Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Jak tz pójdzie grać w piłkę, na co się zapowiada, to pewnie z nudów tak zrobię :lol:[/QUOTE]

No tak, facet sobie pójdzie, to ta będzie szaleć :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']No tak, facet sobie pójdzie, to ta będzie szaleć :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Ty to szaleństwem nazywasz? :evil_lol:[/QUOTE]

Hahaha szaleństwo na maksa :evil_lol: tz jednak nie poszedł, ale i tak sobie trochę poszaleje :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']mam nowego fejsa :P[/QUOTE]

no i jak Ci sie podoba ? bo mi nie bardzo :eviltong:

[quote name='magdabroy']Doberek Aga :)

Już masz weekend :multi:

A ja czekam na jakieś fajne PW :p[/QUOTE]

Hello ;)

No wreszcie weekend :multi: dzisiaj tak dostałam w dupe w pracy żę głowa mała :roll:

aż se poszłam do biedronki i kupiłam cheetosy duo :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
aż se poszłam do biedronki i kupiłam[B] cheetosy duo[/B] :diabloti:[/QUOTE]

Zjesz sama, czy podzielisz się z Sebkiem?

P.S.
Dzięki Aguś :loveu:
[IMG]http://img.kawusia.pl/images/0/b/0b3c2757912a8a4debccc7ca24e8b781.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']średnio mi się podoba, wczoraj miał jakieś schizy na dodatek.. :p :c[/QUOTE]

coraz gorsze sie to fb robi ;)

[quote name='magdabroy']Zjesz sama, czy podzielisz się z Sebkiem?

P.S.
Dzięki Aguś :loveu:
[IMG]http://img.kawusia.pl/images/0/b/0b3c2757912a8a4debccc7ca24e8b781.jpg[/IMG][/QUOTE]

Sama zjem bo On se wział chipsy :eviltong:

Wzajemnie Madziu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Pora olać FB :diabloti:

A Qwendi zgłoszona??[/QUOTE]

Rozwarze to :eviltong:

Jutro zgłosze ;)
[quote name='marta1624']Ja też mam nowe fb, i tęsknię za starym :shake: A tu jak zwykle chipsowo :p[/QUOTE]

Ja też wolałam stare :roll: no ba , chipsy to podstawa :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Ja dopiero skończyłam swoje wczorajsze czipsy :lol:[/QUOTE]
ja swoje skonczyłam wczoraj w nocy :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']hejka :)[/QUOTE]

Hello ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja chipsy kupiłam, ale chyba nie zjem :eviltong: Robię sobie żeberka w piekarniku na kolację :)[/QUOTE]

a ja sie opchałam frytkami i rolmopsami w occie :diabloti: a i tatk na chrupki sie skusze :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja sie opchałam frytkami i rolmopsami w occie :diabloti: a i tatk na chrupki sie skusze :diabloti:[/QUOTE]

W tym tygodniu jadłam krokiety ziemniaczane zamiast frytek :eviltong: Rolmopsy w occie mam w lodówce i chyba je jutro na śniadanie zjemy :eviltong:
Ja kupiłam dziś jakieś bekonowe, ale chyba zostaną na weekend ;) Ale piwko sobie wypiję :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja chipsy kupiłam, ale chyba nie zjem :eviltong: Robię sobie żeberka w piekarniku na kolację :)[/QUOTE]

A ja zjadłam zwykłą parówkę :placz: Ale teraz jej leysy :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Pewnie, na samą kolację jeszcze :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tam :eviltong:
Mój mąż, przez 2 lata, co weekend jeździł Polska-Niemcy, żeby się ze mną zobaczyć :eviltong: