Małgonia Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ja do szpitala kupiłam zele pod prysznic, do hig intymnej te malutkie :) 2-4zł a nie zajmowało duzo miejsca, spakowałam od razu i przyjamniej pamietałam :) Ja wziełam jeszcze balsam do ciała, ale lezałamjeszcze w ciazy kilka dni i jak sie kąpałam tam to woda mi tak skóre wysuszyła ze az piekła. Po porodzie juz prysznica w szpitalu nie brałam porzadnego tylko jakos tam probowałam sie pochalapac :D A szampon- są takie suche w sprayu, jak komus bardzo przeszkadza niemycie ich bo sie przetłuszczaja szybko, np ja :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Czasami mi cos tam wyskakje jakas reklama ale zawsze moge zainstalować Adblockera , tylko ze skad ja miała bym miec wirusa jak ja formata mialam rbionego w niedziele :( Ja też ze wsi nie jestem :P Własnie tak myslalam ze w sobote jak pojde na miasto to wejde do rossmana , tam sa takie małe buteleczki żeli szamponów past do zebow i pokupie po sztuce , po co zabierać całe butle niepotrzebnie .... a włosy strasznie mi sie przetłuszczają a myc ich nie nawidze :P Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Qużwa jak ja mam się golić nie na głowie :P bo na głowie nie wchodzi w gre :P to chora jestem :P nic quźwa nie widze przez brzuch haha Quote
Małgonia Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 spoko, w szpitalu golą :D znaczy możesz sobie nie zyczyc, ale te babki z ktorymi leżałam na patologii nie miały nic przeciwko, oprócz jednej co i tak cesarke miala jednak miec bo nie mogli jej cisnienia zbic z zatrucia ciazowego i jednak CC Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 No bo w sumie do cesarki po co golić , a ja wole zebym w domu dostala skurczy to sie wtedy na swierzo ogole i nic mi tam robic nie beda musieli zboki jedne :P Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Weź juz się wykluj bo mam dość już tych tematów xd a to ze dwa miesiące jeszcze :p miesiąc do porodu i miesiąc po porodzie będziecie o nim gadać :D Quote
Małgonia Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Patrz Aga, jak to nic nikomu nie pasuje... :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 No własnie :P i nie sadze zeby bym miesiąc do porodu :P dzisiaj mnie kręgosłup napitala i ciale mnie naciska jak by mi sie to drugie chciało :P a to podobno jest oznaka zblizajacego sie porodu :P Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Jakby nie było to ci się zbliża ahah Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 no tak ale to objawy bardzoooo bliskiego , czyli np wieczorem albo jutro :P Quote
Małgonia Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ehe, te myslalam ze nie wytrzymam a tu 2 tyg po na chama rodzilam :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 ale pewnie nie miałaś takich objawów jak ja :P Quote
Małgonia Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 no nie, ale w lutym miałam zagrozenie przedwczesnego porodu hahahaha :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Ja sie bałam całą ciąże że będe miała ryzyko przedwczesneog porodu i bede leżała w szpitalu , ale na sczzescie sie obyło bez tego .... Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Oj Aga na bank jutro albo dziś nie urodzisz :p Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Oscar Patric Hejka ;) Angina No ja tam nie wiem , ale chyba urodze coś słodkiego bo tak mnie głód nacisnął ze wpierdzieliłam 10 biszkoptów 2 marsy i 2 ptasie mleczka :D Quote
Guest wolfheart Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 2 marsy na raz?oj to bardzo słodko... :jumpie: Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Ale te takie wiesz z tesco one są mniejsze :D ale to wszystko zjadłam na raz z ptasim mleczkiem i biszkoptami :D czasami mi sie tak jeśc zachciewa że aż mi słabo i wtedy normalnie pochłaniam wszystko na raz :D Quote
Guest wolfheart Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 porzygałbym się,chociaż ja dużo jem,ale nie tyle słodkiego na raz :megagrin: Quote
Recommended Posts