łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Hahaha, nie wytrzymałaś i się wygadałaś :eviltong: Ale kombinujesz przed teściową :diabloti:[/QUOTE] Mama sama sie skapla bo siostra miała identyczne objawy heh a tesciowa by powiedziała tylko ciotce a ciotka tylko temu i temu a pozniej jak by sie okazało ze to nie to , to byśmy My na glupków wyszli ;) Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Widzisz, bo mama jest kobietą i się zna ;) A jak ja Ci to powtarzam od miesiąca, to mi nie wierzyłaś :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Widzisz, bo mama jest kobietą i się zna ;) A jak ja Ci to powtarzam od miesiąca, to mi nie wierzyłaś :mad::eviltong:[/QUOTE] Jej też nie wierze :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Wierzysz, wierzysz :eviltong:[/QUOTE] Juz coraz bardziej ale i tak mam wątpliowści :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Juz coraz bardziej ale i tak mam wątpliowści :eviltong:[/QUOTE] Jeszcze tylko 2 dni i wątpliwości znikną :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Jeszcze tylko 2 dni i wątpliwości znikną :eviltong:[/QUOTE] Juz sie nie mogę doczekac ;) Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja też :grins: I masz mi wysłać sms'ka jak tylko wyjdziesz z gabinetu :mad: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Ja też :grins: I masz mi wysłać sms'ka jak tylko wyjdziesz z gabinetu :mad:[/QUOTE] oczywiście :loveu: ale to troche potrwa bo On przyjmuje miedzy 17sta a 19sta niby ale czasami i do 22giej sie siedzi :roll: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ale i tak będę wiedzieć zanim dojedziesz do domu i napiszesz na dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Ale i tak będę wiedzieć zanim dojedziesz do domu i napiszesz na dogo :eviltong:[/QUOTE] I tak czy tak bym Tobie najpierw priv napisała :loveu: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='dOgLoV']I tak czy tak bym Tobie najpierw priv napisała :loveu:[/QUOTE] Spróbowałabyś tego nie zrobić, to...:mad: Quote
vege* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Cześć :) Tyle czasu mnie na dogo nie było a tu takie wieści :) Aga gratulacje :loveu: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Spróbowałabyś tego nie zrobić, to...:mad:[/QUOTE] wiem wiem , głowe z płucami bym straciła :diabloti: [quote name='vege*']Cześć :) Tyle czasu mnie na dogo nie było a tu takie wieści :) Aga gratulacje :loveu:[/QUOTE] :loveu: podziekuje za dwa dni :lol: [quote name='Angi']ja oficjalnie pogratuluję za 2 dni ;>[/QUOTE] [quote name='vege*']Oj tam szczególik :lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='dOgLoV']wiem wiem , głowe z płucami bym straciła :diabloti: [/QUOTE] I nie tylko :diabloti: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']I nie tylko :diabloti:[/QUOTE] wiem wiem :evil_lol: wiec wole nie ryzykować ;) Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='dOgLoV']wiem wiem :evil_lol: wiec wole nie ryzykować ;)[/QUOTE] Pewnie, gdyby nie fakt, że spotkamy się w Opolu, to byś zaryzykowała :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ojj, Aga kiepsko się zabezpieczalas :D chyba, że to planowany dzidziuś. :) Gratuluję :loveu: Quote
Aleksa. Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 To super :)) ja planuje wybrać się na kierunek położnictwo :)) Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Aleksandra95']To super :)) ja planuje wybrać się na kierunek położnictwo :))[/QUOTE] Jakie fajne plany :) To może ja poczekam z drugą ciążą na Ciebie :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ojj, Aga kiepsko się zabezpieczalas :D chyba, że to planowany dzidziuś. :) Gratuluję :loveu:[/QUOTE] Sie w ogóle nie zabezpieczałam :eviltong: Bee dziekować wkrótce :) [quote name='magdabroy']Olu, planowany :)[/QUOTE] Tak mozna to nazwać planowaną wpadką :evil_lol: bo to nie do konca miało byc teraz :eviltong: [quote name='Aleksandra95']To super :)) ja planuje wybrać się na kierunek położnictwo :))[/QUOTE] Super plany :loveu: [quote name='magdabroy']Jakie fajne plany :) To może ja poczekam z drugą ciążą na Ciebie :evil_lol:[/QUOTE] yhymmm i na bank edziesz rodziła w Polsce :eviltong: Quote
Recommended Posts