łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']A tu będzie niespodzianka i Aga urodzi bliźniaki :evil_lol: Chłopca i dziewczynkę :)[/QUOTE] To na pewnie nie :shake: [quote name='Ty$ka']W takim razie czekamy na jutro. Zżera mnie ciekawość. Ile fotek :D Ale pobojowisko straszne, smutny widok :([/QUOTE] Ano natura postanowiła przerzedzić las :roll: [quote name='*Monia*']Ja obstawiałam chłopaka - równowaga w przyrodzie musi być a dużo dziewczyn się urodziło ;) Wstałam skoro świt bo zgłodniałam, więc wpadam życzyć miłego dnia :)[/QUOTE] taaa równowaga musi być m u mnie w rodzinie jeżeli chodzi o rodzeństwo są same dziewczyni , teraz u brata będzie Staś więc czas na kolejnych chłopców :evil_lol: [quote name='marta1624']Hejka Aguś ;)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy']Hej Agnieszko :) Znasz płeć? :diabloti:[/QUOTE] Hejjjj ;) Nie znam :-( nic nie wiem więcej niż przed wizytą , więcej masz na Pw ;) [quote name='marta.k9080']siemka :p[/QUOTE] Oooo hello , wreszcie oddali Ci kompa :multi::loveu: Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='dOgLoV'] Nie znam :-( nic nie wiem więcej niż przed wizytą , więcej masz na Pw ;) [/QUOTE] Wiem :) Quote
Guest wolfheart Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='dOgLoV'] Oooo hello , wreszcie oddali Ci kompa :multi::loveu:[/QUOTE] i dają mu całe pół roku "życia" :diabloti: Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='Aleksandra95']A nam więcej nie napiszesz ? :([/QUOTE] ogólnie jest wszystko ok poza tym że mam lekkie skurcze macicy i za dużo przytyłam bo całe 3 kg , ja chyba w ogóle bym musiała nie jeść w takim razie :roll: w środe ide do mam nadzieję bardziej normalnego lekarza to może dowiem się coś więcej ;) [quote name='marta1624']Ja i tak wiem że dziewczynka :D[/QUOTE] A ja tam nic nie wiem :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Bo ty nawet o ciąży nie wiedziałaś wtedy kiedy ja już wiedziałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='marta1624']Bo ty nawet o ciąży nie wiedziałaś wtedy kiedy ja już wiedziałam :eviltong:[/QUOTE] Ja i tak wiedziałam prędzej :eviltong: Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='marta1624']Bo ty nawet o ciąży nie wiedziałaś wtedy kiedy ja już wiedziałam :eviltong:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ja i tak wiedziałam prędzej :eviltong:[/QUOTE] Ja jeszcze jej nie czuje :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)[/QUOTE] dziekuje :calus: Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja jeszcze jej nie czuje :eviltong: [/QUOTE] Jak Cię będzie kopać po żebrach albo po pęcherzu, to wtedy poczujesz :diabloti: Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']Jak Cię będzie kopać po żebrach albo po pęcherzu, to wtedy poczujesz :diabloti:[/QUOTE] Już za tydzien powinno kopać , a może już kopie tylko ja myśle ze to jakies inne cuda :evil_lol: Taki sliniaczek za całe 1 zł brat dzisiaj kupił Stasiowi :loveu: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/--gQUeT_qHQU/U6hanK3cUpI/AAAAAAAABqo/mAf8ziNPJgw/w440-h587-no/DSC_8027.jpg[/IMG] a ja za całe 1zł 78gr kupiłam mu diabełkowe śpiochy :evil_lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-YSkzoOW_QUw/U6hamzK73wI/AAAAAAAABqk/erwTa4iXzU0/w440-h587-no/DSC_8028.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Śliczne :loveu: Pewnie już Cię tam maltretuje, tylko za małe jeszcze, żeby Ci podokuczać :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']Śliczne :loveu: Pewnie już Cię tam maltretuje, tylko za małe jeszcze, żeby Ci podokuczać :evil_lol:[/QUOTE] w środe Ci powiem jakie jest "małe" bo powiem temu lekarzowi ze ani nie wiem jakie moje dziecko jest duże ile waży jaka płeć i w ogóle , to pewnie mi powie ;) Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 A tutaj jeszcze dowód na to że Marysia jak najbardziej pasuje do naszej jak że "normalnej" rodzinki :loveu: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-2vCSPKlouvk/U6hemEEq46I/AAAAAAAABrA/trGUpzJG92Y/w440-h587-no/CAM00211.jpg[/IMG] Quote
maxishine. Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Eeeej, a ten Onek to co za kaganiec ma? :hmmmm: I co ta córa ma na czole? jajka?:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='Yuki_']Eeeej, a ten Onek to co za kaganiec ma? :hmmmm: I co ta córa ma na czole? jajka?:evil_lol:[/QUOTE] ten Onek to morderca i musi mieć kaganiec :evil_lol: Tez jak zobaczyłam pierwszy raz to zdjęcie ( córki mojej siostry ) to poyslalam ze to jajko :diabloti: a to jakies oczy które sie maskotce odkleiły :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='Aleksandra95']Fajna z niej dziewczynka :loveu:[/QUOTE] dziekuję :loveu: jest słodka ale straszny fochacz z niej :shake: Quote
maxishine. Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='dOgLoV']ten Onek to morderca i musi mieć kaganiec :evil_lol:[/QUOTE] No ale masz takie zdjęcie zbliżenie pyska onka w kagańcu? Bo tak dziwnie w nim wygląda... ;) Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='Yuki_']No ale masz takie zdjęcie zbliżenie pyska onka w kagańcu? Bo tak dziwnie w nim wygląda... ;)[/QUOTE] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-TK3js2GiYmA/U6hjoRZJdRI/AAAAAAAABrY/X4B6cFRrtaQ/w640-h348-no/DSC08023.JPG[/IMG] Quote
maxishine. Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Tak na marginesie, nie myślałaś może o chopo, albo maszer? ;) Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='Yuki_']Tak na marginesie, nie myślałaś może o chopo, albo maszer? ;)[/QUOTE] ja już orzerabiałam kaganiec fizjologiczny , Neron moze miec tylko skórkowe , za duże szkody wyrządza twardymi kagańcami , a ten sprawdza sie u nas świetnie ;) Quote
Recommended Posts