszystko co mnie bolało , dosłownie wszystko ! ale czy jest mi lżej ? nie bardzo .... Jestem dumna i to BARDZO :) Nawet jeśli nie jest Ci lżej teraz, to będzie Ci się łatwiej funkcjonowało, wiedząc na czym stoisz ;) P.S. A Sebek co na to? Agus, ja zostawiam sobie Twój stary email :) Quote
Recommended Posts