Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']u mnie kwiecień/maj jest najgorszy :placz:
ale w maju to w ogóle umieram :P[/QUOTE]

no to razem bedziemy umierac hehe pocieszajace :diabloti:

a Ty sama sie ratujesz czy chodzisz do lekarza ? bo nie pamietam ;)
musiała bym juz powoli arejestrowac sie do alergologa :lol:

Posted

[quote name='Angi']w środę byłam u alergologa. I aktualnie ratuję się tabsami i kroplami :P na razie do końca lipca ;)[/QUOTE]

to jeszcze 4 miesiace meczarni :roll: zajebioza :evil_lol: hehe

Posted

[quote name='Angi']no, potem idę na testy.. i być może odczulanie.. w co wątpię :p[/QUOTE]

Mnie Sebastian wysyła do jakiejś mongołki na odczulanie przez wbijanie igiełek :evil_lol: jaki stary taki naiwny heh

Posted

[quote name='Angi']a ić, co ci szkodzi :diabloti:

Kłendii zgłoszona?:diabloti:[/QUOTE]

e tam , jeszcze zamiast mnie uleczyć i coś wsadzi do organizmu :eviltong: niby ma te swoje certyfikaty itd al ja sie tam boje :eviltong:

Oczywiście że zgłoszona :lol:

Posted

[quote name='Angi']a może pomoże? :evil_lol:[/QUOTE]

Mój ojciec ma torbiele na klatce piersiowej i chce z nimi do niej iść , jak jemu pomoże to też się wybiorę do niej :eviltong:

a tero ide do kościoła , co by jutro móc pospac dłużej :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']

Oczywiście że zgłoszona :lol:[/QUOTE]
my podobno tez
ale cii ;)

[quote name='dOgLoV']Mój ojciec ma torbiele na klatce piersiowej i chce z nimi do niej iść , jak jemu pomoże to też się wybiorę do niej :eviltong:

[B]a tero ide do kościoła[/B] , co by jutro móc pospac dłużej :eviltong:[/QUOTE]
już chyba mongołka byłaby skuteczniejsza ;)

chociaz chociaż
mam mega jurnego kolegę co jest 'koko dzambo i do przodu'
no i raz jak się spietrał, że może być kinder niespodzianka
to poszedł do kościoła w sobote i w niedzielę i i nic nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']u mnie kwiecień/maj jest najgorszy :placz:
ale w maju to w ogóle umieram :P[/QUOTE]

[QUOTE] [COLOR=#000000]no to razem bedziemy umierac hehe pocieszajace [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE]

Wpadam do waszego klubu, bo ja alergik od urodzenia. I to na wszystkie rośliny :shake:

Posted

[quote name='Angi']amen :evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='3 x']my podobno tez
ale cii ;)

już chyba mongołka byłaby skuteczniejsza ;)

chociaz chociaż
mam mega jurnego kolegę co jest 'koko dzambo i do przodu'
no i raz jak się spietrał, że może być kinder niespodzianka
to poszedł do kościoła w sobote i w niedzielę i i nic nie było :evil_lol:[/QUOTE]

W młodzieży go zgłosiliście ? ;)

Tez tak sądze ale ja sie takich ludzi boje :eviltong:

taki koko dzambo i kinder niespodzianki sie wystraszył :eviltong: trza było ubranko założyć :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']hej Agunia:)[/QUOTE]

hejka :)

[quote name='marta.k9080']hejka :)[/QUOTE]

Hello ;)

[quote name='marta1624']Wpadam do waszego klubu, bo ja alergik od urodzenia. I to na wszystkie rośliny :shake:[/QUOTE]

ja podobno tylko na bylice i na kilka pokarmów ;) marchewka , jabłko , selera , mango no i przyprawy , moge tylko jeść sól i pieprz , co tak ze chipsy pochłaniam kilogramami a tam jedna wielka przyprawa jest :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

ja podobno tylko na bylice i na kilka pokarmów ;) marchewka , jabłko , selera , mango no i przyprawy , moge tylko jeść sól i pieprz , co tak ze chipsy pochłaniam kilogramami a tam jedna wielka przyprawa jest :evil_lol:[/QUOTE]

No ja mam na wszystkie rośliny, a w domu pełno ich na parapecie :lol: Staram się nie zwracać uwagi na kichanie i swędzenie oczu ;)

Posted

[quote name='marta1624']No ja mam na wszystkie rośliny, a w domu pełno ich na parapecie :lol: Staram się nie zwracać uwagi na kichanie i swędzenie oczu ;)[/QUOTE]

Ja przy alergii mam taki katar ze w czasie tych kilku miesiecy zużywam litry kropli otrivin , tylko one mi pomagają a bez nich nie potrafie funkjonowac , no i musze brać tabletki bez nich nie ogarniam :shake: chcieli mnie odczulac ale sie okazalo ze mam zbyt silną alergię i mogła bym odczulania nie przezyc , wiec musiala bym napisac oswiadczenie ze poddaje sie odczulaniu na własne ryzyko , no to podziekowałam :diabloti:

A Ty nie mogła byś poddac sie odczulaniu ? ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja przy alergii mam taki katar ze w czasie tych kilku miesiecy zużywam litry kropli otrivin , tylko one mi pomagają a bez nich nie potrafie funkjonowac , no i musze brać tabletki bez nich nie ogarniam :shake: chcieli mnie odczulac ale sie okazalo ze mam zbyt silną alergię i mogła bym odczulania nie przezyc , wiec musiala bym napisac oswiadczenie ze poddaje sie odczulaniu na własne ryzyko , no to podziekowałam :diabloti:

A Ty nie mogła byś poddac sie odczulaniu ? ....[/QUOTE]

Odczulałam się 10 lat. Najpierw zastrzyki, potem pod język takie krople (co się na kostki cukru wlewa). I szczerze- nic nie pomogło :shake: Potem mi powiedzieli że mogę się odczulać tak aż do śmierci, bo nic innego nie mogą zrobić, więc podziękowałam

Posted

[quote name='marta1624']Odczulałam się 10 lat. Najpierw zastrzyki, potem pod język takie krople (co się na kostki cukru wlewa). I szczerze- nic nie pomogło :shake: Potem mi powiedzieli że mogę się odczulać tak aż do śmierci, bo nic innego nie mogą zrobić, więc podziękowałam[/QUOTE]

To już widze ile kasy żeś wydała na to odczulanie , jak mi moja lekarka podała cene zastrzyków to o mało z krzesła nie spadłam , na rok wyszło by mnie cos około 2 tyś a powiedziała że odczulanie trwa jakieś 6 lat buahahah

Posted

[quote name='Angi']to ja mam na zwierzęta :evil_lol:
lekarka się zdziwiła, że ja alergik mam tyle zwierzów :p[/QUOTE]

Ja sie modliłam zeby mi nie wykazało alergii na sierściuchy i na szczeście nie wykazało bo by mi tylko Qwendi została :evil_lol: żartuje oczywiście , w życiu bym sie zwierzaków nie pozbyła :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']To już widze ile kasy żeś wydała na to odczulanie , jak mi moja lekarka podała cene zastrzyków to o mało z krzesła nie spadłam , na rok wyszło by mnie cos około 2 tyś a powiedziała że odczulanie trwa jakieś 6 lat buahahah[/QUOTE]

No a te pod język jeszcze drożej :shake: Więc wolałam podziękować, i nie pogarsza się :roll: