angineuuka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 mi też chyba wróciło do normy :laugh2_2: chodzi listonosz u ciebie jutro? :megagrin: Quote
*Magda* Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 chodzi listonosz u ciebie jutro? :megagrin: Coś Ty jej znowu posłała? :grins: Quote
angineuuka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 to co miałam :laugh2_2: miało dziś dojść, ale jak to PP :siara: :siara: A ja nie lubię jak rzeczy leżą na poczcie bo mam nerwa zawsze :look3: Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Pewnie z całego dogo tylko mi nic nie działa :[ Hmmm trudno stwierdzić ale powinien chyba chodzić chociaż pewności nie mam :D Quote
marta1624 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Aga mnie nie działało, a teraz w większości się naprawiło ;) Poczekaj :) Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 u mnie na razie wszystko działa,pewnie dopiero zacznie nie działać Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 ja czekam i na razie jestem cierpliwa ;) a teraz ide spać bo coś dzisiaj w ogóle zamulony dzień jest ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 a teraz ide spać bo coś dzisiaj w ogóle zamulony dzień jest ;) dobranoc ;) Mnie też muli i też idę :sleep2: :sleep: Quote
*Monia* Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Też nie pamiętam nazwy tego badania, w ogóle już mało co pamiętam :megagrin: Jak tam Aga, poturlałaś się gdzieś dzisiaj? :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 to co miałam :laugh2_2: miało dziś dojść, ale jak to PP :siara: :siara: A ja nie lubię jak rzeczy leżą na poczcie bo mam nerwa zawsze :look3: co ja? :megagrin: Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Hejka laseczki ;) Pokulała się pokulała i wróciła tak obładowana że prawie w samochodzie miejsca brakło buhahahaha i weszłam tutaj w nadziei ze wszystko działa a tu dupa , dalej bez zmian grrrrr no ale ide sobie jakaś bułke na kolacje zrobić i zaraz do was wracam :D Quote
marta1624 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Czekamy :) Kolejna zakupocholiczka :D A ty co kupiłaś? ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Wróciłam hehe ano kupiłam same "dziecięce akcesoria " w sensie - laktator - 4 butelki - przewijak - wielką poduche do karmienia - wanienke na stelarzu :D uj że już mam jedną .... ale dałam za to wszystko ( a wszystko firmowe ) .... 110 zł :D ja to umiem kupować :P Byłam w galerii ale tam to nic poza szaliko apaszką dla mamy w sumie nic nie kupiłam , a te wszystkie rzeczy odkupiłam od kuzynki :D dobrze jest mieć nadzianą kuzynke która robiąc miejsce w domu wysprzedaje wszystko za pół darmo , normalnie za samą poduche do karmienia zapłaciła bym 120 zł o laktatorze nie wspomne a mieć musze bo mam zamiar ściągac pokarm i karmić dziecko z butelki od czasu do czasu zeby pozniej nie okazało się ze mi z butelki pić nie chce jak wróce do pracy ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 To nie wracaj do pracy ahaha A Ty mnie będziesz utrzymywać :P Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Tak w razie "w", to kup sobie nakładki na sutki ;) A podgrzewacz do mleka kupujesz? Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Nakładki silikonowe też mi kuzynka dała ale to juz tak w gratisie , dwa rodzaje z avent-u i z lovi , mówiła ze jak chce to mam brac bo jej sie przydały a jak nie chce to mam wywalić ale zostawiłam bo sa w idealny stanie a moze mi się przydają , podgrzewacz te ma do sprzedania ale nie brałam bo nie wiem czy takie coś sie w ogóle przydaje ale w razie co to nadal moge od niej kupić i kusi mnie to nosidło na ramiona , dzisiaj w galerii dziewczyna chodziła z takim maluszkiem w takim nosidle i widac ze wygodne ale tak mysle gdzie ja zimą bede z tym chodzić a jak sie cieplo zrobi to juz bedzie za małe .... Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zimą Fabian będzie za mały dla takiego nosidełka. Do nosidełka, dziecko musi trzymać sztywno główkę ;) Maluszka można nosić tylko w chustach :) Aaaaaaaa, kup sobie wkładki do staników ;) Bo jak Ci mleko będzie ciekło, to będziesz miała wszystko mokre :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Zimą Fabian będzie za mały dla takiego nosidełka. Do nosidełka, dziecko musi trzymać sztywno główkę ;) Maluszka można nosić tylko w chustach :) Aaaaaaaa, kup sobie wkładki do staników ;) Bo jak Ci mleko będzie ciekło, to będziesz miała wszystko mokre :evil_lol: Hmmm w sumie fakt , to moze jednak sie na to nosidło skusze :D Mam mam wkładki laktacyjne całe pudło ale oczywiscie wiedziałam ze mam kupić z Johnsona bo sa fajnie profilowane a mam nie brac z BabyOne bo się zwijają i dziwnie cycki wyglądają i co ?? weszłam do sklepu nie spojrzałam na firme tylko na kolor pudełka i wzięłam te z BabyOne .... trudno , się wykorzysta hehe Quote
*Magda* Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ja miałam z NUKa ;) Tylko pamiętaj, że w takim nosidełku, dziecko musi mieć nóżki rozkraczone na maksa. Tak żeby Cię obejmowało nóżkami. One nie mogą zwisać :lookarou: Czyli ta część między nóżkami dziecka, musi być na tyle szeroka, żeby automatycznie dziecko miało nóżki "na żabkę" :) Quote
Recommended Posts