Oscar Patric Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Siostra też wolała chłopięce zabawki :megagrin: Ja też do dobrych przewodników się nie zaliczam i też przyznaję że w dużym stopiu Oscara zepsułam :lmaa: A Marcin to ma bzika na punkcie Onów,i chciałby takiego,a Ja zaś nie widzę się za bardzo z takim psem,fajne są to fakt ale jest właśnie te ale... Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Hej laseczki ;) To się wysiliłaś :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Nad sobą można popracować, tak samo jak z psem ;) Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 To się wysiliłaś :eviltong: Cos ostatnio nie mam wany :P hej :) Hejka;) Więcej zdjęć Fabiana!!! :loveu: Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria :P Nad sobą można popracować, tak samo jak z psem ;) Teraz to wiem , ale Nerona już sie nie da naprawić , tzn on chodzi jak w zegarku ale jak jest Sebek , mnie nie uważa za swojego przewodnika i tego sie nie odbuduje ;) Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 To się wysiliłaś :eviltong: Cos ostatnio nie mam wany :P hej :) Hejka;) Więcej zdjęć Fabiana!!! :loveu: Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria :P Nad sobą można popracować, tak samo jak z psem ;) Teraz to wiem , ale Nerona już sie nie da naprawić , tzn on chodzi jak w zegarku ale przy Sebastianie , mnie nie uważa za swojego przewodnika i tego już sie nie odbuduje ;) Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 i fotki w oryginale bo jedno z nich jest obciete i wstawione na fb :D ;) Quote
kalyna Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Fajny wózek macie, raczej długo posłuży i będziecie raczej zadowoleni ;) Bo kuzynki ma taka samą budowę i dla 3 latka nadal pasuje jako spacerówka ;) Albo mnie tu dawno było albo Fabian tak szybko rośnie :loveu: ps. moje psy też nie są nawet dobrze prowadzone, ale jednak staram się, jak mogę, aby wszystkim dobrze się żyło. Nie popadajmy w kompleksy :) Quote
Aleksa. Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Super widzę ze spacer był z cała Rodzinka :) Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Fajny wózek macie, raczej długo posłuży i będziecie raczej zadowoleni Bo kuzynki ma taka samą budowę i dla 3 latka nadal pasuje jako spacerówka Albo mnie tu dawno było albo Fabian tak szybko rośnie ps. moje psy też nie są nawet dobrze prowadzone, ale jednak staram się, jak mogę, aby wszystkim dobrze się żyło. Nie popadajmy w kompleksy jestem z tego wózka jak na razie zadowolona , fajnie sie go prowadzi , tak leciutko :loveu: Mi sie wydaje ze ciagle jest malutki , ale juz odkladam spiochy powoli bo nie idzie go w nich dopiąc wiec cos jednak przybiera :) Twoje są na pewno bardziej usłuchane i ułożone niż Neron :) Super widzę ze spacer był z cała Rodzinka :) Tylko kotów brakuje :jumpie: .... i nieznośnik :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria :P Psy już były to i Fabian może być :eviltong: Cała rodzinka na spacerku :) szkoda, że ktos Wam nie zrobił fotki razem z Tobą ;) Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Psy już były to i Fabian może być :eviltong: Cała rodzinka na spacerku :) szkoda, że ktos Wam nie zrobił fotki razem z Tobą ;) Ja jeszcze uciekam od fleszy :P czuje sie jak maciorka , i tak też wyglądam :P Rodzinny spacerek :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ja jeszcze uciekam od fleszy :P czuje sie jak maciorka , i tak też wyglądam :P Nie piernicz, widziałam Cię na fejsie z Fabiankiem :) Quote
marta1624 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ja tyż :D Świetnie wyglądasz :loveu: Quote
*Magda* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Postaram się , coś tam mam ale nie chce żeby mi ktoś powiedział że to zwierzeca galeria :P Mi już tak ktoś kiedyś napisał i mam to w d.... :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Madzia nie uwiera cię bardzo? :megagrin: Quote
łamAga Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 hejka laski :) cos mi znowu dogo nawala i nic nie mogę zrobić ani buziek ani zdjecia wstawić , a usunelam pliki cookies i nic :/ a chciałam pokazać fotki Fabiana w śpioszkach od Oli :/ Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Dodaj na fb i wklej tu sam link :lol: Quote
*Magda* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Madzia nie uwiera cię bardzo? :megagrin: Mam dużą d... :peace: Aga, cytuję smska od mojego taty: "Dostałaś paczkę z Ostrowa Wielkop. Od Agnieszki". Dziękuję, a w Wigilię napiszę Ci smska jak Theosiowi się podobają prezenciki :loveu: Quote
*Monia* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Hejka Kuleczko :loveu: (Kluska jest zarezerwowane dla Hani i musiałam coś innego wymyślić :megagrin: ) Zwierzęta w zwierzęcej galerii są przereklamowane, szczególnie jak nie są słodkimi szczeniaczkami :laugh2_2: Quote
Recommended Posts