Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To i tak ma więcej atrakcji niż nasze psy od kiedy jestem w ciąży , ewentualnie od czasu do czasu w niedziele mają spacer a w tygodniu w ogóle  :huh:

To akurat tylko i wyłącznie Wasza wina :eviltong:

Posted

Jak tam lapek??

Wszystko poszło ok ;) pół godzinki i format zrobiony  :laugh2_2: zdjęcia też mam ale już dzisiaj ich nie dodam bo musze poinstalować programy ;)

Hejka dziewczyny ;) Śliczne zdjęcia :loveu: Moje psiaki bawią się ze sobą, niekiedy mają focha ale ogólnie wieczorem jest bieganie i tarmoszenie ;)

Hello ;)

Bo Ty masz psy a nie leniwce tak jak Qwendi :P

Posted

Ja sobie mogę wychodzić , one to w doopie mają , a Qwendi to juz w ogole jest powalona , siedze sobie wygodnie na tapczanie , słysze rąbanie do bramki , ide , otwieram jej drzwi , patrze a ona leży sobie w najlepsze na środku podwórka , mówie do niej " idziesz czy nie ?" i tak z 5 razy a ona nic , patrzy sie i leży , no to odwracam się , zamykam za sobą drzwi , siadam na taoczanie a ta wali znowu w bramke  :stupid: para poszła mi z uszu , ciśnienie skoczyło do 200stu , ale nie wstałam i nie otwarłam , wreszcie zrezygnowała , no głupie myśli że idiotke ma przed sobą  :lmaa:

Posted

Hahaha Qwendi to ma pomysły :D

z tą bramką to jak kot... :D wejdę - a może jednak nie, ale otwórz - rozmyśliłem się :D

Czasami to jest nawet zabawne , ale tylko czasami  :stormy-sad:

Posted

Mógł by mi ktoś wyjaśnić dlaczego jak skopiuje zdjęcia i je obejrze przy czym te poziome przestawie na pion to mi one znikają ? przeciez szału idzie dostać , dopiero jak je obróciłam i zapisalam w photoscape to pozostały na dysku , rynce opadają  :wacko:

Posted

Hejka Aguś ;) Ja ci nie pomogę, zbytnio geniuszem jestem :D

Kiedyś też mi się tak robiło ale nie pamietam jak to naprawiłam ;)

dobry :jumpie:

Noooooo hello  :jumpie: