Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra też wolała chłopięce zabawki :megagrin:

Ja też do dobrych przewodników się  nie zaliczam i też przyznaję że w dużym stopiu Oscara zepsułam :lmaa:

A Marcin to ma bzika na punkcie Onów,i chciałby takiego,a Ja zaś nie widzę się za bardzo z takim psem,fajne są to fakt ale jest właśnie te ale...

Posted

To się wysiliłaś :eviltong:

Cos ostatnio nie mam wany :P

hej :)

Hejka;)

Więcej zdjęć Fabiana!!! :loveu:

Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria :P

Nad sobą można popracować, tak samo jak z psem ;)

Teraz to wiem , ale Nerona już sie nie da naprawić , tzn on chodzi jak w zegarku ale jak jest Sebek , mnie nie uważa za swojego przewodnika i tego sie nie odbuduje ;)

Posted

To się wysiliłaś  :eviltong:

Cos ostatnio nie mam wany  :P

hej  :)

Hejka;)

Więcej zdjęć Fabiana!!!  :loveu:

Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria  :P

Nad sobą można popracować, tak samo jak z psem  ;)

Teraz to wiem , ale Nerona już sie nie da naprawić , tzn on chodzi jak w zegarku ale przy Sebastianie , mnie nie uważa za swojego przewodnika i tego już sie nie odbuduje ;)

Posted

Fajny wózek macie, raczej długo posłuży i będziecie raczej zadowoleni ;) Bo kuzynki ma taka samą budowę i dla 3 latka nadal pasuje jako spacerówka ;)

Albo mnie tu dawno było albo Fabian tak szybko rośnie :loveu:

ps. moje psy też nie są nawet dobrze prowadzone, ale jednak staram się, jak mogę, aby wszystkim dobrze się żyło. Nie popadajmy w kompleksy :)

Posted

Fajny wózek macie, raczej długo posłuży i będziecie raczej zadowoleni Bo kuzynki ma taka samą budowę i dla 3 latka nadal pasuje jako spacerówka

Albo mnie tu dawno było albo Fabian tak szybko rośnie

ps. moje psy też nie są nawet dobrze prowadzone, ale jednak staram się, jak mogę, aby wszystkim dobrze się żyło. Nie popadajmy w kompleksy

jestem z tego wózka jak na razie zadowolona , fajnie sie go prowadzi , tak leciutko  :loveu:

Mi sie wydaje ze ciagle jest malutki , ale juz odkladam spiochy powoli bo nie idzie go w nich dopiąc wiec cos jednak przybiera :)

Twoje są na pewno bardziej usłuchane i ułożone niż Neron :)

Super widzę ze spacer był z cała Rodzinka :)

Tylko kotów brakuje  :jumpie:

.... i nieznośnik  :laugh2_2:  :laugh2_2:

DSC09775.JPG

Posted

Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria :P

Psy już były to i Fabian może być :eviltong:

Cała rodzinka na spacerku :) szkoda, że ktos Wam nie zrobił fotki razem z Tobą ;)

Posted

Psy już były to i Fabian może być :eviltong:

Cała rodzinka na spacerku :) szkoda, że ktos Wam nie zrobił fotki razem z Tobą ;)

Ja jeszcze uciekam od fleszy :P czuje sie jak maciorka , i tak też wyglądam :P

Rodzinny spacerek :loveu:

:loveu:

Posted

hejka laski :)

cos mi znowu dogo nawala i nic nie mogę zrobić ani buziek ani zdjecia wstawić , a usunelam pliki cookies i nic :/

a chciałam pokazać fotki Fabiana w śpioszkach od Oli :/

Posted

Madzia nie uwiera cię bardzo? :megagrin:

Mam dużą d... :peace:

Aga, cytuję smska od mojego taty: "Dostałaś paczkę z Ostrowa Wielkop. Od Agnieszki".

Dziękuję, a w Wigilię napiszę Ci smska jak Theosiowi się podobają prezenciki :loveu:

Posted

Hejka Kuleczko  :loveu:  (Kluska jest zarezerwowane dla Hani i musiałam coś innego wymyślić  :megagrin: )

Zwierzęta w zwierzęcej galerii są przereklamowane, szczególnie jak nie są słodkimi szczeniaczkami  :laugh2_2: