łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 nieee :p dwa ptasie mleczka , dwa cukierki w sensie :P ja normalnie też bym sie porzygała ale jak mnie tak nadusi to moge zjeśc nawet i dwa pudełka ptasiego mleczka na raz :P Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 http://szafunia.pl/img/2014/10/32848.jpg :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Ale jaja , od samego rana siedzię i kombinuje z tym cholernym dogo aż w koncu wpadłam na pomysł wyczyszczenia plików cookies i taram :laola: :laola: :laola: czasami potrafię zrobić coś dobrze :jumpie: Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Teraz się chyba zaemotikonkuje z radości :laugh2_2: i zaraz jade na pocztę odebrać przesyłkę od Andzi :megagrin: Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Gratuluję naprawy dogo :p wygrywasz talon na balon! Quote
*Monia* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Też prawie ogarnęłam kompa. Prawie bo po napisaniu posta mam jakieś dziwne znaki zamiast tekstu a na allegro mi się aukcje w licytowanych rozjeżdżają tak że nie widzę jaka kwota jest aktualnie. Ale przynajmniej milion okienek mi nie wyskakuje. Do szpitala jeszcze podkłady jednorazowe do przewijania weź. A pieluchy tetrowe w razie jak Ci się ulewacz trafi (jak mi ;)) naszykuj w domu żeby ktoś Ci do szpitala podrzucił. Albo od razu weź 5, najwyżej nie wszystkie użyjesz. I weź duuuużo wody, trzeba pić żeby się nawadniać ;) Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 mamy prezencik , mamy prezencik :laugh2_2: Album :loveu: i buciki :loveu: Nasze dziecko będzie miał buciki dogomaniackie :jumpie: pierwsze dostał od cioci Magdy a drugie od cioci Angeliki :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Gratuluję naprawy dogo :P wygrywasz talon na balon! dzieki :D mam cala paczke balonów do łozeczka ale czekam aż Kinia pojedzie do domu czyli do niedzieli zeby je nadmuchac bo tak by mi wyciagała do zabawy i by nie spełniły swojej funkcji :D Też prawie ogarnęłam kompa. Prawie bo po napisaniu posta mam jakieś dziwne znaki zamiast tekstu a na allegro mi się aukcje w licytowanych rozjeżdżają tak że nie widzę jaka kwota jest aktualnie. Ale przynajmniej milion okienek mi nie wyskakuje. Do szpitala jeszcze podkłady jednorazowe do przewijania weź. A pieluchy tetrowe w razie jak Ci się ulewacz trafi (jak mi ;)) naszykuj w domu żeby ktoś Ci do szpitala podrzucił. Albo od razu weź 5, najwyżej nie wszystkie użyjesz. I weź duuuużo wody, trzeba pić żeby się nawadniać ;) A może też usunięcie ciasteczek by pomogło ;) Podkładów mam dużooo bo i tesciowa mi przyniosła i kuzynka mi dała cała paczke tych które nie wykorzystała do swoich maluchów ;) Bratowa mi mowila ze po porodzie pije jeszcze wiecej niż w ciąży ;) Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 No to może być talon na to drugie, jeżeli balony juz masz.:D Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ale jaja , od samego rana siedzię i kombinuje z tym cholernym dogo aż w koncu wpadłam na pomysł wyczyszczenia plików cookies i taram :laola: :laola: :laola: czasami potrafię zrobić coś dobrze :jumpie: Aguś gratuluję :D No i super prezenty :loveu: Tematy też nie moje, ale uczę się na przyszłość :p Chociaż czytając to wolę nie wiedzieć niektórych rzeczy :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 No to może być talon na to drugie, jeżeli balony juz masz. teraz bede brała tabletki i używała 3 "balonów" na raz :D Aguś gratuluję No i super prezenty Tematy też nie moje, ale uczę się na przyszłość Chociaż czytając to wolę nie wiedzieć niektórych rzeczy dziękuje :D no śliczny , sliczny :loveu: się nie spodziewalam :jumpie: To ja po porodzie Ci nie napisze jak bolało :P wczoraj spotkałam sasiadke i mi opowiadała o swoich porodach , myślalam ze jej kopa zasadze :siara: no ale współczuje jej bo nie dosyc ze blizniaki rodziła naturalnie to jeszcze istatnie jej dziecko wazyło 4900 i też siłami natury rodziła :D Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Lepiej pisz, będę się przygotowywać wcześniej :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Ale do tego chyba się nie da przygotować :P Ja jeste głupia i podczytuje na kafeteriach itd jaki to jest ból a sama wiem że co kobieta to iny poród i inne bóle ;) Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 To z okazji naprawienia sobie dogo macie jeszcze Ibri :jumpie: Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 A tak w ogóle to ciesze się, że się podoba. Bo bałam się ze się nie spodoba. ;) a spróbuj nie uzupełniać! Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Podoba się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale wciry powinnas dostać ! bo to drogie na pewno było ! będe uzupełniać :jumpie: ale pierwszej strony nie uzupełnie :( tam jest miejsce na pierwsze zdjęcie usg a mi pan doktor nie dał :( a na koncu książeczki jest taka fajna kieszonka na płyte z fotografiami dzidzi :jumpie: Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 To doktor powinien dostać w ciry a nie ja :p nie wiem co tam jest, nie paczalam :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Doktor za brak zdjęcia a Ty za drogie prezenty :P Wiem wiem bo było zalaminowane :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Nie były takie drogie :> Dobra dobra , ja swoje wiem :P zawsze mi sie takie albumy podobały , bo ja senstymentalna jestem :D ale nie aż tak jak moja bratowa która zostawiła sobie nawet Stasia pempek który mu odpadł :P Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Hahahahaha też mnie to obrzydziło i chyba raczej nie będę sobie tego zostawiać :P zostawie sobie urodzone łożysko :D Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Kupisz sobie szminke, to wystarczy. :p Quote
Recommended Posts