marta1624 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 O niestety ja też sezon alergii rozpoczęłam :roll: Cały dzień kicham, w nocy kaszlę... Ale i tak lubię wiosnę :p Quote
*Magda* Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] nie chciej , ostatnio w pracy mi sie pytali o date ślubu a ja musialam luknąć po cichu w obrączke :eviltong:[/QUOTE] To nie był czasem 23 czerwca?? Quote
łamAga Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 [quote name='marta1624']O niestety ja też sezon alergii rozpoczęłam :roll: Cały dzień kicham, w nocy kaszlę... Ale i tak lubię wiosnę :p[/QUOTE] Widzisz jak do nas pasujesz hehe :diabloti: [quote name='magdabroy']To nie był czasem 23 czerwca??[/QUOTE] Dokładnie ! chciała bym mieć Twoją pamięć :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Widzisz jak do nas pasujesz hehe :diabloti: Dokładnie ! chciała bym mieć Twoją pamięć :diabloti:[/QUOTE] Magda jaką ty masz pamięć :crazyeye: Ty chyba wszystko pamiętasz, nawet co tydzień temu jadłaś o tej porze :lol: Quote
*Magda* Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] Dokładnie ! chciała bym mieć Twoją pamięć :diabloti:[/QUOTE] Do liczb mam bardzo dobrą pamięć ;) Pamiętam numery telefonów całej rodziny, daty urodzin, piny do swoich 4 kart, pin do Bogdana karty, pin do swojego i Bogdana telefonu, numery do logowania do kont bankowych.... Quote
*Magda* Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='marta1624']Magda jaką ty masz pamięć :crazyeye: Ty chyba wszystko pamiętasz, nawet co tydzień temu jadłaś o tej porze :lol:[/QUOTE] Raczej nie, bo to pamięć do liczb ;) Quote
marta1624 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='magdabroy']Raczej nie, bo to pamięć do liczb ;)[/QUOTE] Dobra i taka. Ja nie mam żadnej :placz: Quote
*Magda* Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='marta1624']Dobra i taka. Ja nie mam żadnej :placz:[/QUOTE] Mam jeszcze dobrą orientację w terenie ;) Jestem zawsze Bogdana nawigacją :evil_lol: I pamięć do twarzy :) Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='magdabroy']Mam jeszcze dobrą orientację w terenie ;) Jestem zawsze Bogdana nawigacją :evil_lol: I pamięć do twarzy :)[/QUOTE] ja mam podobno znakomitą :p:oops: za to twarzy nie zapamiętuję zbyt dobrze:evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ja od kliku dni też zaczęłam kichać :placz: Quote
marta1624 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='magdabroy']Mam jeszcze dobrą orientację w terenie ;) Jestem zawsze Bogdana nawigacją :evil_lol: I pamięć do twarzy :)[/QUOTE] Ja nie powiem bo część numerów pamiętam, i podobno mam super pamięć do notatek ze szkoły :) nigdy się nie uczę, a zawsze mam 4-5 ;) Do twarzy nie mam wcale, tak samo do imion. A zgubić się potrafię nawet przed domem :lol: Quote
3 x Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 siema napisalam wczoraj post ale chyba zapomnialam go wysłac mniejsze z tym chcialam sie tylko pochwalić jaka to bystra jestem ;) odkryłam was na innym forumie nie ma to jak szybki zapłon co ? ;) mam pytani eodnośnie wystawianych psów wiecie może czy to że Prodziak ma 'jedno oczko bardziej' znaczy jedną powiekę trzecią ma białą jedną brązową czy to w jakiś sposób będzie mu wytkniete na wystawie ? albo wogole z trzecimi powiekami nie powinien się nigdzie pokazywać bo kurna w końcu Grem się wybrał po wyrobienie rodowodu :) Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']Hejka z poranka :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='3 x']siema napisalam wczoraj post ale chyba zapomnialam go wysłac mniejsze z tym chcialam sie tylko pochwalić jaka to bystra jestem ;) odkryłam was na innym forumie nie ma to jak szybki zapłon co ? ;) mam pytani eodnośnie wystawianych psów wiecie może czy to że Prodziak ma 'jedno oczko bardziej' znaczy jedną powiekę trzecią ma białą jedną brązową czy to w jakiś sposób będzie mu wytkniete na wystawie ? albo wogole z trzecimi powiekami nie powinien się nigdzie pokazywać bo kurna w końcu Grem się wybrał po wyrobienie rodowodu :)[/QUOTE] hello ;) ja robię ak bardzo często , ale w sms-ach hehe pisze sms-a , czekam na odpowiedz w końcu sie wqurwie biore telefon do ręki żeby zjeb...ć kogoś ze sie odpisuje , patrze a tam sms nie wysłany buahahahaha Pewnie chodzi o forum "dupileo" hehe ja tam nie bywam w ogóle , Sebastian a tam konto ale u siebie na wątku to on w ogóle mozna powiedzieć sie nie udziela , w innych wątkach czasami jak ktoś go czymś zdenerwuje to sie wypowie ale ogólnie to tylko czyta ;) Co do powiek i wystaw , ogólnie fajnie by było gdybyście to zoperowali ale myśle że na wystawie nie będzie miało to większego znaczenia dla sędziego , mozliwe że jeżeli traficie na podobnego konkurenta w grupue to np Prodziak pregra własnie o tą "wadę" ale wcale nie jest powiedziane ze tak sie stanie , więc nie ma się co stresować tylko czekać na rodowód i wyruszać na podbój ringów ;) A macie na oku jakąś wystawe ? , bo z pół roku pewnie na rodowód poczekacie ;) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry Aguś:)[/QUOTE] Hello ;) Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka ;)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='marta1624']Co tam u was Aga?[/QUOTE] Ano lipa ogólnie , nocki , nic sie nie chce :roll: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ano lipa ogólnie , nocki , nic sie nie chce :roll:[/QUOTE] To niedobrze :shake: A wiesz że do mnie dzwoniłaś? :lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']To niedobrze :shake: A wiesz że do mnie dzwoniłaś? :lol:[/QUOTE] Chyba jej się coś pomieszało, bo Aga nie gada z "obcymi" przez telefon :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']Chyba jej się coś pomieszało, bo Aga nie gada z "obcymi" przez telefon :evil_lol:[/QUOTE] Tak mi się wydaje, bo to było przed 4, kiedy spałam ;) Dobrze że na noc wyłączam dźwięki :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']To niedobrze :shake: A wiesz że do mnie dzwoniłaś? :lol:[/QUOTE] ja ????????? kiedy ????????? [quote name='magdabroy']Chyba jej się coś pomieszało, bo Aga nie gada z "obcymi" przez telefon :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']Dzwoniłaś dokładnie o 3:56 :)[/QUOTE] przypadkiem pewnie :p Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']Dzwoniłaś dokładnie o 3:56 :)[/QUOTE] Wybacz :modla::modla::modla::modla: :oops: pewnie miałam telefon w kieszeni oparłam sie o linie i mi się nacisnęło wybieranie :oops: [quote name='Angi']przypadkiem pewnie :p[/QUOTE] no nie mogło być inaczej :shake: Quote
Recommended Posts