Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laseczki ;) Pokulała się pokulała i wróciła tak obładowana że prawie w samochodzie miejsca brakło buhahahaha i weszłam tutaj w nadziei ze wszystko działa a tu dupa , dalej bez zmian grrrrr no ale ide sobie jakaś bułke na kolacje zrobić i zaraz do was wracam :D

Posted

Wróciłam hehe

ano kupiłam same "dziecięce akcesoria " w sensie

- laktator
- 4 butelki
- przewijak
- wielką poduche do karmienia
- wanienke na stelarzu :D uj że już mam jedną ....

ale dałam za to wszystko ( a wszystko firmowe ) .... 110 zł :D ja to umiem kupować :P

Byłam w galerii ale tam to nic poza szaliko apaszką dla mamy w sumie nic nie kupiłam , a te wszystkie rzeczy odkupiłam od kuzynki :D
dobrze jest mieć nadzianą kuzynke która robiąc miejsce w domu wysprzedaje wszystko za pół darmo , normalnie za samą poduche do karmienia zapłaciła bym 120 zł o laktatorze nie wspomne a mieć musze bo mam zamiar ściągac pokarm i karmić dziecko z butelki od czasu do czasu zeby pozniej nie okazało się ze mi z butelki pić nie chce jak wróce do pracy ;)

Posted

Nakładki silikonowe też mi kuzynka dała ale to juz tak w gratisie , dwa rodzaje z avent-u i z lovi , mówiła ze jak chce to mam brac bo jej sie przydały a jak nie chce to mam wywalić ale zostawiłam bo sa w idealny stanie a moze mi się przydają , podgrzewacz te ma do sprzedania ale nie brałam bo nie wiem czy takie coś sie w ogóle przydaje ale w razie co to nadal moge od niej kupić i kusi mnie to nosidło na ramiona , dzisiaj w galerii dziewczyna chodziła z takim maluszkiem w takim nosidle i widac ze wygodne ale tak mysle gdzie ja zimą bede z tym chodzić a jak sie cieplo zrobi to juz bedzie za małe ....

Posted

Zimą Fabian będzie za mały dla takiego nosidełka. Do nosidełka, dziecko musi trzymać sztywno główkę ;)

Maluszka można nosić tylko w chustach :)

Aaaaaaaa, kup sobie wkładki do staników ;)

Bo jak Ci mleko będzie ciekło, to będziesz miała wszystko mokre :evil_lol:

Posted

Zimą Fabian będzie za mały dla takiego nosidełka. Do nosidełka, dziecko musi trzymać sztywno główkę ;)
Maluszka można nosić tylko w chustach :)

Aaaaaaaa, kup sobie wkładki do staników ;)
Bo jak Ci mleko będzie ciekło, to będziesz miała wszystko mokre :evil_lol:

Hmmm w sumie fakt , to moze jednak sie na to nosidło skusze :D

Mam mam wkładki laktacyjne całe pudło ale oczywiscie wiedziałam ze mam kupić z Johnsona bo sa fajnie profilowane a mam nie brac z BabyOne bo się zwijają i dziwnie cycki wyglądają i co ?? weszłam do sklepu nie spojrzałam na firme tylko na kolor pudełka i wzięłam te z BabyOne .... trudno , się wykorzysta hehe
Posted

Ja miałam z NUKa ;)

Tylko pamiętaj, że w takim nosidełku, dziecko musi mieć nóżki rozkraczone na maksa. Tak żeby Cię obejmowało nóżkami. One nie mogą zwisać :lookarou:

Czyli ta część między nóżkami dziecka, musi być na tyle szeroka, żeby automatycznie dziecko miało nóżki "na żabkę" :)