Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']mnie też ale wieczorem już będe ;)

a Ty gdzie bedziesz sie szlajac ? :mad:[/QUOTE]

Miałam nalot znajomych :evil_lol:

Jakie śliczne zdjęciuszka :loveu: [SIZE=1]
Nie mam siły więcej napisać :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='marta.k9080']u nas takich nie ma,a ja szukam takiego co by miał regulowany przedni pasek,jak ten u Nerona[/QUOTE]

ten jest z dingo , moze na allegro bys taki znalazła ;)

[quote name='magdabroy']Miałam nalot znajomych :evil_lol:

Jakie śliczne zdjęciuszka :loveu: [SIZE=1]
Nie mam siły więcej napisać :eviltong:[/SIZE][/QUOTE]

Na miotłach przylecieli ? :eviltong:

dziekuje :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Prawie robi wielką różnicę :eviltong: Co ty z wiedźmami się zadajesz? :evil_lol:[/QUOTE]

No :diabloti: Rocznik '82 to same wiedzmy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ten jest z dingo , moze na allegro bys taki znalazła ;)[/QUOTE]

znalazłam:p ale kosztuje 63zł wiec na razie nie kupię:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']'92 też, nie przejmuj się :lol:[/QUOTE]

a '90 to wariaci:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']My to mamy dużo takich rolkowych miejsc , ale za to mało czasu :roll:
[/QUOTE]

Zamiast na dogo siedzieć, albo spać, to dwa razy w tygodniu na rolki :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Zamiast na dogo siedzieć, albo spać, to dwa razy w tygodniu na rolki :diabloti:[/QUOTE]

I zabrać Qwendi i Nerona :evil_lol: PS. Odwiedza cię w szpitalu :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Aguś ;)

:cool3:[/QUOTE]

Hello :eviltong:

hej wszystkim , wczoraj cos mula dostałam i mi sie nawet pisac nie chciało , ale stwierdzam że Wy to wszystkie ale dziecioki jesteście sądzac po rocznikach :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A co mnie obchodzi rocznikowo :eviltong:
Moja bratowa jest z października, więc niby też rok ode mnie starsza, a tak naprawdę, to tylko 4 miechy :eviltong:[/QUOTE]

No w sumie fakt , dziwnie tak , powinno sie mowić miesiacami :eviltong: ale zawsze mozesz sie cieszyc ze jestes rok młodsza :eviltong:

Posted

Dlatego podoba mi się tu system chodzenia do szkoły ;)
Theoś jest z lipca, więc do szkoły pójdzie w sierpniu, jak będzie miał 6 lat. A Zosia, chociaż rocznikowo jest z tego samego roku co Theoś, to do szkoły pójdzie rok później, bo urodziła się w grudniu.
I to jest dobre, bo jednak dziecko ur. np. w marcu i dziecko ur. np. w grudniu, to jest prawie rok różnicy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dlatego podoba mi się tu system chodzenia do szkoły ;)
Theoś jest z lipca, więc do szkoły pójdzie w sierpniu, jak będzie miał 6 lat. A Zosia, chociaż rocznikowo jest z tego samego roku co Theoś, to do szkoły pójdzie rok później, bo urodziła się w grudniu.
I to jest dobre, bo jednak dziecko ur. np. w marcu i dziecko ur. np. w grudniu, to jest prawie rok różnicy ;)[/QUOTE]

O widzisz , i u was podchodzą do tego z głową , chociaż kurcze takie 6 letnie dziecko to jest malutkie i chyba niezbyt przygotowane do szkoły mimo wszystko :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']O widzisz , i u was podchodzą do tego z głową , chociaż kurcze takie 6 letnie dziecko to jest malutkie i chyba niezbyt przygotowane do szkoły mimo wszystko :roll:[/QUOTE]

Ale Aga, przypomnij sobie, że my też szłyśmy do szkoły od 6 lat ;) Do tak zwanej "zerówki" i żyjemy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale Aga, przypomnij sobie, że my też szłyśmy do szkoły od 6 lat ;) Do tak zwanej "zerówki" i żyjemy ;)[/QUOTE]

No tak ale jakie mamy zorane głowy :diabloti:

Posted

Mój tz ode mnie młodszy 7 miesięcy, ale jest z innego roku. Za to jego brat starszy ode mnie 9 miesięcy, ale rocznik ten co ja i byliśmy razem w klasie. Chociaż do tz mi bliżej, durne to jest :eviltong: