*Magda* Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ale zawsze to choć chwilka dziennie ;) A Tora nie ma nikogo "na stałe" :( Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Torka się bardziej wybiega , wybawi biegajac za piłką i patykami a Neron niedosyc ze z Qwendi sie nie pobawi to jeszcze zabawek nie lubi ;) Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Teraz nie biega za dużo, bo martwią mnie te jej łapy :( Więc tylko normalne spacerki i wczoraj wyjątkowo wypad nad jezioro, póki pogoda ładna ;) Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 To i tak ma więcej atrakcji niż nasze psy od kiedy jestem w ciąży , ewentualnie od czasu do czasu w niedziele mają spacer a w tygodniu w ogóle :huh: Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 To i tak ma więcej atrakcji niż nasze psy od kiedy jestem w ciąży , ewentualnie od czasu do czasu w niedziele mają spacer a w tygodniu w ogóle :huh: To akurat tylko i wyłącznie Wasza wina :eviltong: Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Moja nie , Sebastiana :P zamiast siedziec przed kompem poszedł by z psami , ale po co :P Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 No to mamy jego winę ;) A teraz ja znikam do sklepu, a potem do Zosi i jej mamy na kawę ;) Pa, pa :) Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Ja też uciekam , jak uda sie sformatować lapka zamiast go zepsuć to wieczorem sie tutaj zjawie hehe ;) Quote
marta1624 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Hejka dziewczyny ;) Śliczne zdjęcia :loveu: Moje psiaki bawią się ze sobą, niekiedy mają focha ale ogólnie wieczorem jest bieganie i tarmoszenie ;) Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Jak tam lapek?? Wszystko poszło ok ;) pół godzinki i format zrobiony :laugh2_2: zdjęcia też mam ale już dzisiaj ich nie dodam bo musze poinstalować programy ;) Hejka dziewczyny ;) Śliczne zdjęcia :loveu: Moje psiaki bawią się ze sobą, niekiedy mają focha ale ogólnie wieczorem jest bieganie i tarmoszenie ;) Hello ;) Bo Ty masz psy a nie leniwce tak jak Qwendi :P Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Moje też , zwłaszcza rano o 6stej jak ja chce spać a Qwendi drze pape sama nie wie czego :lmaa: Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Jakie czary , zgrałam zdjęcia z aparatu na laptopa , było ich 10 , co je obejrzę to 5 znika , skopiuje od nowa , obejrze je i znowu to samo :look3: Quote
marta1624 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Moje też wariaty, wystarczy przechodzący człowiek i już się drą :/ Póki ukochana pańcia nie wyjdzie :diabloti: Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Ja sobie mogę wychodzić , one to w doopie mają , a Qwendi to juz w ogole jest powalona , siedze sobie wygodnie na tapczanie , słysze rąbanie do bramki , ide , otwieram jej drzwi , patrze a ona leży sobie w najlepsze na środku podwórka , mówie do niej " idziesz czy nie ?" i tak z 5 razy a ona nic , patrzy sie i leży , no to odwracam się , zamykam za sobą drzwi , siadam na taoczanie a ta wali znowu w bramke :stupid: para poszła mi z uszu , ciśnienie skoczyło do 200stu , ale nie wstałam i nie otwarłam , wreszcie zrezygnowała , no głupie myśli że idiotke ma przed sobą :lmaa: Quote
Pani Profesor Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 z tą bramką to jak kot... :D wejdę - a może jednak nie, ale otwórz - rozmyśliłem się :D Quote
łamAga Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Hahaha Qwendi to ma pomysły :D z tą bramką to jak kot... :D wejdę - a może jednak nie, ale otwórz - rozmyśliłem się :D Czasami to jest nawet zabawne , ale tylko czasami :stormy-sad: Quote
łamAga Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Mógł by mi ktoś wyjaśnić dlaczego jak skopiuje zdjęcia i je obejrze przy czym te poziome przestawie na pion to mi one znikają ? przeciez szału idzie dostać , dopiero jak je obróciłam i zapisalam w photoscape to pozostały na dysku , rynce opadają :wacko: Quote
marta1624 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Hejka Aguś ;) Ja ci nie pomogę, zbytnio geniuszem jestem :D Quote
łamAga Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Hejka Aguś ;) Ja ci nie pomogę, zbytnio geniuszem jestem :D Kiedyś też mi się tak robiło ale nie pamietam jak to naprawiłam ;) dobry :jumpie: Noooooo hello :jumpie: Quote
Recommended Posts