łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Oj tam, ty chociaż nie będziesz się nudzić :eviltong:[/QUOTE] No i na to czekam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']No i na to czekam :evil_lol:[/QUOTE] Poczekaj aż będziesz miała dość :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Poczekaj aż będziesz miała dość :D[/QUOTE] Własnego dziecka ma się dość na kilka sekund ;) A jak taki maluch się uśmiechnie albo wyciągnie rączki, to cała złość przechodzi :loveu: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']Własnego dziecka ma się dość na kilka sekund ;) A jak taki maluch się uśmiechnie albo wyciągnie rączki, to cała złość przechodzi :loveu:[/QUOTE] W to nie wątpię ;) Ale maleństwo to 24h/dobę bycie w pogotowiu, można paść ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Poczekaj aż będziesz miała dość :D[/QUOTE] Chwilami to na pewno :lol: [quote name='magdabroy']Własnego dziecka ma się dość na kilka sekund ;) A jak taki maluch się uśmiechnie albo wyciągnie rączki, to cała złość przechodzi :loveu:[/QUOTE] Już sie nie mogę tego uśmiechu doczekać :loveu: [quote name='marta1624']W to nie wątpię ;) Ale maleństwo to 24h/dobę bycie w pogotowiu, można paść ;)[/QUOTE] Jak jest jedno to jeszcze nie jest tak źle :lol: chyba :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Chyba :D Nie no nie mam to nie wiem, mogę tylko podejrzewać i z obserwacji ;) Pewnie nieraz jest się zmęczonym, ale jak ma się kogoś do pomocy to pewnie jest łatwiej ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Chyba :D Nie no nie mam to nie wiem, mogę tylko podejrzewać i z obserwacji ;) Pewnie nieraz jest się zmęczonym, ale jak ma się kogoś do pomocy to pewnie jest łatwiej ;)[/QUOTE] pewnie tak ;) a ja wlasnie wróciłam z galerii bo mnie olśniło że ja nie mam czarnej bluzki w którą bym się zmieściła , miałam 2 dni na kupno i o dziwo zajęło mi to jakieś 15 min :crazyeye: chyba musiałam mieć dobry dzien bo tak łaże i szukam i nic nie mogę na siebie miesiacami dostać :lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Aga zaszalałaś- 15 minut? :-o Ja to zawsze po sklepach długo szukam ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Aga zaszalałaś- 15 minut? :-o Ja to zawsze po sklepach długo szukam ;)[/QUOTE] sama byłam w szoku :crazyeye: no ale wiesz , przycisnieta do muru byłam , jak bym nie kupiła dzisiaj musiała bym kupić jutro , najpóźniej wiec brałam co było :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Magda , odświeżam Ci pamięć :evil_lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-88Et916V-AY/U-eRyboYT6I/AAAAAAAACfA/pSn4TIY768s/w391-h587-no/DSC08690.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-BGZAtY-gFJ0/U-eRydV52jI/AAAAAAAACe8/i6b02zBdINw/w391-h587-no/DSC08692.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-hMQSG7ifvEg/U-eRyegkQeI/AAAAAAAACfE/rfkHkcuuhqQ/w391-h587-no/DSC08695.JPG[/IMG] :loveu: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Ale świetne rzeczy :loveu:[/QUOTE] wiadomo :loveu: i to dostarczone do rąk własnych :lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']Własnego dziecka ma się dość na kilka sekund ;) A jak taki maluch się uśmiechnie albo wyciągnie rączki, to cała złość przechodzi :loveu:[/QUOTE] Oj taaak. Kiedys Hanke chciała uspac i sama iść spac, 6 rano a ona w najlepsze się rozgadała i ani myśli spać, ja juz ledwo patrze na nią ( w bujaku obok lóżka byla, w naszym lezec nie lubi jakos i zawsze rano dosypia w bujaczku ). Łzy w oczach juz miałam, bo pol nocy nie spałam, ta na zmiane ryczy i gaworzy. Podniosłam sie, spojrzałam na nią z TAKIM wyrzutem a ona sie uśmiechnęła.... :loveu: no kurcze... wiec poszlam kawy sobie zrobivc i juz nie spałyśmy :D Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Uwielbiam ciuszki i rzeczy dla Dzieciaczkow:loveu: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']wiadomo :loveu: i to dostarczone do rąk własnych :lol:[/QUOTE] Nawet wiem przez kogo :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='Panna Cotta']Oj taaak. Kiedys Hanke chciała uspac i sama iść spac, 6 rano a ona w najlepsze się rozgadała i ani myśli spać, ja juz ledwo patrze na nią ( w bujaku obok lóżka byla, w naszym lezec nie lubi jakos i zawsze rano dosypia w bujaczku ). Łzy w oczach juz miałam, bo pol nocy nie spałam, ta na zmiane ryczy i gaworzy. Podniosłam sie, spojrzałam na nią z TAKIM wyrzutem a ona sie uśmiechnęła.... :loveu: no kurcze... wiec poszlam kawy sobie zrobivc i juz nie spałyśmy :D[/QUOTE] hahahaha , ciekawe jak to u mnie będzie wyglądało :lol: mam nadzieje że wda się w mamusie i będzie śpiochem :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']Uwielbiam ciuszki i rzeczy dla Dzieciaczkow:loveu:[/QUOTE] ja też :loveu: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Z tym śpiochem to nie za dobrze ci? :D[/QUOTE] No co ? , ja podobno byłam tak spokojnym dzieckiem że nie płakałam nawet jak miałam pełna pieluszkę i jak byłam głodna :lol: a jak znajomi przychodzili do rodziców to nie chcieli uwierzyć że dziecko małe mają w domu :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']No co ? , ja podobno byłam tak spokojnym dzieckiem że nie płakałam nawet jak miałam pełna pieluszkę i jak byłam głodna :lol: a jak znajomi przychodzili do rodziców to nie chcieli uwierzyć że dziecko małe mają w domu :evil_lol:[/QUOTE] To byłaś idealnym dzieckiem ;) Ja też problemów ponoć mało sprawiałam (oprócz tego że byłam karmiona na śpiąco, bo mleka nie chciałam nigdy :D) Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 a ja od początku mojego życia byłam nerwusem:diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']To byłaś idealnym dzieckiem ;) Ja też problemów ponoć mało sprawiałam (oprócz tego że byłam karmiona na śpiąco, bo mleka nie chciałam nigdy :D)[/QUOTE] karmienia to ja się boję najbardziej , bo dzieci lubią się zachłystywać , wiec nie wiem jak Twoja mama to robiła i na śpiąco Cię karmiła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']karmienia to ja się boję najbardziej , bo dzieci lubią się zachłystywać , wiec nie wiem jak Twoja mama to robiła i na śpiąco Cię karmiła :evil_lol:[/QUOTE] Ja ją podziwiam jak cierpliwość miała :D Ale co mi mleko chciała dać do picia to wszystko wypluwałam, więc tylko na śpiąco mogli mnie karmić :D Nie martw się na zapas, będzie dobrze ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Ja ją podziwiam jak cierpliwość miała :D Ale co mi mleko chciała dać do picia to wszystko wypluwałam, więc tylko na śpiąco mogli mnie karmić :D Nie martw się na zapas, będzie dobrze ;)[/QUOTE] jakoś bede musiała dac rade ;) i pewnie do dzisiaj mleka nie lubisz ? ja tam mleko lubię pod każdą postacią :lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Hanka jak sie zachlysnie tp tylko odetkam dzioba od butli, kaszlnie i karmie dalej :) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='Panna Cotta']Hanka jak sie zachlysnie tp tylko odetkam dzioba od butli, kaszlnie i karmie dalej :)[/QUOTE] No niby tak ale ja pewnie za każdym razem najpierw zawału dostanę :evil_lol: Quote
Recommended Posts