angineuuka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 u mnie kwiecień/maj jest najgorszy :placz: ale w maju to w ogóle umieram :P Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']u mnie kwiecień/maj jest najgorszy :placz: ale w maju to w ogóle umieram :P[/QUOTE] no to razem bedziemy umierac hehe pocieszajace :diabloti: a Ty sama sie ratujesz czy chodzisz do lekarza ? bo nie pamietam ;) musiała bym juz powoli arejestrowac sie do alergologa :lol: Quote
angineuuka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 w środę byłam u alergologa. I aktualnie ratuję się tabsami i kroplami :P na razie do końca lipca ;) Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']w środę byłam u alergologa. I aktualnie ratuję się tabsami i kroplami :P na razie do końca lipca ;)[/QUOTE] to jeszcze 4 miesiace meczarni :roll: zajebioza :evil_lol: hehe Quote
angineuuka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 no, potem idę na testy.. i być może odczulanie.. w co wątpię :p Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']no, potem idę na testy.. i być może odczulanie.. w co wątpię :p[/QUOTE] Mnie Sebastian wysyła do jakiejś mongołki na odczulanie przez wbijanie igiełek :evil_lol: jaki stary taki naiwny heh Quote
angineuuka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Kossakowskiego się naoglądał ? :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']Kossakowskiego się naoglądał ? :evil_lol:[/QUOTE] Możliwe :diabloti: ale ja tam nie mam zamiaru iść :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 a ić, co ci szkodzi :diabloti: Kłendii zgłoszona?:diabloti: Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']a ić, co ci szkodzi :diabloti: Kłendii zgłoszona?:diabloti:[/QUOTE] e tam , jeszcze zamiast mnie uleczyć i coś wsadzi do organizmu :eviltong: niby ma te swoje certyfikaty itd al ja sie tam boje :eviltong: Oczywiście że zgłoszona :lol: Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']a może pomoże? :evil_lol:[/QUOTE] Mój ojciec ma torbiele na klatce piersiowej i chce z nimi do niej iść , jak jemu pomoże to też się wybiorę do niej :eviltong: a tero ide do kościoła , co by jutro móc pospac dłużej :eviltong: Quote
3 x Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='dOgLoV'] Oczywiście że zgłoszona :lol:[/QUOTE] my podobno tez ale cii ;) [quote name='dOgLoV']Mój ojciec ma torbiele na klatce piersiowej i chce z nimi do niej iść , jak jemu pomoże to też się wybiorę do niej :eviltong: [B]a tero ide do kościoła[/B] , co by jutro móc pospac dłużej :eviltong:[/QUOTE] już chyba mongołka byłaby skuteczniejsza ;) chociaz chociaż mam mega jurnego kolegę co jest 'koko dzambo i do przodu' no i raz jak się spietrał, że może być kinder niespodzianka to poszedł do kościoła w sobote i w niedzielę i i nic nie było :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']u mnie kwiecień/maj jest najgorszy :placz: ale w maju to w ogóle umieram :P[/QUOTE] [QUOTE] [COLOR=#000000]no to razem bedziemy umierac hehe pocieszajace [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE] Wpadam do waszego klubu, bo ja alergik od urodzenia. I to na wszystkie rośliny :shake: Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']amen :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='3 x']my podobno tez ale cii ;) już chyba mongołka byłaby skuteczniejsza ;) chociaz chociaż mam mega jurnego kolegę co jest 'koko dzambo i do przodu' no i raz jak się spietrał, że może być kinder niespodzianka to poszedł do kościoła w sobote i w niedzielę i i nic nie było :evil_lol:[/QUOTE] W młodzieży go zgłosiliście ? ;) Tez tak sądze ale ja sie takich ludzi boje :eviltong: taki koko dzambo i kinder niespodzianki sie wystraszył :eviltong: trza było ubranko założyć :diabloti: [quote name='unikatowydiament']hej Agunia:)[/QUOTE] hejka :) [quote name='marta.k9080']hejka :)[/QUOTE] Hello ;) [quote name='marta1624']Wpadam do waszego klubu, bo ja alergik od urodzenia. I to na wszystkie rośliny :shake:[/QUOTE] ja podobno tylko na bylice i na kilka pokarmów ;) marchewka , jabłko , selera , mango no i przyprawy , moge tylko jeść sól i pieprz , co tak ze chipsy pochłaniam kilogramami a tam jedna wielka przyprawa jest :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='dOgLoV'] ja podobno tylko na bylice i na kilka pokarmów ;) marchewka , jabłko , selera , mango no i przyprawy , moge tylko jeść sól i pieprz , co tak ze chipsy pochłaniam kilogramami a tam jedna wielka przyprawa jest :evil_lol:[/QUOTE] No ja mam na wszystkie rośliny, a w domu pełno ich na parapecie :lol: Staram się nie zwracać uwagi na kichanie i swędzenie oczu ;) Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='marta1624']No ja mam na wszystkie rośliny, a w domu pełno ich na parapecie :lol: Staram się nie zwracać uwagi na kichanie i swędzenie oczu ;)[/QUOTE] Ja przy alergii mam taki katar ze w czasie tych kilku miesiecy zużywam litry kropli otrivin , tylko one mi pomagają a bez nich nie potrafie funkjonowac , no i musze brać tabletki bez nich nie ogarniam :shake: chcieli mnie odczulac ale sie okazalo ze mam zbyt silną alergię i mogła bym odczulania nie przezyc , wiec musiala bym napisac oswiadczenie ze poddaje sie odczulaniu na własne ryzyko , no to podziekowałam :diabloti: A Ty nie mogła byś poddac sie odczulaniu ? .... Quote
marta1624 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja przy alergii mam taki katar ze w czasie tych kilku miesiecy zużywam litry kropli otrivin , tylko one mi pomagają a bez nich nie potrafie funkjonowac , no i musze brać tabletki bez nich nie ogarniam :shake: chcieli mnie odczulac ale sie okazalo ze mam zbyt silną alergię i mogła bym odczulania nie przezyc , wiec musiala bym napisac oswiadczenie ze poddaje sie odczulaniu na własne ryzyko , no to podziekowałam :diabloti: A Ty nie mogła byś poddac sie odczulaniu ? ....[/QUOTE] Odczulałam się 10 lat. Najpierw zastrzyki, potem pod język takie krople (co się na kostki cukru wlewa). I szczerze- nic nie pomogło :shake: Potem mi powiedzieli że mogę się odczulać tak aż do śmierci, bo nic innego nie mogą zrobić, więc podziękowałam Quote
angineuuka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 to ja mam na zwierzęta :evil_lol: lekarka się zdziwiła, że ja alergik mam tyle zwierzów :p Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='marta1624']Odczulałam się 10 lat. Najpierw zastrzyki, potem pod język takie krople (co się na kostki cukru wlewa). I szczerze- nic nie pomogło :shake: Potem mi powiedzieli że mogę się odczulać tak aż do śmierci, bo nic innego nie mogą zrobić, więc podziękowałam[/QUOTE] To już widze ile kasy żeś wydała na to odczulanie , jak mi moja lekarka podała cene zastrzyków to o mało z krzesła nie spadłam , na rok wyszło by mnie cos około 2 tyś a powiedziała że odczulanie trwa jakieś 6 lat buahahah Quote
łamAga Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Angi']to ja mam na zwierzęta :evil_lol: lekarka się zdziwiła, że ja alergik mam tyle zwierzów :p[/QUOTE] Ja sie modliłam zeby mi nie wykazało alergii na sierściuchy i na szczeście nie wykazało bo by mi tylko Qwendi została :evil_lol: żartuje oczywiście , w życiu bym sie zwierzaków nie pozbyła :loveu: Quote
marta1624 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='dOgLoV']To już widze ile kasy żeś wydała na to odczulanie , jak mi moja lekarka podała cene zastrzyków to o mało z krzesła nie spadłam , na rok wyszło by mnie cos około 2 tyś a powiedziała że odczulanie trwa jakieś 6 lat buahahah[/QUOTE] No a te pod język jeszcze drożej :shake: Więc wolałam podziękować, i nie pogarsza się :roll: Quote
Recommended Posts