Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Oj tam :eviltong:
Mój mąż, przez 2 lata, co weekend jeździł Polska-Niemcy, żeby się ze mną zobaczyć :eviltong:[/QUOTE]

Wytrwały :) To znaczy że zakochany w 100% :p

Posted

[quote name='marta1624']Aleś ty szczera :evil_lol: Jakby tylko to, to na miejscu by sobie znalazł :eviltong:[/QUOTE]

Tym bardziej, że jeździł przez Pilzno (Czechy), a tam pełno tirówek na drodze :evil_lol:
Pewnie kochał, ale jak sobie przypomnę to wszystko, to sama sobie się dziwię, że się godziłam na to, żeby tak jeździł :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Tym bardziej, że jeździł przez Pilzno (Czechy), a tam pełno tirówek na drodze :evil_lol:
Pewnie kochał, ale jak sobie przypomnę to wszystko, to sama sobie się dziwię, że się godziłam na to, żeby tak jeździł :roll:[/QUOTE]

Dobrze, wyćwiczyłaś go :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Nie, i chyba wolę nie iść po odpowiedzi Agi :evil_lol:[/QUOTE]

Zapraszamy :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room[/url]

[quote name='marta1624']Dobrze, wyćwiczyłaś go :lol:[/QUOTE]

Wychowałam :)

Posted

[quote name='magdabroy']Zapraszamy :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room[/URL]

Wychowałam :)[/QUOTE]

Dziękuję za zaproszenie, aż boję się wejść :evil_lol: To teraz Bogdan chodzi jak w zegarku?

Posted

[quote name='marta1624']Dziękuję za zaproszenie, aż boję się wejść :evil_lol: To teraz Bogdan chodzi jak w zegarku?[/QUOTE]

Jak się ze mną ożenił, to mu smycz popuściłam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

jakby chciał nawiać,to pastuch może się sprawdzi:diabloti: