Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To On ma tak jak Marysia , czasami tez tak ma że wszystko jest ok a czasami jak bełtnie to pół kuchni pływa , ciekawe dlaczego tak się dzieje .... a zapach rewelka :D

Bylismy dzisiaj na spacerze , napaliłam się na śnieżne fotki , pogoda rewelacyjna , biało słonecznie i ciepło , zdjęć zrobiliśmy aż 0 :/ właśnie przez tą piękną pogodę , najpierw spotkalismy tego pana co zawsze z długowłosym onkiem a pozniej to juz sie sypał pies za psem :/ ehhhh

Posted

Musisz sobie wyobrazić takie ładniutkie okrąglutkie zero :P

może jeszcze kiedyś uda nam sie porobić zwierzece fotki ;)

a teraz ide pospać ! chyba , moze chwile mi się uda podzymać zanim zostane brutalnie wywalona na równe nogi żeby sięgnąc po butle z mlekiem :P

a jutro idziemy do ortopedy , mam nadzieję że tylko jedna wizyta będzie potrzebna , chociaz słyszałam że ten lekarz zawsze każe przychodzić jeszcze raz ;) no zobaczymy co nam powie ;)

to dobranoc ;)

Posted

hejka ;)

My już po wizycie u ortopedy jesteśmy , oczywiscie stwierdził że się jeszcze dobrze nie wprawiły kości w panewki że mamy go szeroko pieluszkować (z czym mam problem , za cholere nie umiem mu tej pieluchy upchac pod body :/ ) czesto kłasc na brzuszku w samej pieluszce z szeroko rozstawionymi nogami i ani na sekunde nie kłasc go na boku , eheee na pewno bym spała w nocy jak bym go z takim ulewaniem do spania na wznak położyła .... 

No i zamówiłam w aptece Bebiko AR , quźwa z cenami poszaleli , ale wiadomo na dzieciach trzeba zarobić ....

No a poza tym to ogólnie mam wszystkiego dosyć , nie wie czy bede jeszcze dzisiaj na dogo ....tak że , miłego dnia życze ;)

Guest wolfheart
Posted

kiedyś dzieci nie piły/jadły takich różnych pierdół i przeżyły... teraz chodzi tylko o wyciąganie z ludzi kasy

Posted

tutaj akurat to moja "zachcianka" to mleko jest na ulewanie , ma zapobiegac ulewaniu się , kiedyś było do kupienia normalnie w rossmanie a teraz tylko na allegro albo w aptece , na allegro wyjdzie taniej ale jedno opakowanie zamówiłam w aptece i bedzie na jutro , wypróbuje je i jak bedzie skuteczne wtedy zamówie na allegro od razu większą ilość ;)

W ogóle koleś w aptece mi powiedział że tego mleka nie ma a Sebek był kilka dni temu i mu babka powiedziała ze jest na zamówienie , mówie do kolesia " jest pan pewien że nie ma na zamówienie ?" sprawdził jeszcze raz i jakos sie znalazło hehe dziwny jakis koleś ....

Ale dobra ide poprasowac albo coś , zająć się czymś ;)

Posted

Hej laski ;)

Dzisiaj już jest lepiej , ulewał tylko przy odbijaniu i przebieraniu ale tak jak już pisałam ma takie dni że mało ulewa ale ma tez takie kiedy się z niego leje i wtedy mi ręce opadają i nie wiem co mam robić , dzisiaj rozmawiałam z kuzynką i mówiła że jej Amelia też mocno ulewała i lekarze zgodnie twierdzili że dzieci tak mają i że czasami się to utrzymuje nawet do 18stego miesiąca , mam nadzieje że nas to nie będzie dotyczyło ....

A czułaś Monika zapach takiej ulanej pieluszki tetrowej ? :D zapach gorszy niż z pieluszki :P

Dzisiaj to sie tylko wkurzyłam jak wykąpałam młodego , ubieram go w świeżutkie śpioszki a ten mi bełktnął i cały rękaw mokry :P a dopiero co dzisiaj prałam ....

Maniula jeszcze niedawno potrafiła sobie ulać... marchewką  :huh:

Zapachu nie czułam na szczęście :P

Na czyste lepiej się haftuje, nie wiedziałaś? :P :P

Helloł i miłego wieczoru :D

Posted

hejka ;)

Moze i wroci do normy ale nie za szybko ;) nie chodzi tutaj nawet o dzidzie i problemy z nia zwiazane ale mam jeszcze inne problemy jak na razie nie do rozwiązania ;)

W ogole przyszlam sie z wami na kilka dni pożegnać :P

Jak to sylwia mi napisała w sms-ie jestem bohaterem w jej domu :P

Kolejny raz cała kawa wylądowała w laptopie i na pilocie od Tv , a Sebek mowil ze po uj wracam do picia kawy jak rok nie piłam i ze to zly nałóg , szkoda ze nie dodal ze kosztowny hehe dalam lapka do naprawy tym razem do jednego z kierownikow w mojej firmie , prywatnie naprawia komputery i laptopy wiec jak tylko doszlam do siebie po wylaniu kawy zadzwonilam i poprosilam zeby mi to zrobil wiec tylko od niego zalezy ile czasu bedzie to robil , prosilam go zeby bto bylo na jutro zeby plyta glowna nie dostala w dupe od tego slodkiego no ale zobaczymy ile bedzie to robil ;)

wiec do sklikania ;)

Guest wolfheart
Posted

jeszcze raz Ci tutaj napiszę,że jesteś moim mistrzem <3

Guest wolfheart
Posted

Aga weź zalej i mój laptop,będę miała pretekst żeby kupić nowy :D