Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja do szpitala kupiłam zele pod prysznic, do hig intymnej te malutkie :) 2-4zł a nie zajmowało duzo miejsca, spakowałam od razu i przyjamniej pamietałam :)

Ja wziełam jeszcze balsam do ciała, ale lezałamjeszcze w ciazy kilka dni i jak sie kąpałam tam to woda mi tak skóre wysuszyła ze az piekła. Po porodzie juz prysznica w szpitalu nie brałam porzadnego tylko jakos tam probowałam sie pochalapac :D

A szampon- są takie suche w sprayu, jak komus bardzo przeszkadza niemycie ich bo sie przetłuszczaja szybko, np ja :D

Posted

Czasami mi cos tam wyskakje jakas reklama ale zawsze moge zainstalować Adblockera , tylko ze skad ja miała bym miec wirusa jak ja formata mialam rbionego w niedziele :(

Ja też ze wsi nie jestem :P

Własnie tak myslalam ze w sobote jak pojde na miasto to wejde do rossmana , tam sa takie małe buteleczki żeli szamponów past do zebow i pokupie po sztuce , po co zabierać całe butle niepotrzebnie ....

a włosy strasznie mi sie przetłuszczają a myc ich nie nawidze :P

Posted

spoko, w szpitalu golą :D znaczy możesz sobie nie zyczyc, ale te babki z ktorymi leżałam na patologii nie miały nic przeciwko, oprócz jednej co i tak cesarke miala jednak miec bo nie mogli jej cisnienia zbic z zatrucia ciazowego i jednak CC

Posted

No własnie :P

i nie sadze zeby bym miesiąc do porodu :P dzisiaj mnie kręgosłup napitala i ciale mnie naciska jak by mi sie to drugie chciało :P a to podobno jest oznaka zblizajacego sie porodu :P

Posted

Oscar Patric

Hejka ;)

Angina

No ja tam nie wiem , ale chyba urodze coś słodkiego bo tak mnie głód nacisnął ze wpierdzieliłam 10 biszkoptów 2 marsy i 2 ptasie mleczka :D

Guest wolfheart
Posted

2 marsy na raz?oj to bardzo słodko... :jumpie:

Posted

Ale te takie wiesz z tesco one są mniejsze :D ale to wszystko zjadłam na raz z ptasim mleczkiem i biszkoptami :D

czasami mi sie tak jeśc zachciewa że aż mi słabo i wtedy normalnie pochłaniam wszystko na raz :D

Guest wolfheart
Posted

porzygałbym się,chociaż ja dużo jem,ale nie tyle słodkiego na raz :megagrin: