Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co mu jest?

mój Kubu też stasznie kaszle, najpierw miał zapalenie krtani, ale kaszel mu pozostał, w tamtym tyg byłam u lekarza - osłuchowo ok, mówił się wybroni się bez antybiotyku, ale on nadal kaszle, dziś znów wizyta, do tego ja mam angine :(

Posted

Ogolnie to od wczoraj strasznie kaszle ze az sie dlawi , w dzien jest ok a w nocy masakra , pojechalismy do pediatry i stwierdzila ze na oskrzelach slyszy szmer i daje nam skierowanie na oddzial pediatryczny , tutaj stwierdzili ze osluchowo jest czysty i nie wiedza co zrobic bo kaszel ma straszny ale ani na oskrzelach ani na pluckach nic nie slychac a na oddziale sa dzieci z zapaleniem pluc i moze sie zarazic ale w tym momencie jak to mowila zaczal tak przerazliwie sie dusic ze powiedziala ze do domu puscic nas nie moze i trzy dni siedziec na pewno tutaj musimy , podaja mu dozylnie antybiotyk i robia inchalacje ....

Posted

Dzieki laseczki:)
Jestem na pokoju z trzema dzieciaczkami dwie dziewczynki 5 miesiecy i 3 miesiace i chlopiec miesieczny :)
Juz bym chciala byc w domu , chyba bym musiala na kolanach isc do czestochowy zeby dobra passa mi wrocila hehe

Posted

Hejka wszystkim :)
Szpitale nas kochaja , poszlismy z Fabianem do lekarza bo mial dosc mocny kaszel i od razu szpital :\ biedny raczke mu pokuli wenflon wsadzili i lezy caly czas pod kroplowka , a mnie czekaja 3 albo 5 nocek na krzesle bo lozko mozna "kupic" tylko pod warunkiem ze karmioa bym piersia :\

współczuję, umęczycie się oboje. niech mały szybko zdrowieje.

Posted

Hejka ;)
Dzisiaj na obchodzie stwierdzili ze mlody ma zapalenie oskrzeli , albo ma faktycznie albo tak powiedzieli zeby miec podstawe trzymac nas tyle dni ile musza zeby dostac kase :\ ale lepiej ze tu jestesmy pod opieka lekarska niz bym miala sie stresowac w domu co mu jest
:)

Posted

Współćzuję i trzymam kciuki, by szybko wyszedł z tego :(