*Magda* Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='dOgLoV']mnie też ale wieczorem już będe ;) a Ty gdzie bedziesz sie szlajac ? :mad:[/QUOTE] Miałam nalot znajomych :evil_lol: Jakie śliczne zdjęciuszka :loveu: [SIZE=1] Nie mam siły więcej napisać :eviltong:[/SIZE] Quote
łamAga Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='marta.k9080']u nas takich nie ma,a ja szukam takiego co by miał regulowany przedni pasek,jak ten u Nerona[/QUOTE] ten jest z dingo , moze na allegro bys taki znalazła ;) [quote name='magdabroy']Miałam nalot znajomych :evil_lol: Jakie śliczne zdjęciuszka :loveu: [SIZE=1] Nie mam siły więcej napisać :eviltong:[/SIZE][/QUOTE] Na miotłach przylecieli ? :eviltong: dziekuje :loveu: Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='dOgLoV'] Na miotłach przylecieli ? :eviltong: [/QUOTE] Prawie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='magdabroy']Prawie :evil_lol:[/QUOTE] Prawie robi wielką różnicę :eviltong: Co ty z wiedźmami się zadajesz? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='marta1624']Prawie robi wielką różnicę :eviltong: Co ty z wiedźmami się zadajesz? :evil_lol:[/QUOTE] No :diabloti: Rocznik '82 to same wiedzmy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='dOgLoV']ten jest z dingo , moze na allegro bys taki znalazła ;)[/QUOTE] znalazłam:p ale kosztuje 63zł wiec na razie nie kupię:evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='magdabroy']No :diabloti: Rocznik '82 to same wiedzmy :evil_lol:[/QUOTE] '92 też, nie przejmuj się :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='marta1624']'92 też, nie przejmuj się :lol:[/QUOTE] a '90 to wariaci:diabloti: Quote
Naklejka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='dOgLoV']My to mamy dużo takich rolkowych miejsc , ale za to mało czasu :roll: [/QUOTE] Zamiast na dogo siedzieć, albo spać, to dwa razy w tygodniu na rolki :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='Naklejka']Zamiast na dogo siedzieć, albo spać, to dwa razy w tygodniu na rolki :diabloti:[/QUOTE] I zabrać Qwendi i Nerona :evil_lol: PS. Odwiedza cię w szpitalu :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='Naklejka']Zamiast na dogo siedzieć, albo spać, to dwa razy w tygodniu na rolki :diabloti:[/QUOTE] do pracy na rolkach:diabloti: Quote
łamAga Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='magdabroy']Cześć Aguś ;) :cool3:[/QUOTE] Hello :eviltong: hej wszystkim , wczoraj cos mula dostałam i mi sie nawet pisac nie chciało , ale stwierdzam że Wy to wszystkie ale dziecioki jesteście sądzac po rocznikach :eviltong: Quote
łamAga Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='magdabroy']No halo, ja dzieciak nie jestem :eviltong:[/QUOTE] Ale i tak rok młodsza :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale i tak rok młodsza :eviltong:[/QUOTE] Nie rok, a 8 miesięcy :eviltong: Quote
łamAga Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='magdabroy']Nie rok, a 8 miesięcy :eviltong:[/QUOTE] Ale rocznikowo rok :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 A co mnie obchodzi rocznikowo :eviltong: Moja bratowa jest z października, więc niby też rok ode mnie starsza, a tak naprawdę, to tylko 4 miechy :eviltong: Quote
łamAga Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='magdabroy']A co mnie obchodzi rocznikowo :eviltong: Moja bratowa jest z października, więc niby też rok ode mnie starsza, a tak naprawdę, to tylko 4 miechy :eviltong:[/QUOTE] No w sumie fakt , dziwnie tak , powinno sie mowić miesiacami :eviltong: ale zawsze mozesz sie cieszyc ze jestes rok młodsza :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Dlatego podoba mi się tu system chodzenia do szkoły ;) Theoś jest z lipca, więc do szkoły pójdzie w sierpniu, jak będzie miał 6 lat. A Zosia, chociaż rocznikowo jest z tego samego roku co Theoś, to do szkoły pójdzie rok później, bo urodziła się w grudniu. I to jest dobre, bo jednak dziecko ur. np. w marcu i dziecko ur. np. w grudniu, to jest prawie rok różnicy ;) Quote
łamAga Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='magdabroy']Dlatego podoba mi się tu system chodzenia do szkoły ;) Theoś jest z lipca, więc do szkoły pójdzie w sierpniu, jak będzie miał 6 lat. A Zosia, chociaż rocznikowo jest z tego samego roku co Theoś, to do szkoły pójdzie rok później, bo urodziła się w grudniu. I to jest dobre, bo jednak dziecko ur. np. w marcu i dziecko ur. np. w grudniu, to jest prawie rok różnicy ;)[/QUOTE] O widzisz , i u was podchodzą do tego z głową , chociaż kurcze takie 6 letnie dziecko to jest malutkie i chyba niezbyt przygotowane do szkoły mimo wszystko :roll: Quote
*Magda* Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='dOgLoV']O widzisz , i u was podchodzą do tego z głową , chociaż kurcze takie 6 letnie dziecko to jest malutkie i chyba niezbyt przygotowane do szkoły mimo wszystko :roll:[/QUOTE] Ale Aga, przypomnij sobie, że my też szłyśmy do szkoły od 6 lat ;) Do tak zwanej "zerówki" i żyjemy ;) Quote
łamAga Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='magdabroy']Ale Aga, przypomnij sobie, że my też szłyśmy do szkoły od 6 lat ;) Do tak zwanej "zerówki" i żyjemy ;)[/QUOTE] No tak ale jakie mamy zorane głowy :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='dOgLoV']No tak ale jakie mamy zorane głowy :diabloti:[/QUOTE] Moja głowa jest całkiem w porządku :eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Mój tz ode mnie młodszy 7 miesięcy, ale jest z innego roku. Za to jego brat starszy ode mnie 9 miesięcy, ale rocznik ten co ja i byliśmy razem w klasie. Chociaż do tz mi bliżej, durne to jest :eviltong: Quote
Recommended Posts