Oscar Patric Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Mam to samo :roll: Moja jak chce kagan ściągnąć to się ocieka o mnie. Robi to też jak jest strasznie mokra, więc po takiej wyprawie wracam cała mokra jakbym się posikała (bo włazi między nogi) :loveu:[/QUOTE] Synek,jak chce ściągnąć kaganiec to albo o ławkę albo o kija albo mu jego łapa pomaga się go pozbyć(a potem jaki jest dumny z siebie:evil_lol:),w tedy wstrętna Pańcia na nowo zakłada:diabloti: i zabawa na nowo się zaczyna:eviltong: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy']Jak miło :loveu:[/QUOTE] bradzoooo miło :loveu: ja sie bronie od mongołki rękami i nogami a Seba dzisiaj na mnie popatrzył i mówi " daje Ci jeszcze miesiać i będziesz mnie błagała na kolanach żebym Cię do niej zawiózł " buuahahahaha i chyba ma racje :diabloti: [quote name='marta1624']Mam to samo :roll: Moja jak chce kagan ściągnąć to się ocieka o mnie. Robi to też jak jest strasznie mokra, więc po takiej wyprawie wracam cała mokra jakbym się posikała (bo włazi między nogi) :loveu:[/QUOTE] Mnie Neron tym doprowadza do szewskiej pasju , wiecznie mi wali kagancem o nogi , dlatego zrezygnowałam z metalowego i kupiłam mu skórkowy ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Luna robi mi to samo,ale ja zawsze mówię '"albo smycz ,albo kaganiec" i jakoś rozumie i przestaje próbować go zdjąć:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Neron dopiero zrozumie jak sie na niego wydre ze mnie na koncu lasu słychać :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ja jeszcze czasami Lunę uszczypnę i zaraz jej się odechciewa szorować mnie kagańcem:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Moja tylko na początku tak robi, potem sobie trze nim o asfalt, ale jakoś nie może zdjąć :diabloti: A jak na nią huknę żeby przestała tak nim "ciorać" o mnie i o ziemię, to robi oczy kota ze shreka i zwykle wtedy ulegam :roll: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Aga czy te psiaki na zdjęciu na fb to Neron i szczeniak labradora? Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Aga czy te psiaki na zdjęciu na fb to Neron i szczeniak labradora?[/QUOTE] Tak dokładnie ;) to stare zdjęcie , Abbe ma już jakies hmmmm 2 lata ;) Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Tak dokładnie ;) to stare zdjęcie , Abbe ma już jakies hmmmm 2 lata ;)[/QUOTE] Dlaczego mi to zrobiłaś :placz: Ja tak marze o labku, a wszyscy wkoło dają ich zdjęcia albo kupują szczylki :placz: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Dlaczego mi to zrobiłaś :placz: Ja tak marze o labku, a wszyscy wkoło dają ich zdjęcia albo kupują szczylki :placz:[/QUOTE] To masz jeszcze filmik :diabloti: [video=youtube_share;E4tPuteo7QA]http://youtu.be/E4tPuteo7QA[/video] Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']To masz jeszcze filmik :diabloti: [/QUOTE] Wiesz jak mnie zdołować :placz: Chyba przestanę tu zaglądać, bo inaczej pojadę po szczylka labka :diabloti: Widzę że Neron lubi nokaut :lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Wiesz jak mnie zdołować :placz: Chyba przestanę tu zaglądać, bo inaczej pojadę po szczylka labka :diabloti: Widzę że Neron lubi nokaut :lol:[/QUOTE] Buahahaha w jej miocie było chyba 8 takich czarnych kuleczek :loveu: ale Ona była nadwyraz pobudliwa :diabloti: oj tak Neron wlasnie ma ten problem że nie potrafi sie normalnie bawic ze szczeniakami tylko tak wali łapami , ale Abbe była twardym szczylem , godzinami sie tak potrafili bawić , mam mnóstwo zdjęć z ich zabaw jak bys chciała :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahaha w jej miocie było chyba 8 takich czarnych kuleczek :loveu: ale Ona była nadwyraz pobudliwa :diabloti: oj tak Neron wlasnie ma ten problem że nie potrafi sie normalnie bawic ze szczeniakami tylko tak wali łapami , ale Abbe była twardym szczylem , godzinami sie tak potrafili bawić , mam mnóstwo zdjęć z ich zabaw jak bys chciała :eviltong:[/QUOTE] Nie dziękuję nie chcę :eviltong: Po co się pogłębiać :evil_lol: Ty masz fajnie że twoje psiaki się dogadują z innymi, moja tak średnio :roll: Ale przewiduję w ciągu paru lat szczylka laba, to będzie musiała polubić :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Nie dziękuję nie chcę :eviltong: Po co się pogłębiać :evil_lol: Ty masz fajnie że twoje psiaki się dogadują z innymi, moja tak średnio :roll: Ale przewiduję w ciągu paru lat szczylka laba, to będzie musiała polubić :evil_lol:[/QUOTE] ja Ci powiem że Neron nie bardzo sie dogaduje z innymi psami , ale jak ktoś przyjdzie do domu z innym psem i pozna go na swoim terenie to akceptuje go i bawi sie w najlepsze , jak idziemy polami i jest inny pies tak jak dzisiaj jak spotkalismy szczeniala labka :eviltong: nad wodą to juz trzeba go było trzyać krótko bo atakował :roll: A dlaczaego akurat labka chcesz ? to takie szkodniki kochane są :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='dOgLoV']ja Ci powiem że Neron nie bardzo sie dogaduje z innymi psami , ale jak ktoś przyjdzie do domu z innym psem i pozna go na swoim terenie to akceptuje go i bawi sie w najlepsze , jak idziemy polami i jest inny pies tak jak dzisiaj jak spotkalismy szczeniala labka :eviltong: nad wodą to juz trzeba go było trzyać krótko bo atakował :roll: [/QUOTE] To z Neronem jest coś nie tak, bo powinno być odwrotnie: w domu atak, a na dworze luz ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Hej Aguś :diabloti: [IMG]http://www.demotywery.pl/uploads/2012_06/18/22205_22_500_Jak-To-Poniedzialek.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='magdabroy']To z Neronem jest coś nie tak, bo powinno być odwrotnie: w domu atak, a na dworze luz ;)[/QUOTE] Neron to jak jego pani , wszystko na odwrót :eviltong: [quote name='Izabela124.']Witaj Aguś :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='magdabroy']Hej Aguś :diabloti: [IMG]http://www.demotywery.pl/uploads/2012_06/18/22205_22_500_Jak-To-Poniedzialek.jpg[/IMG][/QUOTE] Dokładnie mam takie samo odczucie ! ;) Dzisiaj was nie poodwiedzam , umyłam okno w kuchni , wyszorowałam szafki piecyk lodówke drzwi itd i padam na ryjka , a u jeszcze 8 h pracy :roll: niech ten tydzien sie juz skonczy :roll: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Tydzień się dopiero zaczął :diabloti: A ja szalałam znowu przed domem z zielskami ;) Ale już starczy na dziś, bo mnie palce od sekatora bolą :roll: Quote
agaga21 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='magdabroy']Tydzień się dopiero zaczął :diabloti: A ja szalałam znowu przed domem z zielskami ;) Ale już starczy na dziś, bo mnie palce od sekatora bolą :roll:[/QUOTE] my też walczymy ile się da. mnie z kolei nie palce, lecz plecy bolą. ale ile radości jak się trochę z chwastów przejaśnia :) Quote
marta1624 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Hejka :) No Neron faktycznie wszystko na opak ;) A na labka choruje od dawna, bo podoba mi się ich niezradność i z reguły miłość do wszystkiego (wiadomo zależy od osobnika). I aktywność ;) Quote
kalyna Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='marta1624'] Ty masz fajnie że twoje psiaki się dogadują z innymi, moja tak średnio :roll: Ale przewiduję w ciągu paru lat szczylka laba, to będzie musiała polubić :evil_lol:[/QUOTE] Moja Sonia swego czasu nie tolerowała innych psów, oprócz Ciapy, a Gandzika pomogłam jej zaakceptować... i teraz Gandzioha to najlepszy kumpel, lepszy od Ciapka ;) Quote
*Magda* Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 8 :grins::diabloti: Dzień doberek Agnieszko :) Quote
marta1624 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='kalyna']Moja Sonia swego czasu nie tolerowała innych psów, oprócz Ciapy, a Gandzika pomogłam jej zaakceptować... i teraz Gandzioha to najlepszy kumpel, lepszy od Ciapka ;)[/QUOTE] No moja jak się uprę to musi polubić, nie ma wyjścia ;) Hejka Aga :) Quote
Recommended Posts