Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem za leniwa na takie wyjścia , wolę sama zrobić :P

Ja kiedyś poszlam do baru z laskami i wzięłam sobie właśnie koktajl bananowy , i jak wzięłam łyka tak wyplułam , w życiu bym nie wpadła na to że moga posypać koktajl bananowy cynamonem :/ a w arcie nie raczyli tego napisać :/ 

a ostatnio poszłam na łatwizne i kupiłam pierogi w sklepie , dla mnie oczywiscie z miesem bo tylko takie wchodzą w grę a Sebastianowi ze śliwką , no i Sebastian bierze kęsa i mówi " qurwa co to jest" hahahaha a Oni zrobili pierogi se śliwką i cynamonem :D Sebastian cynamon lubi ale tego połączenia podobno zjeść się nie dało :D

Posted

To może i lepiej  że ciepła bo qurwa mac znowu zapowiadali w piatek piekna pogode w sobote ulewe i w niedziele znowu pieknie , nosz bardziej mnie wqurwić moze tylko tesciowa ....

Posted

To może i lepiej  że ciepła bo qurwa mac znowu zapowiadali w piatek piekna pogode w sobote ulewe i w niedziele znowu pieknie , nosz bardziej mnie wqurwić moze tylko tesciowa ....

Hihihihi

Posted

Hihihihi

:D wiem , miła jestem :P

W ogóle musze zrobić kasting na tatusia mojego drugiego dziecka bo Sebek powiedział że On drugiego dziecka na pewno nie chce :P