marta1624 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Mnie się kulek nigdy robić nie chciało więc dawałam w pucharki :) Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 a ja kupowałam takie słodkie pyszne wafelki mniaaaam:loveu: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Ja wlasnie te ciemne słodkie wafelki uwielbiam , normalnie u nas u włocha lód kosztuje średni 5 zł ( a jest dużyyyyyyy na prawde ) ale jest w normalnym wafelku a jeśli sie chce w ciemnym to dopłaca się złotówkę , ja zawsze tak robię :loveu: Quote
marta1624 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja wlasnie te ciemne słodkie wafelki uwielbiam , normalnie u nas u włocha lód kosztuje średni 5 zł ( a jest dużyyyyyyy na prawde ) ale jest w normalnym wafelku a jeśli sie chce w ciemnym to dopłaca się złotówkę , ja zawsze tak robię :loveu:[/QUOTE] Ja jutro mam iść na lody z automatu, kręcone, bo już nawet nie pamiętam jak smakują a wszyscy je chwalą na miejście :D Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta1624']Ja jutro mam iść na lody z automatu, kręcone, bo już nawet nie pamiętam jak smakują a wszyscy je chwalą na miejście :D[/QUOTE] ja moze sie w sobotę z siostrą przejdę :diabloti: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']Uwielbiam lody z automatu :loveu:[/QUOTE] chociaż jedna :loveu: Quote
Małgonia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jak kiedyś będziecie w Karpaczu KONIECZNIE idźcie na lody do Sopelka na deptaku głównym.:loveu: od [B]kilkudziesieciu[/B] lat najwspanialsze lody na świecie, polewy robią sami, żadnej sztucznej bitej śmietany. Maszyna stara jak świat, własciciele też zreszta wiekowi, ale lepszych lodów na świecie nie ma :) Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']ja też je lubię:eviltong:[/QUOTE] noooo ja myślę :mad: Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV']chociaż jedna :loveu:[/QUOTE] Najlepsze jakie do tej pory jadłam, to były w Strzelcach Opolskich, jakieś 25 lat temu :evil_lol: W Opolu, w Karmelku są dobre :loveu: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']Najlepsze jakie do tej pory jadłam, to były w Strzelcach Opolskich, jakieś 25 lat temu :evil_lol: W Opolu, w Karmelku są dobre :loveu:[/QUOTE] ooo widzisz , trzeba było mówić jak byłyśmy w Opolu :eviltong: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta1624']Wtedy Magda nie pamiętała :D[/QUOTE] pewnie nie :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV']ooo widzisz , trzeba było mówić jak byłyśmy w Opolu :eviltong:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Wtedy Magda nie pamiętała :D[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']pewnie nie :eviltong:[/QUOTE] Pamiętałam, bo codziennie na nie chodziliśmy :eviltong: Ale sama wiesz Aga, że połowy nie zrobiliśmy, z tego co zamierzałyśmy :roll: Jakby nie było tak gorąco, to byśmy jeszcze na spacer szły ;) A że Bodzian źle znosi takie temp., to nawet na spacer nie poszłyśmy :( Więc wtedy o lodach, nawet nie myślałam :shake: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']Pamiętałam, bo codziennie na nie chodziliśmy :eviltong: Ale sama wiesz Aga, że połowy nie zrobiliśmy, z tego co zamierzałyśmy :roll: Jakby nie było tak gorąco, to byśmy jeszcze na spacer szły ;) A że Bodzian źle znosi takie temp., to nawet na spacer nie poszłyśmy :( Więc wtedy o lodach, nawet nie myślałam :shake:[/QUOTE] wiem wiem , ja też przecierpiałam swoje w tej temperaturze ;) Quote
marta1624 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']Pamiętałam, bo codziennie na nie chodziliśmy :eviltong: Ale sama wiesz Aga, że połowy nie zrobiliśmy, z tego co zamierzałyśmy :roll: Jakby nie było tak gorąco, to byśmy jeszcze na spacer szły ;) A że Bodzian źle znosi takie temp., to nawet na spacer nie poszłyśmy :( Więc wtedy o lodach, nawet nie myślałam :shake:[/QUOTE] Ale masz wymagającego męża ;) Musicie się spotkać bez Bodziana :D Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV']wiem wiem , ja też przecierpiałam swoje w tej temperaturze ;)[/QUOTE] [quote name='marta1624']Ale masz wymagającego męża ;) Musicie się spotkać bez Bodziana :D[/QUOTE] Jeszcze nie ma lata, a on już po niedzielnym leniuchowaniu na słońcu, narzekał :roll: Zresztą, już kiedyś wiozłam go do szpitala, bo dostał udaru i teraz wolę nie ryzykować ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 same problemy z tymi facetami:eviltong: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Ja jak posiedze z pól godzinki na słońcu to jest po mnie , drapie sie jak opętana , wychodzą mi czerwone place itd ;) Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja jak posiedze z pól godzinki na słońcu to jest po mnie , drapie sie jak opętana , wychodzą mi czerwone place itd ;)[/QUOTE] To dodaj do tego ból głowy, dreszcze z zimna, choć na dworze +35 i będziesz się czuła prawie jak Bogdan ;) Quote
marta1624 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja też za słońcem nie przepadam, chyba że nad wodą ;) A poleżeć na słońcu nie umiem ;) Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']To dodaj do tego ból głowy, dreszcze z zimna, choć na dworze +35 i będziesz się czuła prawie jak Bogdan ;)[/QUOTE] na szczescie nigdy tak nie miałam ;) [quote name='marta1624']Ja też za słońcem nie przepadam, chyba że nad wodą ;) A poleżeć na słońcu nie umiem ;)[/QUOTE] ja też nie lubie leżeć na słońcu , juz wolałam iśc na solarium ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 dla mnie słońce to katorga jakaś ,nie opalam się nigdy,nie lubię:roll: Quote
marta1624 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']dla mnie słońce to katorga jakaś ,nie opalam się nigdy,nie lubię:roll:[/QUOTE] Ja też nie lubię. Za to pływać mogę duuuużo (no odkąd mam Kaje to mniej bo mnie ratuje. Za bardzo boli to ratowanie :D) Quote
Recommended Posts