Guest wolfheart Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 współczuje Tobie i dzieciaczkowi :( Quote
łamAga Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Ehh juz sie przyzwyczailam ze co chwile cos zlego nas spotyka ,ciekawe tylko kiedy nan ta zla passa odpusci :\ Quote
*Magda* Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Aguś, trzymajcie się ;) Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Quote
justysiek Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 a co mu jest? mój Kubu też stasznie kaszle, najpierw miał zapalenie krtani, ale kaszel mu pozostał, w tamtym tyg byłam u lekarza - osłuchowo ok, mówił się wybroni się bez antybiotyku, ale on nadal kaszle, dziś znów wizyta, do tego ja mam angine :( Quote
łamAga Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Ogolnie to od wczoraj strasznie kaszle ze az sie dlawi , w dzien jest ok a w nocy masakra , pojechalismy do pediatry i stwierdzila ze na oskrzelach slyszy szmer i daje nam skierowanie na oddzial pediatryczny , tutaj stwierdzili ze osluchowo jest czysty i nie wiedza co zrobic bo kaszel ma straszny ale ani na oskrzelach ani na pluckach nic nie slychac a na oddziale sa dzieci z zapaleniem pluc i moze sie zarazic ale w tym momencie jak to mowila zaczal tak przerazliwie sie dusic ze powiedziala ze do domu puscic nas nie moze i trzy dni siedziec na pewno tutaj musimy , podaja mu dozylnie antybiotyk i robia inchalacje .... Quote
marta1624 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ojej, zdrówka dla Fabiana i wytrwałości dla ciebie! :)) Quote
łamAga Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Dzieki laseczki:) Jestem na pokoju z trzema dzieciaczkami dwie dziewczynki 5 miesiecy i 3 miesiace i chlopiec miesieczny :) Juz bym chciala byc w domu , chyba bym musiala na kolanach isc do czestochowy zeby dobra passa mi wrocila hehe Quote
marta1624 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Hehe to lepiej na kolanach nie idź, daleko masz :D Quote
*Monia* Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Zdrówka! Trzymajcie się i wracajcie szybko do domu. Quote
agaga21 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Hejka wszystkim :) Szpitale nas kochaja , poszlismy z Fabianem do lekarza bo mial dosc mocny kaszel i od razu szpital :\ biedny raczke mu pokuli wenflon wsadzili i lezy caly czas pod kroplowka , a mnie czekaja 3 albo 5 nocek na krzesle bo lozko mozna "kupic" tylko pod warunkiem ze karmioa bym piersia :\ współczuję, umęczycie się oboje. niech mały szybko zdrowieje. Quote
*Magda* Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Przesyłam gorące myśli dla Fabianka i jego mamusi z rana :) Quote
justysiek Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 biedne słoneczko małe :( będzie dobrze, trzymaj się kochana! Quote
łamAga Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Hejka ;) Dzisiaj na obchodzie stwierdzili ze mlody ma zapalenie oskrzeli , albo ma faktycznie albo tak powiedzieli zeby miec podstawe trzymac nas tyle dni ile musza zeby dostac kase :\ ale lepiej ze tu jestesmy pod opieka lekarska niz bym miala sie stresowac w domu co mu jest :) Quote
angineuuka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Kuzwa :lol: łącze się z młodym, zapalenie osjrzeli Quote
angineuuka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Jezu no pisanie na telefonie nawet dziś mi nie idzie xD * zapalenie oskrzeli potrafię mieć kilka razy do roku. Uf Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Współćzuję i trzymam kciuki, by szybko wyszedł z tego :( Quote
Recommended Posts