Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']jakoś bede musiała dac rade ;)

i pewnie do dzisiaj mleka nie lubisz ? ja tam mleko lubię pod każdą postacią :lol:[/QUOTE]
Nienawidzę mleka takiego nalanego do szklanki, w życiu nie wypiję. Kakao też odpada. Jedynie jeśli mleko jest składnikiem czegoś, i to w małej ilości, to może przełknę ;)

Guest wolfheart
Posted

dla mnie samo mleko,nie jest zbyt smaczne,ale kakao uwielbiam:loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Nienawidzę mleka takiego nalanego do szklanki, w życiu nie wypiję. Kakao też odpada. Jedynie jeśli mleko jest składnikiem czegoś, i to w małej ilości, to może przełknę ;)[/QUOTE]

ja tam lubie i zimne i ciepłe i samo i z kakako i w budyniu itd :evil_lol:

[quote name='Angi']kiedy jest wystawa w Kaliszu?[/QUOTE]

Jakoś we Wrzesniu ale nie pamietam którego ;)
[quote name='marta.k9080']dla mnie samo mleko,nie jest zbyt smaczne,ale kakao uwielbiam:loveu:[/QUOTE]

w kakao to uwielbiam kożuchy , zawsze czekałam aż mi się zrobi i zjadałam haha :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

w kakao to uwielbiam kożuchy , zawsze czekałam aż mi się zrobi i zjadałam haha :evil_lol:[/QUOTE]

fuj:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

no coś Ty,ja ciągle wypijam kakao:p a zawsze robię takie gęste :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']no coś Ty,ja ciągle wypijam kakao:p a zawsze robię takie gęste :diabloti:[/QUOTE]

ja jakoś nie pomyślałam nawet żeby sobie zrobić :evil_lol:

[quote name='Angi']jak we wrzesniu to nie :roll:[/QUOTE]

to w weekend będzie przecież :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']ale nie chodzi mi o to, mamy zamiar zrobić w wakacje trip na jakąś wystawe/zawody.. ale nie wiem gdzie:diabloti:[/QUOTE]

ej a mi sie chyba coś poje...o , bo wystawa w Kaliszu w tym roku już była a jeszcze września nie ma :oops:

Posted

[quote name='Angi']chodzi mi o przyszły rok :p
miało być WDS ale to qwa będzie w czerwcu :mdleje:[/QUOTE]

No własnie sprawdziłam i Kalisz też jest w czerwcu :cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']
i pewnie do dzisiaj mleka nie lubisz ? ja tam mleko lubię pod każdą postacią :lol:[/QUOTE]

Ja też :loveu:

[quote name='dOgLoV']Pycha :loveu: ale kakao to ja chyba z 5 lat nie piłam :roll:[/QUOTE]

Ja piłam kakao w zeszłym tygodniu :eviltong:
Zrobiłam Theosiowi, ale on nie lubi i ja musiałam wypić :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']ja tam lubie i zimne i ciepłe i samo i z kakako i w budyniu itd :evil_lol:
[/QUOTE]

Ja też wypiję każde mleko :)

P.S.
Pamięć mi odświeżyłaś ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak podrośnie to mleko polubi pewnie , dzieciaki zazwyczaj za mlekiem nie przepadają :shake:[/QUOTE]

Ale Theoś mleko lubi ;) Wręcz uwielbia :)
Tylko kakao mu nie smakuje :roll:

Posted

Ja też uwielbiam mleko, ale mogę pić tylko te bez laktozy bo jej nie toleruję :-( Jest lekko słodkie, ma inny kolor, ale mi mega smakuje :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Theoś jest inny.........
............po cioci :diabloti:[/QUOTE]

Ale że ciekawe po jakiej :siara:

[quote name='Angi']mam to samo ;)[/QUOTE]

ja na szczescie nie :lol:

[quote name='Baski_Kropka']Cześć! Nie mam siły ndrabiać więc tylko się przywitam zaznacze, że żyje i odwiedzam :D[/QUOTE]

Witamy , witamy :lol:

[quote name='Aleksandra95']Ejj, Aga ale dziecko jak ma swój pokój, to swój a nie z rodzicami ;p Margareta ma śliczny według mnie oczywiście :P[/QUOTE]

fabian z czasem też pewnie będzie miał swój pokoik , ale to potrwa ;)

[quote name='vege*']Ja też uwielbiam mleko, ale mogę pić tylko te bez laktozy bo jej nie toleruję :-( Jest lekko słodkie, ma inny kolor, ale mi mega smakuje :loveu:[/QUOTE]

Takiego to nie próbowałam :shake: