Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dobranoc jeszcze wstawie zdjątko ktore ostatnio udalo mi sie zrobic :lol:

[IMG]http://img838.imageshack.us/img838/6302/dsc06845e.jpg[/IMG]

i uciekam bo szwagier chce pograc w Mafie :splat:juz nie bede taka i mu zwolnie kapa i tak musze wstac o 5: 15 :roll:

Posted

[quote name='Paula03']Biedny ten Neron. Niech szybko wraca do zdrowia! :)

[url]http://img838.imageshack.us/img838/6302/dsc06845e.jpg[/url]
Fantastyczne zdjęcie![/QUOTE]

Dziekujemy , dziekujemy :lol:

Kurcze w żadnym sklepie zoologicznym u mnie w mieście nie maja karmy Bosch :splat: musiałam kupić karme Fitmin , na szczescie tylko 3 kg zeby miec zanim przyjdzie przesyłka z allegro z Boschem , te 3 kg juz mnie troche wykosztowały :saint1:

Posted

[quote name='deer_1987']A nie boisz sie tak zmieniac szybko?[/QUOTE]

Pani weterynarz wczoraj powiedziala mi ze musze od już zmienic karme na ta ktora dostawał przed Britem wiec musialam zmienic ale ze nie dostalam u nas Boscha to musialam sie czyms ratowac ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Pani weterynarz wczoraj powiedziala mi ze musze od już zmienic karme na ta ktora dostawał przed Britem wiec musialam zmienic ale ze nie dostalam u nas Boscha to musialam sie czyms ratowac ;)[/QUOTE]
Tak ale mi chodzi o taka zmiane na cos innego jak zaraz jeszcze cos innego? czy ta co dzis kupilas on zna i nie reaguje?

Posted

[quote name='deer_1987']Tak ale mi chodzi o taka zmiane na cos innego jak zaraz jeszcze cos innego? czy ta co dzis kupilas on zna i nie reaguje?[/QUOTE]

To co dziś kupiłam to jakas nowość dla psów z alergia pokarmowa , je to tak samo jak inna sucha karme czyli nie za bardzo chętnie no ale coś musze mu dawac a Bosch pójdzie co najmniej 3 dni , do tej pory musze mu cos dawac a Brita mialam odstawic od razu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']To co dziś kupiłam to jakas nowość dla psów z alergia pokarmowa , je to tak samo jak inna sucha karme czyli nie za bardzo chętnie no ale coś musze mu dawac a Bosch pójdzie co najmniej 3 dni , do tej pory musze mu cos dawac a Brita mialam odstawic od razu :roll:[/QUOTE]
Rozumiem :) Dobrze ze wybralas cos dla psow z alergia pokarmowa :)

Posted

Szkoda, że mam zapas Brita a nie Boscha, bo dałabym Ci trochę..
Boscha mieliśmy raz i szału nie było, więc to był jedyny tylko worek...

no i duużo zdrówka dla Nerona :)

Posted

[quote name='deer_1987']Rozumiem :) Dobrze ze wybralas cos dla psow z alergia pokarmowa :)[/QUOTE]

Nio starałam sie , na szczescie bardzo duzo tego teraz wchodzi na rynek bo coraz wiecej psów cierpi na alergie pokarmowa :lol:

[quote name='kalyna']Szkoda, że mam zapas Brita a nie Boscha, bo dałabym Ci trochę..
Boscha mieliśmy raz i szału nie było, więc to był jedyny tylko worek...

no i duużo zdrówka dla Nerona :)[/QUOTE]

Neronowi właśnie jakoś Bosch przypasował , a do tego produkują karme sensitive dla psów z alergia pokarmowa co mnie bardzo ucieszyło :multi:

Dziekujemy bardzo :lol:

Posted

[quote name='Cavy'][url]http://img838.imageshack.us/img838/6302/dsc06845e.jpg[/url]
ale fajne to zdjęcie :D[/QUOTE]

Dzieki wielkie :lol: ale niestety ten slimaczek był przeznaczony do celów konsumpcyjnych :roll:

Posted

Obopólna korzyść ;) Najpierw ktoś się zmęczy dmuchaniem tych balonów, a potem pies bieganiem za nimi i rozgryzanie ;)

A tak z innej beczki, to ktoś na tym filmiku ma dziwne mieszkanie. Łóżko i wanna w jednym pomieszczeniu :crazyeye:

Posted

ale ten pies z zapałem balony zagryza :D mój jak balon strzeli to spanikowany chowa się za łóżko
a ten drugi filmik rewelacyjny :evil_lol:

[quote name='magdabroy']

A tak z innej beczki, to ktoś na tym filmiku ma dziwne mieszkanie. Łóżko i wanna w jednym pomieszczeniu :crazyeye:[/QUOTE]
to samo od razu rzuciło mi się w oczy

Posted

Mi tez sie to w oczy rzuciło a moja mama powiedziala " ale ktos ma lazienke fajna nawet psa legowisko sie zmieściło " hehehe chciala bym zeby Neron miał takie legowisko :evil_lol:

Posted

aa to nie tylko ja taka spostrzegawcza jestem :)
u mnie to by nie przeszło, bo oba takie płochliwe są.. ale pomysł fajny :)
a ten pies jedzący to padłam :)